Wpisy 2 844 916 – 2 845 015
19 marca 2017 11:20 → 19 marca 2017 13:52, 100 wpisów
Roberttt wyzocilesz kupona do kosza
Apoco mi 36baniek
Robertttt szuka w koszu kupona wartego 36baniek
Bo zle sprawdzil
13 losowan dl do swiat... nabija kumulacje czy padnie cos jeszcze
Roberttttt byłeś w kosciele tam musieli gadać so sie stao 36baniek ale kto
Na spadochronie
Doktor2p dlaczego nie zostałeś ksiedzem
zbigniew nie trafiles jeszcze ani 3 w mini w tych 50 zakladach?
zbiniujest pracownikiem TS którego zadaniem jest naganianie grających
Na dzis puszczam 10 EP z maszyny
A zachcialo mi sie to pracuje.... Na stacji to ja tylko tankuje
Damian nie trafilem
jak bedzie 5/5 to tak naprawde bede mial 5/8 no chyba ze bedzie 06 15 38 to wtedy 8/8
Zaznaczam jak bede mial 8/8 nikomu nic nie dam ani na trwam ani wytrwam co najwyzej do reki rodzica biednego dziecka lub z jakas chorobą lub na zwierzaki
witam przed obiadkiem.
Mój znajomy prowadzi punkt TOTO od wielu lat. Na jesieni przyszedł jakiś były klient ( wyprowadził się z osiedla 3 lata temu ) i przyznał że ok 12 lat wcześniej trafił u niego melona. Samochód zmienił z 10 letniego na 4 letni, odnowił mieszkanie , bez szaleństw, wykształcił lepiej dzieci. Nawet rodzina nie wiedziała o wygranej tacy są ludzie.
Mój znajomy prowadzi punkt TOTO od wielu lat. Na jesieni przyszedł jakiś były klient ( wyprowadził się z osiedla 3 lata temu ) i przyznał że ok 12 lat wcześniej trafił u niego melona. Samochód zmienił z 10 letniego na 4 letni, odnowił mieszkanie , bez szaleństw, wykształcił lepiej dzieci. Nawet rodzina nie wiedziała o wygranej tacy są ludzie.
W środku nocy patrol policji zatrzymuje pr**tkę. Po spisaniu personaliów policjant pyta ją o zawód.
- A tak chodzę... od latarni do latarni.
- Wacek pisz: pogotowie energetyczne.
- A tak chodzę... od latarni do latarni.
- Wacek pisz: pogotowie energetyczne.
Gliniarz z drogówki wraca do domu i od progu woła do syna:
- Pokaż dzienniczek!
Syn wyciąga dzienniczek. W środku kilka pał i 100 złotych. Ojciec wprawnym ruchem chowa kasę i mówi:
- No, przynajmniej w domu wszystko w porządku.
- Pokaż dzienniczek!
Syn wyciąga dzienniczek. W środku kilka pał i 100 złotych. Ojciec wprawnym ruchem chowa kasę i mówi:
- No, przynajmniej w domu wszystko w porządku.
witam
Ale też miał taki przypadek że na osiedlu facet trafił ponad 60 tys . Przyszedł do niego z tysiakiem - panie Romku dla Pana.
A Strzeszowie(ewie) popłoch ludzie boją się chodzić po zmroku, bo karki już jeżdżą po okolicy.
Karki - definicja , wygoleni, napakowani z nadmiarem adrenaliny i chęcią uzyskania dużych pieniędzy.
no tak siła chcą wymuszać jak takie byczki niech idą do pracy to zarobią
czasem to by się przydał taki czaki norris czy iny by porozp... czy inny wiem że to co pisze to tak jak bym w obłokach mydlanych pływał
jak by tak człowiek zgarnoł to cisza bo by wszystko zabrali he he
dajcie kaske tak z 2000 oddam jak wygram a jak nie wygram to nie oddaje uczciwe chyba
Mozemy pisac roznie wygrywając taka kase roznie mozemy zareagować niespodziewanie dla nas nawet
Ja bym siedzial cicho żył jak zyje po czasie sie wyprowadzil tak bez hura
wygranych dla wszystkich , trza lecieć z kuponami bo czeka o 14
no ja już powinienem wygrać przecież zagrałem tylko moich liczb nie wylosowali nie rozumiem dla czego
Wyprowadzilbym sie do duzego miasta gdzies na jego obrzeżach skromny dimek auta nowe bez zbytniego wypasy wmawialbym ze jesten na emeryturze mam spadek
he he ciekawe jak by tak ktoś wygrał tak jak teraz padło te 36 z kawałkiem mili i wszystko dał na losowanie co by było pomnożenie czy klapa na taką kwote prawdopodobieństwo kolejnych niby duze ale nie koniecznie
no tak sie mówi ale wiadomo i w plusie ten 1 milionek też by był ale co tacy skromnie mamy być walimy w miliony a co bogatemu zabronicie
Cześć Mini Lotto 1/5 1/5, a zakłady też lipa, niby teoretycznie mocnejsze druży a to przegrały albo remisy !!! A i jak po szkole szedłem do gaerii sporkałem bardzo piękną brunetkię, wysoka około 170 cm. A ja już kiedyś widziałem jak byłem na obiedze na przeciwko szkoły. Ale niestety nie zagadałem. Aha i w środku była ta blondynka co o której wam pisałem z butiku.
A wy macie jakieś pomysły jak rozgryźć Mini Lotto ? A dzisiaj mam wolne od szkoły. Dam z tatą na Eliminacje do Mistrzostw Świata. Może tam będzie lepiej ? Wiem że wygramy z Czarnogórą. Może z 2-0 skromnie ? Lewandowski się już o to postara. A co powiecie o parach ćwierćfinałowych LM i LE ? A ktoś z was gra w zakłady bukmacherskie ?