Wpisy 284 533 – 284 632
30 kwietnia 2011 19:08 → 30 kwietnia 2011 19:37, 100 wpisów
chłopie z lasu hefajstosie nie interesuje mnie co robisz prawą ręką
ja pierniczę zawsze coś
andromeda....dziwne,że wesoly pojawia się zawsze jak ty tutaj jesteś.
andromeda....dziwne,że wesoly pojawia się zawsze jak ty tutaj jesteś.
Lila ale nie ma go tu nie było od dawna -gdzie niby sie pojawił???
no ja bym Cie Lila nie podrywała
a ja zazdrosna jestem bo Paskuda to facet
a ja zazdrosna jestem bo Paskuda to facet
Lila Wesołego nie było tu jak narazie
może sie pojawi kto wie tego to ja nie wiem teraz
może sie pojawi kto wie tego to ja nie wiem teraz
a jak to sie robi nogami? masz jakis instuktaz albo film szkoleniowy andromeda?
andromeda....daj się też poderwać komuś i bądź szczęśliwa,bo prawdziwy facet u boku kobiety to jest to
chciałbyś by Twoja zona była tak ładna hefajstos!!! ale coż trafiła Cię taka Paskuda przykro mi zreszta która by chciala takiego brzydala
W Polsce nikt nie ma takiego wykształcenia które by dorównało andromedzie dlatego jest sama 

dziwne lila a mówiłaś ze nie masz dzieci tu na forum na nk tez nie masz i nie męzatka hmmm coś tu ktoś kłamie ale po co--nie moja sprawa
Wiesz Andromeda - moja żona jest juz ze mna 14 lat wiec o czyms to swiadczy - A jak wyglada to nie wiesz i nie bedziesz wiedziec.
siedzie sobie spokojne gadam z milanem i zawsze pierwszy czepia sie hefajstos potem Lila nigdy Was sie pierwwsza nie czepiłam nigdy!
bo pieprzysz głupoty ktorych sie nie da czytac i trzeba cie troche ukierunkowac.
andromeda...łatwo cię wkręcić,bo nie mam dzieci ale mam męża a na nk nie muszę wszystkiego pisać.Kurde nawet tam za mną polazłaś? Na nk?Musze zlikwidować konto.Dobrze,że fotki mam zablokowane bo byś za dużo o mnie wiedziała,więcej niż ja sama wiem o sobie
uuu czuły punkt hefajstos--za kazdym razem kiedy sie mnie czepisz zzaraguje--nie poradze na to ze Twoja zona jest brzydka nic nie jestem chirurgiem plastycznym!
wiem ze nie masz dzieci własnie wpis wyzej Ci to napisałam haha
pisze sobie grzecznie
odrazu zjawia sie hefajstos czepia sie a za nim Ty wiec ja tylko sie bronie!!! nigdy pierwsza nie atakuje
odrazu zjawia sie hefajstos czepia sie a za nim Ty wiec ja tylko sie bronie!!! nigdy pierwsza nie atakuje
andromeda.....ten numer który miałam na gg a który sobie nie wiem po co zapisałaś jest już nie aktualny
hefajstos dla mnie jestes byłęs i zostaniesz Młotem z Lasu z pegieeru czy jak to sie pisze wiec odpowiadam Ci ziewaniem

odrazu widac ze brzydka ta zona

odrazu widac ze brzydka ta zona
Napisanie ze wszyscy tutaj sa stuknieci wcale nie jest atakiem adromeda?
Lila po jakiego diabła miałąbym pisac???nie interesujesz mnie Kobieto w zaden sposób!
moja dobra wola daje wam liczby 5,13,75 razy 10 kto chce ten wygra
325 Lille-Arles
2012 Atromitos Athinon-AEK Athen 0
354 Real Sociedad-Barcelona 2
221 Napoli-CFC Genoa 1
2012 Atromitos Athinon-AEK Athen 0
354 Real Sociedad-Barcelona 2
221 Napoli-CFC Genoa 1
Tak jest andromeda nie jestes sama. A wibrator jak ma na imie - antek czy moze zdzisiu? 

hefajstos nałoż jej worek na głowe i wyobrazaj sobie ze to cindi croword czy jak jej tam haha
andromeda...skoro cię nie interesuje moja osoba to po co zaglądasz na nk i mnie wyszukujesz i po co ci był mój nr gg?Chyba bardziej cię interesuje moja osoba niż ci się wydaje.
Andromeda nie musze zakladac worka i wyobrazac sobie kogos innego- nigdy tego nie robilem i nie mam takiej potrzeby
Lila dawno raz to zrobiłam i zapamiętałam bo mam dobrą pamiec nie interesujesz mnie rozumesz?
andromeda...bardzo jest nieładnie obrażać kogoś z rodziny,nie widziałaś żony to po hooj takie bzdury wypisujesz co?
a po hoooj sie hefajstos mnie czepia jak nie pisał tak hamsko to bym nic nie napisała do niego
nie potwierdzam, andromeda chowalas sie bez rodzicow bo masz jakies takie oznaki dziwne /
Milan gość mozna sobie z nim pogadać
Lila jak byś sie nie czepiała to by tez było git
Lila jak byś sie nie czepiała to by tez było git
andromeda...człowieku a czego się masz bać bo nie rozumiem?Czy ja ci się każę bać?
hanusia76....aa to do mnie było ha ha ha.Ma glany,opalony jak cholera,chusta na głowie
hefajstosa boli to ze zarzuciłam mu brak wiedzy na temat mitologi i od tej pory chłopisko zyć mi nie daje
niecierpie ludzi którzy nie mają własnego zdania hefajstos
niecierpie ludzi którzy nie mają własnego zdania hefajstos
a ja siedze tu troche i nie widzialem zeby lila straszyla tu ludzi , masz jakies dowody andromeda ?
andromeda...podaj przykład,nigdy nikogo nie straszyłam i straszyć nie będę bo ja nie z tych o których myślisz
mnie to nie boli bo mam gdzies mitologie jak ciebie razem z nia . Mam ciekawsze rzeczy do czytania niz mitologia.
Lila pisałaś coś ze jesteś policjantką i zeby z Tobą nie zadzierać ja nie pamiętam dokładnie o co to chodziło
to sie Hefajstos mnie nie czepiaj to ja nie będe Ciebie-proste?
andromeda.....z tą policjantką się zgadza ale o żadnym zadzieraniu nic sobie nie przypominam
Jak bym mial sie przejmować takimi ludzmu jak ty to bym juz dawno nerwicy sie nabawil a mam z gorszymi przypadkami w pracy do czyniena andromeda
andromeda,,,,oskarżasz mnie o coś co nie miało nigdy miejsca,tak jak wtedy mag...Potem przepraszałaś ją dwa dni ale ona cię olała.
Lila ja wiem ze jestes chwalisz sie Tym ..nie wiem do kogo to było....
Oko za oko,ząb za ząb a d..a za pieniądze.
Jak bedziesz pisac dla ogolu ze wszyscy sa stuknieci to sie bede czepial,

witajcie,Lila

,pytałam się czy ma glany?

,wciąż ta sama bajka