Wpisy 2 842 514 – 2 842 613
16 marca 2017 15:25 → 16 marca 2017 17:54, 100 wpisów
Cześć
nie wiem skąd to się bierze ale są celne....czasami wchodza z opożnieniem i te są w zanadrzu na następne losowania
Zagrałem: 5 meczów z błędem LE za 10 zł systemem, 5 ligowych za 5 zł z błędem i 6 ligowych z błędem z 4.98. A i no mam Lotto Plus. Z tatą byłem zagrać. A i w Kauflandzie spotkałem bardzo piękną blondynkie, około 25 lat, 170 około, 55 kg około. A i potem jeszcze inne blondynki super. A tamta spodnie poprzecinianie.
Ale wygrane ponad 100 dwie i jedna ok około 70. A nie było aż ruchu do Lotto, bo patrzyłem na żółtą bude i tam w zakładach. Co to ma znaczyć ? Kraj bogaty podobno, coraz więcej pracy. A u was jak ?
Oj jak ja bym chciał wygrać.
Skoki chciałem obstawić ale paty się wykluczały, bo Stocha nie mogłem dać kilka razy.
I wyższe płace chyba ?
Co nic nie piszecie.
Ile macie zakładów Lotto ?
oile nie grasz ofiary majac polewke tak czy siak szkoda mi ciebie krzysztofie c to pierw popracuj poczuj na sobie jak sie pracuje bo odkad jestem tutaj na tej stronie nalerzysz do tych co by chcieli nic nie robic nic nie umiec a siedziec w stolek pierdziec kase brac
bo jak sie ciebie widzi to sie odechciewa pisac by sie leserstwem nie zarazic
Nic dzisiaj !!!
Chłopie ja bym chciał pracować !!! A co zloze CV to cisza.
Nie wiesz to nie pisz bzdur. A po za tym często żartuje sobie.
Wszystkich
Podawałem w wczoraj swój nick na pewniaka i wszedł , szkoda że 71 przeskoczyło bo było by nieźle, a tak 3X3/7, 2X4/6 i 5/8 zwrot jest.
W siódemkach jest jeszcze siła jeden układ jeszcze z nich nie wszedł.
Podawałem w wczoraj swój nick na pewniaka i wszedł , szkoda że 71 przeskoczyło bo było by nieźle, a tak 3X3/7, 2X4/6 i 5/8 zwrot jest.
W siódemkach jest jeszcze siła jeden układ jeszcze z nich nie wszedł.
Bez sensu grać Multi Multi.
Lotto !!!
z trafionych 11,13,75,79,76 szkoda tylko że nie w kupie a rozpisane
krzysztof traf sobie 5/5 w MM a nie milionami sie podniecaj
krzysztof traf sobie 5/5 w MM a nie milionami sie podniecaj
Ja dwa razy trafiłem w życiu 4/5 i ileś razy 3. Też polowałem ileś lat i lipa !!!
Taki gościu przychodzi i co rusz w zakładach bu wygrywa, a stawką 100 gra często. Dzisiaj też byl to dał z cztery pary na skoki.
Tak się robi interes.
A oni tam grają na: kartki, rzuty różne, wolne, bramki itp. ci stali bywalcy, takie dziadki.
Taki jeden to chyba co dzień ? Około 80 lat.
MM to obserwacja parek , powtarzalności i trochę intuicji i szczęścia
Lotto to już wolna jazda bez trzymanki , puścisz za 5 stówek a wejdzie niedzielny po 1 z chybika i trafiony, wolna amerykana.
Lotto to już wolna jazda bez trzymanki , puścisz za 5 stówek a wejdzie niedzielny po 1 z chybika i trafiony, wolna amerykana.
No i cisza nie ma dyskusji.
gram w TS z 15 lat i w MM miałem kilka 5/5 6/6 ....... a w LOTTO ze 2 razy 3.
