Wpisy 2 860 811 – 2 860 910
7 kwietnia 2017 22:51 → 7 kwietnia 2017 23:59, 100 wpisów
żona puściła dziś 2 mini i była pustynia , ja tylko MM czasem Lotto
Jutro pójdę do innej kolektory mam do sprawdzeni kupony grubości książeczki do modlitwy wiem że tam nic niema ale tak na wszelki wypadek no 10zlotych do wybrania
kiedyś z takiego zwitka pustaków wyciągnąłem 8 zł , leżały do wyrzucenia i wziąłem ich do budki na skanerek i jeden był ok.
Kedzior nielubie w swojej sprawdzać bo by ludzie zaraz gadali a w końcu gram za swoje
Tyle znajomych też gra i rzadko słyszę żeby ktoś wygrywał no ja nie wiem czy to jest realne zjednej strony juz mnie to tak w... zebym dał spokój a zdrógiej chcesz iść na skróty lewa kasa by sie przydała
koło mnie jest monopolowy z z TS , panienka kiedyś mi przygadała jak puszczałem 10 kuponów -- podatek od głupoty -- ja jej - wolę puścić niż przepić i zniszczyć sobie wątrobę , teraz już nie komentuje
Kędzior nie jeden tak mówi trzeba olewać takich pacjentów a ilu jest hetnych na gotowe pieniądz a grać niechcą trafić jest ciezej niz przerobic dni
Dniowke gotowe pieniądze do reki to karzdy chce ja tam nic nikomu nie dam do kolektory i gra
trzeba pogrzebać i coś zatypować , jutro z rana mam robótkę na parę godzin
Ja będę tracił swoje pieniądze poto żeby rozdawać na lewo i prawo jeszcze nie zdurniałem
Zauważcie ze w dwóch losowaniach od 1-30 weszło aż 12 licz ,ktoś systematycznie obstawia liczby w przedziale 50-80,gdzie wpadają tylko 4 liczby
Zawsze jest tak ,ze na 45 liczb oczekujących wpada od 9-12 liczb czyli 1/4
W miejscowości Wronki padła wysoka wygrana w zdrapce Złota Rybka
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Siemianowice Śląskie padła wysoka wygrana w zdrapce Złota Rybka
W miejscowości Świnoujście padła wysoka wygrana w zdrapce Szybkie 50
W miejscowości Opoczno padła wysoka wygrana w zdrapce Szybkie 50
W miejscowości Szprotawa padła wysoka wygrana w zdrapce 250 000 ZŁ W BANKU
W miejscowości Racibórz padła wysoka wygrana w zdrapce 250 000 ZŁ W BANKU
Ja mam trzy złote welonki rybki każda spełni mi po trzy życzenia a le będę miał dobrze
Brjan lipa wierzba sosna rydz i w graniu 6 zlotych czyli wielkie nic
Zawsze,kiedy kreślisz na kuponie,zapisz 5 i przestań:przejdz się,zapal,i dopiero po tym czasie dopisz te brakujące
Menstar jak naprawdę chcesz zostać milionerem to zacznij noce zarywac nie myśl o babach zabach tylko o liczbach jak ie postawić by wygrac chcesz BMW to nie mów Muuii
Odkąd tu jestem to myśleć intensywnie jak wygrać anie na lolhozie robić
Najpierw trzeba zainwestować w granie bo nie znanmy dnia ani gidziny Menstar bierzesz się za granie czy za lejdis
Wystarczy jeden raz i na lolhozie niema nas niech kto jinny jesteśmy stworzeni do wyzszych cel
Brjan-
14,24,32,41,42-i trzy liczby 47,48,78
zobaczymy co z tego będzie
14,24,32,41,42-i trzy liczby 47,48,78
zobaczymy co z tego będzie
Ja Menstar wybieram jedno słuchaj weterana żebyś nie narzekał od wieczora do rana
Proste pytanie jakie jest twoje hobby? Zmienisz stan ...i kicha ci się zacznie w łacz se na Youtube Tomasz Niecik kawaleria Menstar to do Ciebie
Menstar musisz poczekać bo 5Milionów moje tym razem w rzeczywistości
Zawsze jest tak,w oczekujących liczb zawsze wchodzi około 12 liczb