Wpisy 2 853 904 – 2 854 003
30 marca 2017 17:06 → 30 marca 2017 18:30, 100 wpisów
te 39 to wymysliła Aya i powiedziała że napewno ta liczba wejdzie i co ?
Tutaj szczegóły: http://www.lotto.pl/ekstra-pensja/aktualnosci/ekstra-pensja-od-18-kwietnia-mozesz-wygrywac-codziennie
puszczą ludzi z torbami
bo ludzie ,tak mają kasy na codzienne granie tylu gier, idioci i tyle
no coś w tym jest.... bide klepio ale losy kupują
dobra zmiana
a może by tak wszystkie dostępne losowania 2 razy dziennie i to codziennie
a jakie moga tu być losowania ?
ja gram tylko w multimultimulti i zadnych losowan nie widzę
Sebastianie mama cię nie kocha!?
powinna ci powiedzieć że nie masz grać bo i tak nie wygrasz...
powinna ci powiedzieć że nie masz grać bo i tak nie wygrasz...
wygrałem już cztery liczby z pięciu w multimultimulti to było 20 złotych pani mi dała taka brunetka o pieknych czarnych oczach. Uśmiechnęła się do mnie i zapraszała mnie żebym częściej przychodził. Pogadaliśmy nawet sobie z pietnaście minut i było wesoło
Sebastian robiac sobie jaja na tej stronie robisz z siebie kretyna i za takiego jestes uwarzany mama tata ci tego nie powiedzą jak i to ze gry nie dla ciebie mama srata tata ble wymioty ida kosmita na stronie
tylko dzis nawaliła Aya bo mi powiedziała że napewno wejdzie liczba 39 i tak zagrałem. Dobrze ze zagrałem stawką 1 bo mama mi powiedziała żebym nie grał dziś wyższą stawką bo mnie ktoś podpuszcza ze wejdzie ta 39
a teraz wymyslam swoje liczby i nie bede się posiłkował innymi tylko albo swoje albo mamy albo taty ewentualnie babci dziadka lub siostry
Kosmita ma ubaw lubisz z siebie robic kretyna podnieca cie to co
trzeba chłopaka zrozumieć : nie ma dziewczyny, ale ma mamę i tatę
Krzysztof c czy jak tam sobie chcesz sebastian m. Na tej stronie jest regulamin co do posiadania kilku nickow. Piszesz kompletnie nie na temat. Zmieniasz idee tej strony i twoje wpisy swiadcza jedynie o tym ze lubisz.robic z siebie lub innych posmiewisko. Mam zamiar wyslac informacje.do moderatora tej strony razem z twoimi wpisami....
Raczej to nie Krzysztof c choć podobienstwi jest pasko mógł by luken
na dziś proponuje zagrać takie liczby 3,15,24,33,80
Trza Sebastian zrozumieć jak byl maly z wozka go wyrzucili bo plakal
zaraz usiądę i znajdę jeszcze jakieś fajne liczby albo inaczej poproszę mame i tatę niech mi podpowiedzą jakie zagrać dziś liczby i jak coś powiedzą to podam i wygramy dużo pieniążków
Przygladalem sie tym nickom i wpisom od miesiaca.... Nie bede tu porownywal, ani analizowal. Ale ta strona sluzy do czegos zupelnie innego.... Wpisy tegi goscia....? Niech moderator oceni.. Dla mnie to jeden i ten sam czlowiek...
zrobię jeszcze coś Spytam też babci i dziadka o liczby. Niech każdy z nich poda jedną liczbę i może to będą liczby szczesliwe
mama mi powiedziała że jest duża szansa że wejdzie dziś liczba 21
tata z kolei twierdzi że wpadnie dziś liczba 20
zaraz się spytam dziadka jaka może wpaść liczba
A ty Sebastian nie masz żadnej pracy? Ze siedzisz tu caly dzień i marudzisz...
Seba najlepiej wywołaj ducha praprababci to ci lepiej podpowie ...
Kc to nie s m...
Pasko zablokuj tego oszoloma bo widać że jakiś klon złośliwie sobie jaja robi
moj dziadek opowiedział mi jedna historie o dużym lotku . Pozniej wam o niej opowiem ale dał mi liczbe 19
Andromeda mylisz sie. nick.zarejestrowany na inna osobe, ale z jego CPU korzysta ten sam gosc.... Oboje siedza na innym profilu. Nie wytlumacze.... Tego tutaj..
