Wpisy 2 848 886 – 2 848 985
23 marca 2017 14:15 → 23 marca 2017 17:13, 100 wpisów
Roberttt za późno
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 6584237
Wylosowany numer to: 6584237
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 290 000 zł
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
saper mina uzbrojona?
i nie mam sprawy
Kraków 300tys wmulti cos Malopolska ma szczęście hehe
Ciekawe czy odebrane te 36baniek dzwoniłem do udziału ale nic niepowiedza
http://wiadomosci.wp.pl/mlody-polak-zasztyletowany-we-francji-6104152867914881a
Rrroooobberrrrtttt takich info ci raczej nikt nie udzieli ochrona danych osobowych bezpieczeństwo to kwota na 36 milionów a nie 36 tysięcy
Apropo wybierana pieniędzy z oddziału T S.. gracz ma na wybranie kasy 60 dni ja bym się nie spieszyl aż sprawa przycichnie
kupn był w kieszeni kalisrakach zostały wrzucone do pralki kupon się rozleciał
Ludzie poprzez swoją wredotę,niedobry charakter i cwaniactwo sami sobie zasłużyli na taki stan rzeczy.
zbydlęcenie i upadek moralny ludzi jest tak w fatalnym stanie że nie dziwota iż tak się dzieje.
I nikt z tym nic nie zrobi.Nie ma na to sposobu.Internet pod kontrolą,społeczeństwo na każdym kroku też ..A jednak.
pedzio 72- poczucie fałszywej wolności, że wolność nie ma ograniczeń , czasy narcystyczne . Internet wcale nie jest pod kontrolą. Każdy świr może teraz na laptopie pisać z wariatkowa . Ile kont pomyleńców jest założonych na facebooku , ile nienawiści i hejtu , czy to naszego rządu, czy papieża Jana Pawła, durne wpisy o pseudo- celebrytów o matce Teresie . Bzdety są brane za prawdę . Czasy chwały kłamstwa.
dodam jeszcze , że dawniej obnażali się w parku- TO BYŁY SPORADYCZNE- ,a teraz w internecie się to rozlało, wciągają młodych , a ci niedoświadczenie myślą, że to norma . Nie pomyślą, że są łapani na to, że przed kamerką łatwiej. Ot- wady i zalety internetu
Racja.."Czas chwały kłamstwa" dobrze powiedziane
Internet jest pod kontrolą.Spróbuj ponapisywać poważnych rzeczy związanych choćby z islamem to zobaczysz.
Internet jest pod kontrolą.Spróbuj ponapisywać poważnych rzeczy związanych choćby z islamem to zobaczysz.
tak bo z islamem nie wolno, za to hejt chrześciajaństwa mile widziany , można zgłaszać do facebooka i nic
do mnie kiedyś przyszła policja ponieważ napisałem kilka (mocnych ) słów znajomej było między nami nieporozumienie.Wtedy skończyło się na pouczeniu ale i tak gliniarz powiedział mi żebym uważał i potem wymienił strony na jakie wchodzę i co nawet oglądam.Od tamtej pory staram się uważać
pedzio 72spróbuj napisać do kogoś na facebooku -*** i ciota- ot takie skróty ,które wcale tak bardzo nie byly kiedys pejoratywne. Krócej*** niż homoseksualista , ciota , zamiast ciepłych klusek . Wielkie wykroczenie według facebooka. Ale o zabijaniu , grożeniu politykom można
a to znajoma sobie przypilnowała, żeby policjant przyszedł
lewy , socjalistyczne dziadostwo nie zginęło, tylko się ukrywa pod pseudo- wartościami
Tak ...ale inna sprawa że ktoś jednak śledzi i widzi gdzie wchodzimy i co czytamy..
A Facebook to jednak moim zdaniem jest odpowiedzialny za pewne zło które się dzieje.
A Facebook to jednak moim zdaniem jest odpowiedzialny za pewne zło które się dzieje.
Facebook to nie żaden portal społecznościowy tylko narzędzie do szpiegowania ludzi
pedzio 72 no i nic z tego że śledzi, bo niewinnych łapią, a ci, którzy rzeczywiscie szkodzą, to mają raj. Ten zamachowiec z Londyny ponoć wypisywał w internecie dzień przed co ma zamiar zrobić
Kiedyś miałem Fb i tam było napisane " O czym teraz myślisz"?
chodzi o to by ludzie pokazywali jak żyją o czym myślą co planują i co posiadają.
chodzi o to by ludzie pokazywali jak żyją o czym myślą co planują i co posiadają.
Chorwacja - Ukraina 1X
Wlochy - Albania 1
Austria - Moldawia 1
Hiszpania - Izrael 1
St.Petersburg - Jaroslaw zwyc 1
Kolumbia - Boliwia 1
Argentyna - Chile 1
Wlochy - Albania 1
Austria - Moldawia 1
Hiszpania - Izrael 1
St.Petersburg - Jaroslaw zwyc 1
Kolumbia - Boliwia 1
Argentyna - Chile 1
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 604 000
A pierd...lą sie za przeproszenie z tymi IS czy jak tam sie nazywaja... Wytłuc, zbombardować, nie wpuszczać, nie pomagać.....
Szkoda.tylko dzieci....
Szkoda.tylko dzieci....
Jak nie gram za kase w poscie to numerki wadaja oj wpadaja ...
Doktor2p
Kishna
Ci co grają 3/3 za nia dlugo padnie 26,34,45
Za nie dlugo miało byc piszę z komórki
Dr i jak
Część rbaczku
Islandorka cześć skarbie
Część co ci się snilo
Tylko nie svimniaj o Majorce
Ściemniaj
Mydełko fa ja i ty
Lipa szkoła czy lotek