Wpisy 2 849 967 – 2 850 066
24 marca 2017 17:26 → 24 marca 2017 19:16, 100 wpisów
Już chodzą dziewczyny w mini ?
Sumi jeden systemowy w mini koszt 14 złotych ? Nie myle się? Miałem gdzieś to kartke z cenami na zaklady systemowe
Gracie w keno ?
Sebastian m gralbym na moje liczby z mini lotto plus i ekstra pensja przeniosłem do keno ale weź tu traf jak losowanie co 4 minuty często się mozna rozminac zlosowaniem dlatego nie gram nie da się grać we wszystki
ide puscic kupony
Trzeba grać , bo TS zbiera na nowe samochody do odbioru kasy z zawartych zakładów
Menstar już ja ci pokaże w robocie miales co w multi na pierwsze losowanie
Czy chociaz RAZ od początku ExtraPensji.ktoś wygrał główną wygraną?
Faral
Faral
Extra pensja.to totalna.sciem.
Kto Ci.zagwarantuje te wplaty na.konto przez tyle lat? TS? Chyb ze TS jest totalnie glupi, - a widac ze.nie jest. Wiec ta pensja przez tyle lat to kompromitacja i raczej.niemozliwa do zrealizowania...
Hmmm ciekawe czemu w.polsce.nie ma konkurencji dla TS-a?
Kto Ci.zagwarantuje te wplaty na.konto przez tyle lat? TS? Chyb ze TS jest totalnie glupi, - a widac ze.nie jest. Wiec ta pensja przez tyle lat to kompromitacja i raczej.niemozliwa do zrealizowania...
Hmmm ciekawe czemu w.polsce.nie ma konkurencji dla TS-a?
No na tym to polega...
Ale 25 lat to dluuuuuuuugoooooooooo....
Ale 25 lat to dluuuuuuuugoooooooooo....
Panstwowe i temu oszustwo.... Dozwolone.....
Przydalaby sie konkurencja.. Szybko by ludzie zaczeli wygrywac....
Przydalaby sie konkurencja.. Szybko by ludzie zaczeli wygrywac....
Tomi 1981bardzo duzo osób już wygralo zobacz sobie w wysokich wygranych jak nie moge wygrać to nie twierdze że mnie ktoś oszukuje tylko 5 z35 a nie było piatki bez numeru trzy losowania wysoki koszt gry i mała popularność
Przydaloby sie.cos innego... Tanszego... TS NIE ma konkurencji wiec winduje ceny... Przy takich szansach.los.powinien.kosztowac 0.50gt... Mam nadzieje ze kiedys.wejdzie jakas nowa loteri i stworzy bardziej uczciwe granie...
Forsami... Typowanie. Granie.inna bajka...
Forsami... Typowanie. Granie.inna bajka...
Tomi jak człowiek chce grać we wszystkie 6 gier liczbowych to trzeba mieć wór pieniedzy a nastawic sie tylko na jedną to zaraz korci moze mini moze multi kaskada keno lotto ekstra ...tak to już jest
Sugerujac sie stawka za kupon, to w mini najtrudniej! A w extrap najlatwiej.....
do teraz od rana koszt 300 zł wygrana 142zł.
158zł. zostało do północy
158zł. zostało do północy
102 wygranych w EP.od poczatku gry... Nie wiem ile to losowan.....
pewniej gotówka od razu , za kilka lat nie wiadomo co będzie i EP bardzo droga
W ekstra pieniadze rozłożone w czasie nie spoczął bym w razie wygranej tylko zainwestował w konkretne granie systemem w mini lub lotto bo wlasnie nie wiadomo co czas przyniesie a pewnym mozna byc tylko swojej smierci
Fajnie jak wcale.nie grasz i masz to w dupie... I tak jak moja żonka z chybika 520zl 8/10 i tyle....
Zagrala raz w roku, ostatnio....
Zagrala raz w roku, ostatnio....
Znikam. Musze kolacje dla syna ogarnac.... Do 21.40 moze? Kaske? Ktorys? Zgarnie?
- ja gram tak jak wczesniej pisałem w mini kazde losowanie ,4-y zakłady ,5zł dziennie , na miesiąc sie zbiera więc nie piszcie głupot że gracie w multi -multi ostro i tracicie 150-200 zł
Na pisze o sobie dan 22 umnie budżet na granie to około 100bo ekstra pensja to obowiązek ajak coś wpadnie na lewoto się gra i w mini multi ilotto na co kogo stać zeby wygrac ostro nie ostro
Jak by człowiek miał wiec szczęścia ro wczoraj mi wyszlo 5 z 5 w Multi na wieczór i 700 poszło się ye...co już wczoraj wściekły pisalem6,15,23,31,39
Ja na miesiąc tracę z 200zl bo jeszcze gram w zakłady bukmacherskie i w lotto,mini,pensję,i Multi i to nie po jednym zakładzie tylko po 6 po 7 zakładów
Mini 1.25 dziennie 38.75zl/mc
Lotto z plus 52zl/mc
Multu 62 los 160zl/m
Wiec sam nie pisz glupot dan...
ale i tak wiecej wydaje jak gram,, bo tak jak forsami pisalem wczesniej, korci tez w rozne gry...
Lotto z plus 52zl/mc
Multu 62 los 160zl/m
Wiec sam nie pisz glupot dan...
ale i tak wiecej wydaje jak gram,, bo tak jak forsami pisalem wczesniej, korci tez w rozne gry...
forsami-o tym własnie pisze grajmy wedle swojego budżetu ,byle by nie wypisywać głupot , a grać trzeba nóż widelec i siądzie hahaha
Menstar a ja gram za wygrane
Gram nie wchodzi nie puszcze to masz już by bylo na granie i kto wie mógłbym wygrać lub też wtopic ale jak się niema miedzi to się na du ..e siedzi
Menstar robimy razem to zemnie jest poeta a zrana mi ....a piwo jak smietana a coś już pomyslał
Zbigniew też gram za wygrane tylko jak nie wejdzie to stawiam następne kupony
Zbigniew g tak by się chcialo grać za kase Tsa wyższy stopień wtajemniczeniapieniadz mnożyć pieniadz a jak człowiek ma limit na budżet to kicha z miodem wyski z lodem pić nie bedziesz
Menstar ostatnio trafilem 600zl i puscilem 50zakladow mini na 10losowan doplacilem tylko 25zl na razie mam trafione 4razy 3/5 dziś ostatnie losowanie
Zbigniew g myślisz
,że zawsze będziesz miał
25 razy mini mini 3/5
Ta jest chciwy,i nie da często
wygrać.
ostatnio postawiłam system lotto
bez plusa z chybika i wielkie ...g
21zeta...poszło...
nie mówię już co losowanie
4 zł lotto z plusem
i też lipa nawet marnej 3/6
,że zawsze będziesz miał