Wpisy 2 858 625 – 2 858 724
5 kwietnia 2017 15:43 → 5 kwietnia 2017 17:33, 100 wpisów
sebastian a mama kiedy będzie przed komputerem? bo muszę jej powiedzieć kilka słów
dobrze moje dwie piątki już macie to dobry znak
niskopochylony to powiedz mi te słowa a ja mamie powtorze chcesz tak ?
Dobra idę na obiad życzę innym smacznego bo też na ząb coś pójdzie może Pizza,Kebab,frytki
później powiem ci co mi mama powiedziała
Volt a gdzie idziesz na obiad ?
czekaj pójdziemy z tobą
moja mama mówi że też jest głodna i chętnie pójdzie na obiad
oooo mój tata też chce iśc na obiad a nie jest za bardzo wybredny
Volt a gdzie mieszkasz?
Niskopochylonyrozumiem że nie wychodzi ale pisałem wcześniej że nawet 5z5 ,ciu się zdarzało tylko się nie opłaci tyle grać bo sie wtopi nie zarobi
coz przykra sprawa nie ma co sie smiac sebastian jest doroslym czlowiekiem ma 40 lat w dziecinstwie matce wypadl z rak ojciec majac dziurawe rece nie zlapal od tamtej pory jest zdeka uposledzony trzeba podchodzic ze zrozumieniem
Biedny Sebastian ... szkoda że mu matka nie zabierze tego internetu , masakra . odechciewa się wchodzić na ten czat jak widzę co on pisze.
trzeba poprostu nie zwracac na niego uwagi i sie dobrze bawic z pozostalymi podobna przypadlosc ma jego brat syjamski krzysztof c
choc ten zdeczka jak by normalniejszy coz takie zycie to jest przestroga dla nie ktorych by zakladali gumki
hm 30 tek brak to podpucha zdawala by sie choc moze pare dzis jutro wpadnie wg mnie
124 osoby moze jest 1 chociaz by wymienic sie spostrzezeniami liczbami
no dobra sam w to nie wierze sebastianie jestes co ci tam mama tata dziadek ciocia wujek kuzyn kuzynka babcja prababcia siostra itp mowili co za liczba bedzie
1,13,16,17,18,22,25,28,31,33,34,36,37,38,44,45,49,51,57,64
to moje na NIE
Witam wszystkich
to moje na NIE
Witam wszystkich
Wszystkich na zielonej .
Dopiero jestem przy kompie i coś zerknę to podam później .
Z tego co sprawdziłem to na południe mam 3/6 3/7 i pustaka z tego zestawu co rano podałem 2 858 459
Dopiero jestem przy kompie i coś zerknę to podam później .
Z tego co sprawdziłem to na południe mam 3/6 3/7 i pustaka z tego zestawu co rano podałem 2 858 459
lewy ty jak cos palniesz zebys ty chociaz mial przeczucie z czego ta kielbasa szynka jest lub z kogo
hey kedzior krasna............. krasana a te na nie to ma sie rozumiec na wieczor
po wczorajszym wysypie powinny wejść na wieczór ze 4 nastki pewnie ze 2 nowe i 2 powtórki
liczylem kedzior po cichu na nastki o 14 teraz chyba sie przyczaje na 30 tki moze nie dzis moze dopiero jutro wieczorem kto tam wie jakie ts ma plany na to ze bedzie jakis wysyp nie liczyl bym moze cos z tego
30,35,36,39
30,32,35,36,39,37
30,32,35,38
35,38
30,35,36,39
30,32,35,36,39,37
30,32,35,38
35,38
wczoraj nie bylem na losowaniu wieczornym z rana tylko typnelem na sucho jak zreszta pisalem dopiero teraz luknelem zadko kiedy ktos tutaj typnie 9/10 szkoda ze nie wyslane tak bywa nie raz warto kombinowac liczbami lub staly sportowo wyslac nie koniecznie 10/10 tak czy innaczej wielkie brawa i zycze kazdemu radochy z dobrego typu szczegolnie jak sie to co typnie wejdzie w realu
T.S ma się zająć automatami do gry......
