Wpisy 2 844 977 – 2 845 076
19 marca 2017 12:49 → 19 marca 2017 14:04, 100 wpisów
no tak siła chcą wymuszać jak takie byczki niech idą do pracy to zarobią
czasem to by się przydał taki czaki norris czy iny by porozp... czy inny wiem że to co pisze to tak jak bym w obłokach mydlanych pływał
jak by tak człowiek zgarnoł to cisza bo by wszystko zabrali he he
dajcie kaske tak z 2000 oddam jak wygram a jak nie wygram to nie oddaje uczciwe chyba
Mozemy pisac roznie wygrywając taka kase roznie mozemy zareagować niespodziewanie dla nas nawet
Ja bym siedzial cicho żył jak zyje po czasie sie wyprowadzil tak bez hura
wygranych dla wszystkich , trza lecieć z kuponami bo czeka o 14
no ja już powinienem wygrać przecież zagrałem tylko moich liczb nie wylosowali nie rozumiem dla czego
Wyprowadzilbym sie do duzego miasta gdzies na jego obrzeżach skromny dimek auta nowe bez zbytniego wypasy wmawialbym ze jesten na emeryturze mam spadek
he he ciekawe jak by tak ktoś wygrał tak jak teraz padło te 36 z kawałkiem mili i wszystko dał na losowanie co by było pomnożenie czy klapa na taką kwote prawdopodobieństwo kolejnych niby duze ale nie koniecznie
no tak sie mówi ale wiadomo i w plusie ten 1 milionek też by był ale co tacy skromnie mamy być walimy w miliony a co bogatemu zabronicie
Cześć Mini Lotto 1/5 1/5, a zakłady też lipa, niby teoretycznie mocnejsze druży a to przegrały albo remisy !!! A i jak po szkole szedłem do gaerii sporkałem bardzo piękną brunetkię, wysoka około 170 cm. A ja już kiedyś widziałem jak byłem na obiedze na przeciwko szkoły. Ale niestety nie zagadałem. Aha i w środku była ta blondynka co o której wam pisałem z butiku.
A wy macie jakieś pomysły jak rozgryźć Mini Lotto ? A dzisiaj mam wolne od szkoły. Dam z tatą na Eliminacje do Mistrzostw Świata. Może tam będzie lepiej ? Wiem że wygramy z Czarnogórą. Może z 2-0 skromnie ? Lewandowski się już o to postara. A co powiecie o parach ćwierćfinałowych LM i LE ? A ktoś z was gra w zakłady bukmacherskie ?
No i co ?
A coś nie idzie mi ostatnio w typowaniach tylko trzy razy w 100 !!! Dlaczego teraz taka mizeria ? A zresztą często nie typuje. Jakaś klapa. A u was jak ?
Ostatnio miałem przerwę w graniu więc dziś mogę sobie pozwolić na kilka kuponów
A i poluję na piątkę w Multi Multi. A wy trafiliście kiedyś ją ? Miałem dwa razy czwórkę i ileś razy trójkę.
Dobra koniec pisania, odchodzę od was.
Pa ignoranci Multipasko.
4 kupony ?
Islandorka i jak na poczatku lipca na majorke
Wy byście wzięli za obmyślanie planu na Mini Lotto lepiej, albo Multi Multi, a nie bzdury. Krzysiu to czy Krzysiu sramto.
brunetka okołło 170 cm wzrostu
krzysio a ile wazyła kg bo to wazne nie napisałes
krzysio a ile wazyła kg bo to wazne nie napisałes
Ludzie po to ta storna została stworzona przez szanownego pana Janusza. I ja też zacznę rzeczowo pisać, a nie bzdury jakieś.
no po obiedzie to chyba duzo
A teraz macie piwska nachaljcie się za moje.
Ja lubię upaly ale wtedy seks jest za gorący
A kto z was gra w Mini Lotto ?
Jo 50razy
A niedługo lato to będzie się kręciło tego po galerii, innych miejscach w mini, rajstopach, spodenkach.
Pasko
Pasko dzieki za 50razy
Co dobrze napisałem powyżej ?
Zaraz kabaret zaraz cyrk
A jak nasz szanowny kolega co wysłał Mini Lotto 50 zakładów na 10 losowań ?
Panie Januszu coś dla pana.
Co tam pan porabia ?
kurde nie zasne teraz mysle ile wazyła
Narazie .a. nic i się nie przejmuje
A zaraz skoki będą. Wicie kto wygra ? Kamillllllllllllllllll Stooooooooooooooooooooooooooooooooooooch !!!
55 około !!!
Dopisano wyniki Multi Multi
07,10,11,13,16,19,20,21,30,31,39,44,52,53,58,59,62,69,72,78
Plusem jest liczba: 13
07,10,11,13,16,19,20,21,30,31,39,44,52,53,58,59,62,69,72,78
Plusem jest liczba: 13
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 9330 zestawów od 1184 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 7 772 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 18 420 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- fliper-f2 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 380 zł = 76,00 x koszt gry
- artarac - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 390 zł = 15,60 x koszt gry
- cha - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 144 zł = 14,40 x koszt gry
- grubcio1 - koszt gry: 40,00 zł, wygrana: 386 zł = 9,65 x koszt gry
- Madziaraaa - koszt gry: 17,50 zł, wygrana: 148 zł = 8,46 x koszt gry
55 około !!!
Kraft wygra niestety ireal
bojak 55 kg tojuz bym te liczbe obstawiał
Islandorka ile ma lat
A jaka pupa zgrabna.
A jak spojrzała na mnie pięknym wzrokiem, a ja na nią.