Wpisy 2 847 548 – 2 847 647
21 marca 2017 20:28 → 21 marca 2017 21:30, 100 wpisów
J adzis chce wygrać piatke w multimultimulti i bede miał duzo pieniązków
jak nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniadze a skoro umiesz tanczyc totancz jak ci inni zagraja
Tepieniążki zainwestuję i zagram może 50 zakładów tak jak pisał zbigniew_g
Ja nigdy nie tańczę jak mi inni zagrają .Może mam taka wadę ale nie lubie tanczyć tak jak wszyscy . Mam swoje tańce i mogęę zagrać i wtedy Ty będziesz tańczył bo pewnia tak lubisz.
510000 za 10/10 z bonusem
5100000 za stawkę 10
2760000 z plusem plus bonus
27600000 za stawkę z plusem plus
bonus
fajna sumka
5100000 za stawkę 10
2760000 z plusem plus bonus
27600000 za stawkę z plusem plus
bonus
fajna sumka
to na pewno zielona multi.... czy zabłądziłem ?
Chyba Pasko coś dodaje do strony bo widzę totalne odloty
Chyba Pasko coś dodaje do strony bo widzę totalne odloty
Dyrygentem to ja jestem sam w sobie. Mama mi powiedziła że jak ja dyryguję to wszyscy to robią co ja i tak już zostanie bo ja tak lubię .Nawt tata mi powiedział że nie tańczę tak jak wszyscy i najlepszy dyrygent nie da mi rady he
Ja już tak mam i nic na to nie poradzę. Tak mamy się słucham bo mama ma przeważnie rację. Jak by nie miała racji to by musiała się słuchać mnie . A tata nie zawsze ma rację i czasami słucha się mnie i dobrze na tym wychodzi.
saper a Ty też słuchasz się mamy ?
saper słuchasz się mamy czy taty?
Sybastian m czy cos bierzesz
Najpierw puść kupony do losowania bo bez tego nie wygrasz
Zdrac co to
kamilek180 czy coś biorę ? Tak biorę się za pracę i za typowanie multimultimulti.Mama mi powiedziała że jak będę w to grał to wcześniej czy później wygram dużo pieniążków
To jest multimultimulti i mam zamiar najpierw wygrać piątkę w multimultimulti i wtedy będę miał dużo pieniążków
Powodzenia
seven Heiiou i Tobie
juz nie, teraz ja doradzam mamie bo jest w podeszlym wieku i nie kuma wszystkiego tak "blyskawicznie" jak "ty"!Przepraszam ze pisze powoli bo wiem ze wolno czytasz a chce zebys mie zrozumial
seven dziś Krzysztof c proponował aby zagrać z nim w dużej ilości zakłądy. Jak wygram te pięćliczb w multimultimulti to moze zagramy jakimś sposobem
Sybastian m a zdradzisz ile masz lat?
Zaraz ci wkleje
saper a co mianowicie doradzasz swojej mamie ? Opowiedz nam co mamie doradzasz i czy dobrze doradzasz czy nie wychodzi na tym Twoim doradztwie jak przysłowiowy Zabłocki na mydle
Zgrywus odpisuj w profilu
Odpisałes
sebus strace czasu ale ci wytlumacze, bo czasami chodza naciagacze i mowia zmien pani dostawce pradu ja zmienilem i place mniej jak pani chce zaoszczedzic pieniazkow duzo to niech tez pani zmieni jak ja, ale nie musi pani, ale jak pani zmieni to zaoszczedzi jak moja mama ktora tez zmienila, tata nie zmienial bo nie musi prad ma w samochodzie jak odpali go to w tedy ma a i tak nic nie placi bo sinik nie dziala na pieniazki tylko na benzyne
Juz usuniłem
1-2-3-4-5
1-2-5-7-9
1-3-4-9-10
1-4-6-8-11
2-3-4-6-7
2-3-8-9-11
3-5-7-10-11
To dobrze że tłumaczysz i pomagasz. Masz dobre serce i chwała Ci za to. Wszystko zapisuję w moim grubym seszycie który dała mi moja mama .
5-6-8-9-10
zapisuje te wszystkie numery i zobaczymy cz bedzie z tego wygrana
Przy 4 trafionych 3 gwarantowane
Zgrywus wiesz o co chodzi t
sebciu a co robisz z tym jak niektore liczby sie powtarzaja? podstawiasz inne?
4,21,27,37,56,73 stawka 10zł
z tego co wiem to ta sama liczba chyba nie wpada w jednym losowaniu dwa razy
jak sie powtarzaja to zapisuje to tyle razy ile się powtarzaja i nie mam z tym problemów
saper i tu się mylisz . Patrz na to inaczej. W każdym losowaniu pada 20 liczb tak ?
saper muszę Ci wytłumaczyć że tak powiem łopatologicznie rozumiesz ?
Dobry jest
no tak, ale, nie o to mi chodzi... chodzi o to ze np 2 razy dziesiec wpada w jednym lsowaniu rozumiesz?
teraz ci saperku wytłumacze. To jest tak . Niby żadna liczba się nie powtarza ale---- jak grasz w multimultimulti kilka zakładó np tak jak zbigniew_g 50 sztuk to zawsze powtórzysz jakieś liczby. I teraz pomysl sobie w losowaniu się nie powtarzaja ale u Ciebie na kuponach się powtarzaja i to jest wlasnie możliwość wygrania dużych pieniązków. Tylko cały sęk w tym żeby tych twoich powtarzających się liczb było jak najwiecej w losowaniu totalizatora sportowego i wtedy masz dużą szanse na wygraną
saperku drogi rozumiesz już o co mi chodzi ?
saper siedzi na minie a Sebastian udaje sapera sorki
saperku na Twoich kuponach jak masz ich nawet trzy i w każdym jest liczba 10 to wpada Ci nawet 3 razy ta liczba 10
Musisz saperku pomyśleć. Myśl powoli mnie się nie spieszy .
witam
Sebastianku czy harward skonczyłes
kiepski ten pierwszy dzień wiosny od popołudnia u mnie pada.
a tu pada wiele ciekawych rozwiązań
to są jakieś pierdoły w stylu powiedział niemowa głuchemu ze obstrzygli włosy łysemu
kamilek180 coś tam skończyłem coś zaczynam. Nie jest ze mną tak źle. Mama powiedziała że nie trzeba o sobie za dużo mówić i tata też tak mówi.
ale jak w jednym losowaniu wpada dwa razy 10 to jak to wytlumaczyc? a takie przypadki sa i to codziennie, nawet dwa razy dziennie....
Widocznie wrzucili 2 kule 10
saper to jak chcesz to mogę Ci wytłupaczyć. Padają rożne liczby. Są też różne gry i dlatego wydaje ci się że pada liczba 10 dwa razy a to w kilku losowaniach i w różnych grach. Popatrz uważnie na to co się tu dzieje a wszystko zrozumiesz.
widzę nową osobę
sebastian
skąd jesteś?
sebastian
skąd jesteś?
mi o multimulti tylko chodzi dzien w dzien wpada dwa razy 10, raz byl przypadek i wpadlo 21 nie dziwi cie to
Saper ogladałes ten filmik co wczoraj ktos tu wlepił o lotto
mnie nie dziwi że wpada w jednym dniu dwa razy liczba 10 bo są dwa losowania dziennie i wszystko jest możliwe.
Wpisz w gogle lotto sposob na wygranie milionow i znajdziesz