będzie więc dokładniejsze golenie i strzyżenie "klientów"na jeża a może i na goło
będzie więc dokładniejsze golenie i strzyżenie "klientów"na jeża a może i na goło
jakos mi te nastki nie leza na wieczor tym co na nie stawiaja jakos bardziej 50 tki 70 tki potem 30 tki
tym co pisze o liczbach nie nalrzy sie sugerowac od moje schizy lubie zabawki liczowe ts szczegolnie multi
no to ja już po obiedzie
mama mi powiedziała że może wpadniedziś 44
a tata mi powiedziął że 45 też jest możliwe
spytałem się mojej babci jakie będą liczby to powiedziła że 63 wejdzie
A mi tata powiedział ze napewno wejdzie 20 liczb od 1 do 80
Witam
A mama mowi ze to takie proste napewno bedzie 20 liczb
kamilek co ci mama mówiła?
Ze musisz grac zeby wygrac
kamilek jak mama ci mówi że to takie proste to niech poda nam tylko dziesięć liczb tylko takie które wejdą dziś w losowaniu multimultimulti o godzinie 21.40 dobrze ?
10,20,30,40,50,60,70,77,79,80,Multi Multi wszystko się może zdarzyć
Tata mi mowi ze napewno beda od 1 do 80 a liczby musisz wybrac sam
ale niech kamilek spyta swojej mamy która mówiła że to takie proste i niech jego mama poda 10 liczb
Mama mowi ze to tajemnica
A tata mowi zeby nikomu nie podowała
Ale napewno beda ktores od 1 do 80
Ja obstawiam tak jak emeryt 10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20
no dobra postaram sie nie nabijac bo coz sprawie sebastianowi tym faktem przykrosc pewnie trudno........ hey wam tym co nie dopadlo zadne nie szczescie jak sebastiana ma teraz facet uposledzenie do konca zycja tylko mama tata babcia mu zostala mialem sie nie nabijac wiec ..........
sebastianku masz tutaj odemnie 47 50 56 67 68 71 74 77 moze za ta wygrana za te pieniazki uda sie komus przywrocic ciebie do normalnosci
kamilek a ty jesteś dziewczyna ?
Gryks 76 spytaj wczesniej mamy
a wy tak o wszystko pytacie się zawsze mamy ?
A kim chcesz zebym był była
nie nikt nie jest taki jak ty nikt sie z tym co masz sie nie urodzil czy tez rodzice nas nie wypuscili z rak na beton jak ciebie
po co się tak pytacie o wszystko mamy ? Jak idziecie z dziewczyną do łóżka też się pytacie czy możecie i co macie z nią robić ?
Sybastian a ten kon miał wielkie kopyta
to zaczyna się robić śmieszne jak czytam że o wszystko pytacie się mamy. A taty też się pytacie ? A może spytajcie też sąsiada i sąsiadki hahaha
kamilek jesteś jeszcze dzieckiem tak ?
nie no tempak sam pyta i ze my ide uposledzenie t uposledzenie nie ma co sie smiac
Sybastian ja zaraz zapytam siostry jak ci pomóc
trzeba sie zapytac sebastiana jak jego dziadek ma na imie nazwisko i gdzie mieszkal jakies 100 lat i wreczyc mu kondoma lub go zabic
Siostra mi powiedziała zebys sprobował jeszcze raz na tych konikach pojeździc
To moze ci sie odmieni
kamilek dzieciaczku ty już tu nie typuj bo jak twoja mama się dowie to dostaniesz lanie a jak twój tata się dowie to bedziesz zmywał naczynia
ale tak powaznie sebastian bez mamy taty i innych tak wg ciebie 02 05 ma ses
1,2,27,30,31 to są moje liczby na dziś
A mama mi mowi ze nie musze zmywac bo mamy zmywarke
1,2,27,30,31 to dziś ma szansę wpaść
zagram i tamte bo rano nie grałem