Wpisy 284 587 – 284 686
30 kwietnia 2011 19:24 → 30 kwietnia 2011 19:52, 100 wpisów
hefajstos nałoż jej worek na głowe i wyobrazaj sobie ze to cindi croword czy jak jej tam haha
andromeda...skoro cię nie interesuje moja osoba to po co zaglądasz na nk i mnie wyszukujesz i po co ci był mój nr gg?Chyba bardziej cię interesuje moja osoba niż ci się wydaje.
Andromeda nie musze zakladac worka i wyobrazac sobie kogos innego- nigdy tego nie robilem i nie mam takiej potrzeby
Lila dawno raz to zrobiłam i zapamiętałam bo mam dobrą pamiec nie interesujesz mnie rozumesz?
andromeda...bardzo jest nieładnie obrażać kogoś z rodziny,nie widziałaś żony to po hooj takie bzdury wypisujesz co?
a po hoooj sie hefajstos mnie czepia jak nie pisał tak hamsko to bym nic nie napisała do niego
nie potwierdzam, andromeda chowalas sie bez rodzicow bo masz jakies takie oznaki dziwne /
Milan gość mozna sobie z nim pogadać
Lila jak byś sie nie czepiała to by tez było git
Lila jak byś sie nie czepiała to by tez było git
andromeda...człowieku a czego się masz bać bo nie rozumiem?Czy ja ci się każę bać?
hanusia76....aa to do mnie było ha ha ha.Ma glany,opalony jak cholera,chusta na głowie
hefajstosa boli to ze zarzuciłam mu brak wiedzy na temat mitologi i od tej pory chłopisko zyć mi nie daje
niecierpie ludzi którzy nie mają własnego zdania hefajstos
niecierpie ludzi którzy nie mają własnego zdania hefajstos
a ja siedze tu troche i nie widzialem zeby lila straszyla tu ludzi , masz jakies dowody andromeda ?
andromeda...podaj przykład,nigdy nikogo nie straszyłam i straszyć nie będę bo ja nie z tych o których myślisz
mnie to nie boli bo mam gdzies mitologie jak ciebie razem z nia . Mam ciekawsze rzeczy do czytania niz mitologia.
Lila pisałaś coś ze jesteś policjantką i zeby z Tobą nie zadzierać ja nie pamiętam dokładnie o co to chodziło
to sie Hefajstos mnie nie czepiaj to ja nie będe Ciebie-proste?
andromeda.....z tą policjantką się zgadza ale o żadnym zadzieraniu nic sobie nie przypominam
Jak bym mial sie przejmować takimi ludzmu jak ty to bym juz dawno nerwicy sie nabawil a mam z gorszymi przypadkami w pracy do czyniena andromeda
andromeda,,,,oskarżasz mnie o coś co nie miało nigdy miejsca,tak jak wtedy mag...Potem przepraszałaś ją dwa dni ale ona cię olała.
Lila ja wiem ze jestes chwalisz sie Tym ..nie wiem do kogo to było....
Oko za oko,ząb za ząb a d..a za pieniądze.
Jak bedziesz pisac dla ogolu ze wszyscy sa stuknieci to sie bede czepial,
andromeda...nie było takiej sytuacji nigdy,każdy tu wie kim jestem i uwierz mi na mnie to wrażenia nie robi żebym kogoś straszyła.Praca jak każda inna.Jak bym była córką mafioso,to wtedy mogłabym postraszyć,ale ja jestem zwykłym szarym człowieczkiem
Hej hej co tu się dzieje ? Niech mądrzejszy ustąpi i będzie spokój.
Lila takie sprawiłaś wrażenie jest wpis u Paskudy Twoj..ale to nie ważne
Kathy.Witam Cię.Jednego Ci zazdroszczę,że mieszkasz nad
morzem.Było to moim marzeniem,ale niestety nie ziściło się.
morzem.Było to moim marzeniem,ale niestety nie ziściło się.
Lila.

pandromeda....paskuda się pierwsza do mnie wpisała z jakimiś głupotami o jakimś dyszlu,a to nie ja pisałam o dyszlu tylko o ile dobrze pamiętam to był kombo
emerytka
,też bym chciala mieszkać nad morzem,plaża,slońce...raj
,też bym chciala mieszkać nad morzem,plaża,slońce...rajNa wieczór mam taka dyryję z plusem 1.5.8.12.13.23.26.30.40.47 i mini sześć skreślen 7.10.27.29.34.36
bo tu pare osób lila coś miesza..no nic czasem to tu niezły cyrk jest
Teraz czas na spacer z pieskiem.
marzenia są po to żeby je spełniać...ja osobiście marzę teraz o domku nad jeziorem 
jandzia
no to dziewczyny

jandzia

no to dziewczyny

A jeszcze pisalem niedawno ze taki spokoj i fajnie jest - ale pojawi sie Andromeda i bedzie bajzel na kólkach 

Hanusia76.Ale tylko nad naszym morzem.
hanusia76....
glany zajefajne
w ogóle fajnie wygląda,gapią się na niego jak na jakiegoś który wrócił z afryki taki opalony a ja przy nim taka bladziutka
glany zajefajne
w ogóle fajnie wygląda,gapią się na niego jak na jakiegoś który wrócił z afryki taki opalony a ja przy nim taka bladziutka
Witam ponownie.

przestan Hefajstos do mnie pisac to nie bede na Ciebie zwracac uwagi narazie proszę!
plusik....ty masz epizod a ja mam to co lubię,uwielbiam swoją pracę.

hanusia76...mam jego jedno foto w albumie,muszę zeskanować jakoś i pokażę Ci na gg,któregoś dnia
lubisz bo nic nie robisz i bierzesz jeszcze trzynastkę i dodatki 15 lat i emeryturka przestań
plusik....muszę cię rozczarować,nie siedzę za biurkiem i nie pracuję w Gnieźnie.
z tego wszystkiego to zapomnialem ze juz nagranie wstawilem na na You tube. 

właśnie ja robię najwięcej a ten twój śmieszny epizodzik to co? Nie nadawałeś się do tego,? To już twój problem a nie mój
Lila.
Andromeda.

Andromeda.

,pytałam się czy ma glany?