Mam podejrzenia że to złośliwy klon Pana m...
Tomi myslisz
Po prostu jest to zalosne.... Mam ochote czasami wymienic sie kilkoma kwestiami co do liczb lub spostrzezen... Ale ta osoba kompletnie mi/Nam/innym regularnie przeszkadza...
to już mamy na godzinę 21,40 takie liczby 19,20,21 zaraz idę do mojeej babci i się spytam zobaczymy co powie
a wy o jakiej grze teraz mówicie ?
Isla Ty ze Zbychem tak piszesz.. Nie wiesz jak tam te jego 50 losów na 10 losowan?
ja podaje liczby ktore powinny wpaść o 21,40
19,20,21
teraz kolej na babcię
portret psychologiczny pasuje do styczniowej panienki ( klona ) z Australii i jej wujcia
ta sama retoryka
ooo ile tu można wygrać ? jaka jest nagroda ? mogę w tym uczesniczyć ?
et moi zbyni się obraził...
Tomi
Jeden lubi blondynki, drugi.brunetki, oboje spotykaja je w tych samych miejscach, tak samk pisza, sposob angazowania rzekomych mam i tatusiow lub babci itp, namietnie szukaja drugiej polowy, sposob i opis ten sam.... Andromeda mylisz sie
dotam jaka jest nagroda ? Jaką wyznaczasz nagrodę ?
Widać ewidentnie że robi to specjalnie,nawet nie patrzy na nasze wpisy...
W profilu można go wyszczególnić i zablokować
Tomi Ty sie mylisz-nie znasz sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co to za problem skopiowac kogos
Jak Pasko z tym nic nie zrobi to mało kto tu zajrzy
Tomi zerknij na stałe w p.zbynia i kliknij czy coś miał ją ie wiem...
Tomi też myślę że to nie kc mi to pasi do Pana M...nie jarzycie
Kopia, ktora malo sie udziela, bo krzysio siedzi i klepie na klawierce Jego. Kumple z dzungli!!!. U krzysia c net sie skonczyl wiec skoczyl do kolegi i smaruje od niego.i z jego.konta te same.glupoty...
Obraził się na nas a teraz obcykal strategie jak nas powkur....wiac...
Ide zerkne.do zbycha... Potem znikam. Zal czata, przez takich idiotow.... Pozdrawiam Panie
Nie chcę podawać pełnej nazwy ale PAN który dobrze podawal cyferki...parę m-cy temu...
dotam czekam na to jaka jest nagroda ?
Tomi pa
Niech pisze sam ze sobą może mu się znudzi
Andzia to tyko moje podejrzenia..da @ to ci napiszę ale tak po cichu
Z resztą
słuchajcie moja babcia mi powieddziała że dziś wpadnie liczba 80
błekinna ostryga a co to jest takiego? Myślisz że każdy chce jakąś tam wejściówkę ? Daj za nagrodę coś wartościowego a nie wejściowke.
dotam proponuje ci dać w nagrodę np jakąś złotą lub srebrną monetę co ty na to ?
moja mama na chwile poczytała część waszych wpisów i powiedziała mi że zajmujecie się pierdołami zamiast tak jak ja wymyślać jakieś dobre liczby. Część z was powinna być wykluczona z tego czatu bo nie wnosicie do niego nic konstruktywnego tylko go zaśmiecacie bezsensownymi uwagami o tacie mamie i innych pierdołkach zamiast coś tworzyć. Częśc z was nie mówię że wszyscy jesteście złośliwi i lubicie komuś dokuczyć. Nakręcacie się przy tym i wpadacie w wir złości i nienawiści. Spójrzcie jaki ten świat jest piękny. Nauczcie się tolerować ludzi innych , o innych poglądach i inaczej myślących.Po co tyle zawiści i złości ?
tak na rozłądowanie złych oparów mam dla was w nagrodę moje ciężko wypracowane liczby oto one
19,21,27,37,80
19,21,27,37,80
Cześc Sebus...weszłam na twoja stronke i ty tez jakoś nie zajmujesz sie wymyslaniem liczb,,,bo masz tam punktów "0". A mógłbyś coś wymyslić jakieś fajne cyferki, a nie tak wchodzisz na nasz czat i razem z mamą obmyslasz co by tu napisać do starych wyjadaczy. A świat jest taki piekny, wystarczy nie pouczać innych jak mają życ