A żona bez medytacji i siedzenia w LOTTO co raz trafi 3, ze 3 razy miała 4 ale zaraz słabo płacili. Dlatego Lotto to wolna amerykana.
A żona bez medytacji i siedzenia w LOTTO co raz trafi 3, ze 3 razy miała 4 ale zaraz słabo płacili. Dlatego Lotto to wolna amerykana.
Dobra niedługo skoki, Stoch wygra !!!
krzys, nie zrazaj sie. Wierz w siebie a wszystkie cele osiagniesz.... Moze jeszcze zA zycia...
Eh i wez zrozum... Ja gralem.dzien w dzien i systemy i takie tam, kase wywalalem. A Zonka wrzucila.na.chybika dla zabawy i 520zl w MM.... No.zAl.dupe.sciska... Grajacy maja prerabane... Wygrywaja przypadkowi...
Hehe 520zl, ciekawe czy sie podzieli
Hehe 520zl, ciekawe czy sie podzieli
Czesc,
W programie MultiPairs dla MM jest funkcja "Pewniaki", czy istnieje podobna opcja dla Lotto?
W programie MultiPairs dla MM jest funkcja "Pewniaki", czy istnieje podobna opcja dla Lotto?
Witam. Analiza nr 10 była stworzona wyłącznie dla gry Multi Multi specjalnie.
Jaka analiza wyciagnac szostke liczb, ktore najrzadziej padaly, lub nie padly nigdy?
To jest juz inna kwestia. Po prostu chce wiedziec, ktory zestaw 6 liczb padal najrzadziej lub wczale.
Na megalotto.i lotto.centrum sa.pewne statystyki najczesciej lub najrzadziej wystepujacych liczb od poczatku loterii
czy ktoś jest wstanie mi odpowiedzieć na pytanieile % z wpływów jest przeznaczane na wypłaty w lotto
a wystarczy wejśc na regulamin danej gry na stronie lotto i tam piszą ile procent przeznaczony jest na typy wygranych....i taki zgrywus nie wie...hahaha
Na wygrane w Lotto TS przeznacza, co najmniej 51 % łącznej kwo
ty stawek wpłaconych
za udział w grze.
ty stawek wpłaconych
za udział w grze.
kolejne pytaniena jaką kwotę zostały zawarte zakłady lotto w ostatnim losowaniu
puszczine na dziś kabaretowo duzy bez plusa 25razy liczby zapisane wstalych zestawach
Doktor2p
doktorjest taki mały szczegół jak TS was doi, a te 51% to jest fikcja
Zgrywus
zgrywus wisi mi to nie gram w lotto ewentualnie wysyłam 1 zakład
Totalizator czasami doplaca przykład duzego lottka bez plusa jak bym puścił 100000 np razy 4/6 musi mi zapłacić 36zl na na takie przypadki ts ma ztych co sie nie zgłaszają po drobne wygrane a wskali roku to sa miliony
i tu nie masz racjibo jeśli każdemu będzie tak wisieć z grających których jest dajmy na to 20 mln to TS ma obrotu 80 mln
wystarczy wygrać 5/8 6/9 czy 7/10 i już się jest w siódmym niebie
są wyjątki jak Tyale też bierze człowieka jak był blisko o jedną liczbę, żeby zgarnąć całą pulę
miałem tak trafiłem w lotto 5/6 i maialem skreślone 13 a Tosiek wylosował 14 to co miałem iść się powiesić z tego tytułu
Islandorka
Islandorka widziałaś mojw zdjęcie w profilu wczoraj nic
A ja miałam 4/5 w mini i obok miast 33 32 odnosząc się do dr
Zb nie bo chyba klisza pękła
I zamiast 180 tys. Było 430 zł...
Witoj
Krasnalka
Australijczyk
Puscilem jednak duzego bez plusa krasnalek kabaretowo 25razy
Liczby zapisane wstalych zestawach
Liczby zapisane wstalych zestawach
Krasnalek