Wpisy 2 860 813 – 2 860 912
7 kwietnia 2017 22:53 → 8 kwietnia 2017 00:01, 100 wpisów
kiedyś z takiego zwitka pustaków wyciągnąłem 8 zł , leżały do wyrzucenia i wziąłem ich do budki na skanerek i jeden był ok.
Kedzior nielubie w swojej sprawdzać bo by ludzie zaraz gadali a w końcu gram za swoje
Tyle znajomych też gra i rzadko słyszę żeby ktoś wygrywał no ja nie wiem czy to jest realne zjednej strony juz mnie to tak w... zebym dał spokój a zdrógiej chcesz iść na skróty lewa kasa by sie przydała
koło mnie jest monopolowy z z TS , panienka kiedyś mi przygadała jak puszczałem 10 kuponów -- podatek od głupoty -- ja jej - wolę puścić niż przepić i zniszczyć sobie wątrobę , teraz już nie komentuje
Kędzior nie jeden tak mówi trzeba olewać takich pacjentów a ilu jest hetnych na gotowe pieniądz a grać niechcą trafić jest ciezej niz przerobic dni
Dniowke gotowe pieniądze do reki to karzdy chce ja tam nic nikomu nie dam do kolektory i gra
trzeba pogrzebać i coś zatypować , jutro z rana mam robótkę na parę godzin
Ja będę tracił swoje pieniądze poto żeby rozdawać na lewo i prawo jeszcze nie zdurniałem
Zauważcie ze w dwóch losowaniach od 1-30 weszło aż 12 licz ,ktoś systematycznie obstawia liczby w przedziale 50-80,gdzie wpadają tylko 4 liczby
Zawsze jest tak ,ze na 45 liczb oczekujących wpada od 9-12 liczb czyli 1/4
W miejscowości Wronki padła wysoka wygrana w zdrapce Złota Rybka
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Siemianowice Śląskie padła wysoka wygrana w zdrapce Złota Rybka
W miejscowości Świnoujście padła wysoka wygrana w zdrapce Szybkie 50
W miejscowości Opoczno padła wysoka wygrana w zdrapce Szybkie 50
W miejscowości Szprotawa padła wysoka wygrana w zdrapce 250 000 ZŁ W BANKU
W miejscowości Racibórz padła wysoka wygrana w zdrapce 250 000 ZŁ W BANKU
Ja mam trzy złote welonki rybki każda spełni mi po trzy życzenia a le będę miał dobrze
Brjan lipa wierzba sosna rydz i w graniu 6 zlotych czyli wielkie nic
Zawsze,kiedy kreślisz na kuponie,zapisz 5 i przestań:przejdz się,zapal,i dopiero po tym czasie dopisz te brakujące
Menstar jak naprawdę chcesz zostać milionerem to zacznij noce zarywac nie myśl o babach zabach tylko o liczbach jak ie postawić by wygrac chcesz BMW to nie mów Muuii
Odkąd tu jestem to myśleć intensywnie jak wygrać anie na lolhozie robić
Najpierw trzeba zainwestować w granie bo nie znanmy dnia ani gidziny Menstar bierzesz się za granie czy za lejdis
Wystarczy jeden raz i na lolhozie niema nas niech kto jinny jesteśmy stworzeni do wyzszych cel
Brjan-
14,24,32,41,42-i trzy liczby 47,48,78
zobaczymy co z tego będzie
14,24,32,41,42-i trzy liczby 47,48,78
zobaczymy co z tego będzie
Ja Menstar wybieram jedno słuchaj weterana żebyś nie narzekał od wieczora do rana
Proste pytanie jakie jest twoje hobby? Zmienisz stan ...i kicha ci się zacznie w łacz se na Youtube Tomasz Niecik kawaleria Menstar to do Ciebie
Menstar musisz poczekać bo 5Milionów moje tym razem w rzeczywistości
Zawsze jest tak,w oczekujących liczb zawsze wchodzi około 12 liczb