Wpisy 284 643 – 284 742
30 kwietnia 2011 19:41 → 30 kwietnia 2011 20:11, 100 wpisów
Lila.

pandromeda....paskuda się pierwsza do mnie wpisała z jakimiś głupotami o jakimś dyszlu,a to nie ja pisałam o dyszlu tylko o ile dobrze pamiętam to był kombo
emerytka
,też bym chciala mieszkać nad morzem,plaża,slońce...raj
,też bym chciala mieszkać nad morzem,plaża,slońce...rajNa wieczór mam taka dyryję z plusem 1.5.8.12.13.23.26.30.40.47 i mini sześć skreślen 7.10.27.29.34.36
bo tu pare osób lila coś miesza..no nic czasem to tu niezły cyrk jest
Teraz czas na spacer z pieskiem.
marzenia są po to żeby je spełniać...ja osobiście marzę teraz o domku nad jeziorem 
jandzia
no to dziewczyny

jandzia

no to dziewczyny

A jeszcze pisalem niedawno ze taki spokoj i fajnie jest - ale pojawi sie Andromeda i bedzie bajzel na kólkach 

Hanusia76.Ale tylko nad naszym morzem.
hanusia76....
glany zajefajne
w ogóle fajnie wygląda,gapią się na niego jak na jakiegoś który wrócił z afryki taki opalony a ja przy nim taka bladziutka
glany zajefajne
w ogóle fajnie wygląda,gapią się na niego jak na jakiegoś który wrócił z afryki taki opalony a ja przy nim taka bladziutka
Witam ponownie.

przestan Hefajstos do mnie pisac to nie bede na Ciebie zwracac uwagi narazie proszę!
plusik....ty masz epizod a ja mam to co lubię,uwielbiam swoją pracę.

hanusia76...mam jego jedno foto w albumie,muszę zeskanować jakoś i pokażę Ci na gg,któregoś dnia
lubisz bo nic nie robisz i bierzesz jeszcze trzynastkę i dodatki 15 lat i emeryturka przestań
plusik....muszę cię rozczarować,nie siedzę za biurkiem i nie pracuję w Gnieźnie.
z tego wszystkiego to zapomnialem ze juz nagranie wstawilem na na You tube. 

właśnie ja robię najwięcej a ten twój śmieszny epizodzik to co? Nie nadawałeś się do tego,? To już twój problem a nie mój
Lila.
Andromeda.

Andromeda.

każdy robi to co lubi.Nie znaleźliśmy się tutaj na czacie,żeby pisać o mojej pracy,dzięki Bogu.
Witojcie,
podajcie od razu te 20 liczb co zostaną wylosowane o 22.00?
nie trzymajcie w niepewności!
Dylematy na dziś?
3 czy 5
22 czy 23
26 czy 29
podajcie od razu te 20 liczb co zostaną wylosowane o 22.00?
nie trzymajcie w niepewności!

Dylematy na dziś?
3 czy 5
22 czy 23
26 czy 29
jak by mi było żal to bym tam siedział z wojstkiem starczało13 lat a ty masz stażu 4 lata a buchasz jak byś była komisarzem
ja już sprawdzałam czy to nie pełnia
ponoć wtedy frustracji najwięcej 
ponoć wtedy frustracji najwięcej 
plusik ja mam 4 lata? haha ha chyba do emerytury ha ha ha,nie rozśmieszaj mnie chłopcze
plusik...coś ci się pomieszało,nikogo nigdy nie straszyłam chłopcze,przynajmniej mam ego którego tobie niestety brak
oejej co tu sie dzieje a mówią ze to ja robie cyrk a nie było mnie chwile bo chłopak zadzwonił
Ludziska dajcie spokój!!!Ja tam śmigam na wysokościach,do emerytury 30 lat-życie,Nie kłócić się

plusik....u ciebie brak intelektu,nawet nie umiesz napisać tak prostego słowa poprawnie jakim jest słowo TAK
Łatwiej wyrwać psu wściekłemu kość niż poskromić starej baby złość.
plusik...no nareszcie,mnie z tobą również.Temat uznaję za zakończony.
plusik....ironicznie to się tu właśnie wszyscy moi znajomi śmieją z ciebie ha ha ha
dzień dobry,cześć i czołem
pytacie skąd sie wziąłem
jeeestem weeesoły
romek
mam na przedmieściu domek
a w domku wode,światło , gaz
powtarzam zatem jeszcze raz ......

pytacie skąd sie wziąłem
jeeestem weeesoły
romek
mam na przedmieściu domek
a w domku wode,światło , gaz
powtarzam zatem jeszcze raz ......

przestańcie
lila
plusikx10
lila
plusikx10
w czwartek w Przemyślu padła główna wygrana w Lotto
na ul. czarnieckiego w kolekturze
Panie domagaja sie czekolady od zwyciezcy 
na ul. czarnieckiego w kolekturze
Panie domagaja sie czekolady od zwyciezcy 
Kathy nawet nie strasz,teraz spoko duże wysokości-duża-adrenalina,myślę,że to jest nie sprawiedliwe,ale cóz
proponuje w jednej łapce kiełbache z grilla
w drugiej
a pukona w zęby
w drugiej

a pukona w zęby

gość nadał na chybił za 3 zł, może juz go nie ma w Przemyślu

15hubi... lepiej odkładaj już z tej bukmacherki na emeryturę bo będziesz się wspinał o lasce 

lila nie wiem narazie nie gram
ale po jutrze nadam to pewnie ja ;D
ale po jutrze nadam to pewnie ja ;Di będzie duuuuuuuuużo

dzisiaj na chybił puściłem Lotto 

,pod te glany