Wpisy 2 847 586 – 2 847 685
21 marca 2017 20:55 → 21 marca 2017 21:40, 100 wpisów
sebus strace czasu ale ci wytlumacze, bo czasami chodza naciagacze i mowia zmien pani dostawce pradu ja zmienilem i place mniej jak pani chce zaoszczedzic pieniazkow duzo to niech tez pani zmieni jak ja, ale nie musi pani, ale jak pani zmieni to zaoszczedzi jak moja mama ktora tez zmienila, tata nie zmienial bo nie musi prad ma w samochodzie jak odpali go to w tedy ma a i tak nic nie placi bo sinik nie dziala na pieniazki tylko na benzyne
Juz usuniłem
1-2-3-4-5
1-2-5-7-9
1-3-4-9-10
1-4-6-8-11
2-3-4-6-7
2-3-8-9-11
3-5-7-10-11
To dobrze że tłumaczysz i pomagasz. Masz dobre serce i chwała Ci za to. Wszystko zapisuję w moim grubym seszycie który dała mi moja mama .
5-6-8-9-10
zapisuje te wszystkie numery i zobaczymy cz bedzie z tego wygrana
Przy 4 trafionych 3 gwarantowane
Zgrywus wiesz o co chodzi t
sebciu a co robisz z tym jak niektore liczby sie powtarzaja? podstawiasz inne?
4,21,27,37,56,73 stawka 10zł
z tego co wiem to ta sama liczba chyba nie wpada w jednym losowaniu dwa razy
jak sie powtarzaja to zapisuje to tyle razy ile się powtarzaja i nie mam z tym problemów
saper i tu się mylisz . Patrz na to inaczej. W każdym losowaniu pada 20 liczb tak ?
saper muszę Ci wytłumaczyć że tak powiem łopatologicznie rozumiesz ?
Dobry jest
no tak, ale, nie o to mi chodzi... chodzi o to ze np 2 razy dziesiec wpada w jednym lsowaniu rozumiesz?
teraz ci saperku wytłumacze. To jest tak . Niby żadna liczba się nie powtarza ale---- jak grasz w multimultimulti kilka zakładó np tak jak zbigniew_g 50 sztuk to zawsze powtórzysz jakieś liczby. I teraz pomysl sobie w losowaniu się nie powtarzaja ale u Ciebie na kuponach się powtarzaja i to jest wlasnie możliwość wygrania dużych pieniązków. Tylko cały sęk w tym żeby tych twoich powtarzających się liczb było jak najwiecej w losowaniu totalizatora sportowego i wtedy masz dużą szanse na wygraną
saperku drogi rozumiesz już o co mi chodzi ?
saper siedzi na minie a Sebastian udaje sapera sorki
saperku na Twoich kuponach jak masz ich nawet trzy i w każdym jest liczba 10 to wpada Ci nawet 3 razy ta liczba 10
Musisz saperku pomyśleć. Myśl powoli mnie się nie spieszy .
witam
Sebastianku czy harward skonczyłes
kiepski ten pierwszy dzień wiosny od popołudnia u mnie pada.
a tu pada wiele ciekawych rozwiązań
to są jakieś pierdoły w stylu powiedział niemowa głuchemu ze obstrzygli włosy łysemu
kamilek180 coś tam skończyłem coś zaczynam. Nie jest ze mną tak źle. Mama powiedziała że nie trzeba o sobie za dużo mówić i tata też tak mówi.
ale jak w jednym losowaniu wpada dwa razy 10 to jak to wytlumaczyc? a takie przypadki sa i to codziennie, nawet dwa razy dziennie....
Widocznie wrzucili 2 kule 10
saper to jak chcesz to mogę Ci wytłupaczyć. Padają rożne liczby. Są też różne gry i dlatego wydaje ci się że pada liczba 10 dwa razy a to w kilku losowaniach i w różnych grach. Popatrz uważnie na to co się tu dzieje a wszystko zrozumiesz.
widzę nową osobę
sebastian
skąd jesteś?
sebastian
skąd jesteś?
mi o multimulti tylko chodzi dzien w dzien wpada dwa razy 10, raz byl przypadek i wpadlo 21 nie dziwi cie to
Saper ogladałes ten filmik co wczoraj ktos tu wlepił o lotto
mnie nie dziwi że wpada w jednym dniu dwa razy liczba 10 bo są dwa losowania dziennie i wszystko jest możliwe.
Wpisz w gogle lotto sposob na wygranie milionow i znajdziesz
Dr
Gryksio czaisz się
Wszyscy starzy pouciekali, sama młodzież na zielonej
Islandorka
Witam
Zb a na którą ty idziesz?
http://e-play.pl/lotto-sposob-wygranie-milionow-zwykle-oszustwo/
codziennie : trzy cyferki stawka 25 zł i dla mnie ok
23; 00
Kamilek
Zb ojej co by cię nie napadli
Zb daleko madz? Idziesz? Jedziesz?
Islandorka
Witam wszystkich. Tak na momencik. 5.26.66 stawka x10. Zmykam i powodzonka.
Islandorka
Zb a laski są
a jak wpada dwa razy dziennie dwa razy 10? no juz inaczej i prosciej nie potrafie wytlumaczyc... widocznie nie dorownuje twojemu IQ
Krasnalek Dusia wyłaniać sie
Piszę z tobą a nie znimi
Zbigniew g
Zb może cię podwieźć
pytasz czy mozliwe jest aby liczba np 10 wpadła 2 razy w tym samym losowaniu ?
a jak wpada dwa razy dziennie dwa razy 10?....??????? co to jest
4lipca pamiętaj
Serw
Zb ale ty ridzisz ja nie...
Torsan się uczy pilnie
Torsana to ja już wieki...ooooo
Juz za chwilę za chwileczke bede mial 5 ke wam Przedemna. druga nocka
zbigniew_g jak wygram dzis piatke w multimulti multi to zagram sobie tak jak radzisz 50 zakładów
znani i lubiani na emeryturze