Wpisy 2 857 174 – 2 857 273
3 kwietnia 2017 17:24 → 3 kwietnia 2017 18:19, 100 wpisów
Wedlug ciebie.
Pisze z dziewczynami na GG.
Tobie moge za darmo. A jestes wolna ?
W tenisa bym pogral, albo pilke nozna.
Jak ?
Kulturalnie
Tak sobie.
Prosze jak urazilem ?
Jak urazilem ?
szczytem bezczelności jest pisanei, ze jest sie w pis zeby pomagac, a na pytanie czy pomagasz odpowiadasz "a jak"
ale pisowcy zawsze byli bezczelni, nie mniej niz inne partie, innym wygarniają a sami robią to samo lub gorzej
od 3ch lat piszesz, że byś pograł w tenisa, życie skopie ci tyłek jak nie zaczniesz robić zamiast mowic
ralffek to i tak do slupa slup jak d co nie na raczke to jak nie do niego no chyba ze go to buduje podnieca naprawde z tym sebastianem maja duzo wspolnego oboje tata mama tamto siamto nic na wlasna reke nic od siebie nic za swoje chyba lubia o ile faktycznie to nie ta sama osoba jak sie o nich pisze nie wazne jak chore ale coz tacy ludzie byl i znikl
a typne sie kij z kosmitami klonami matolami trolami ktorzy slysza babci prababcji mamy taty czy uj wie kogo gloso parano nie normalni i tyle maja zaburdzenia osobowosci teraz pewnie jeszcze raz czyta czas sebcio vel krzysio i ma ubaw zenada tekst jestem pis tylko co z tego ma ktos bic poklony mi tam wystarczy by czlowiek byl czlowiekiem
jaki bys nie byl i tak nie dotrze nie zakuma wg niego i tak to nie do niego bo on raz jest tenisista raz pilkarzem raz tata mama itp
2 857 199. ralffek
niee krzysztof pisal ze na 18;00 rekolekcje ma
niee krzysztof pisal ze na 18;00 rekolekcje ma
ja nie chodze ani tez nie wierze w jaka kolwiek religie dla mnie kk to normalny budynek a ci panowie z tamtad w czarnych sukienkch to biznesmeni w czerni wierzylem kiedys jak rzucilem to w pierony poczulem sie szczesliwy i kropka
tak sie sklada ze ja tez nie wierze w zakon bo ci ksieza zamykaja sie we wlasnym swiecie
religia poprostu tak jest plytka ze nawet nie rozwiazuje kwestii emigrantow
jest masa problemow przed ktorymi kosciol zamyka sie np. invitro
zgrywus chodzi do spowiedzi i wszystko śpiewa ,,, to co wiedzą wszystko
wierzycie ze czlowiek moze byc gorszy i lepszy? wierzycie ze istnieje niebo i pieklo
i jest w ich duszach znaczaca roznica pomimo ze wygladaja podobnie
jak będzie ich tyle co tych różny urzędasów to też zrobią piekło właściwie ??? brak odpowiedzi
pewnych stanow swiadomosci niektorzy ludzie nie osiagna i nie zobacza czegos z innej perspektywy
czy dusza istniala bez religii czy ludzie przed chrystusem mieli dusze mysle ze tak
chrystus tylko pokazal ze jest cos boskiego, swiatlo, bo jakby nie bylo jego bysmy wierzyli w potwory demony zjawy wyobraz sobei zycie bez katolicyzmu bylo by slowianskie plemie ktore wierzy w rozne dziwne rzeczy
jesli twoja nie wiara jest efektem egocentryzmu to nie mamy o czym gadac
dzisiaj jest ciemnota , co by pomyśleć o jakiś plemionach pradawnych
ja nie wierze w zadną religiee i nie bede trwonic czasu na to ze wiecznie Ci jest zle