Wpisy 2 838 822 – 2 838 921
11 marca 2017 21:59 → 11 marca 2017 23:57, 100 wpisów
Czekam na wyniki i lulu do wtorku doktorku a jutro ekstra pensja
spokojnie mam do 30 marca wiedzą że wygram przecież nie dadzą mi cały czas wygrywac trzeba poczekać rozumiem to
Tak się składa że w EP gram rzadko. I o dziwo w tą grę jestem na plusie.
no może ci siadnie ja do 30 marca lotto i plus może coś jeszcze opstawie wygrana mnie zmotywowała oby nastepna była
Bonus Multi Multi: 110 000 zł
Kumulacja Lotto: 30 000 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 100 000 zł
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 158 944,30 zł
to wiemy nikt nie trafił ale ja pamiętam jak przykładowo jak było do wygrania przykład 5 milionów to za los płaciłeś a w nim miąłeś szanse w kilu okienkach a teraz za jedno trza dać 3 zł tak jest strasznie zawężone a kolektur przybywa ale nic pozostaje mieć nadzieja . nadzieja umiera ostatnia
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Noi fajnie to się posle dwa za 8 zlotych i wystarczy jeden iten sam adrugi coś sie wymysli 30 mi pasuje milionów tego mi brakuje
Jutro trafie ekstra pensje to sie zainwestije srodki w granie systemem na dwanaście liczb i sie zgarnie icopka chołpa
Firma rodzinna De Agostini podobno kupiła g-tech,chociaż raczej było odwrotnie-tak przynajmniej zdrowy rozsądek mówi.
Nikt nie zmusza Was do gry, a jeśli tak to jest niemoralna propozycja
Ja i tak zagram bo mi to Lotto Plus nie pierwsza inie ostatnia kumulacyja ajak jest dwie banie pokumulacyji na start to mało w życiu takiej kasy nie zarobiew kolchozie do końca zycia kumulacja nie kumulacja cza wygrać
tak jak pisalem nastki , wiekszosc liczb 01-39 i byc moze 60 tki
Gryks 76 z czystej ciekawosci poczym się sugerujesz że cos może wyjść
coś kombinują z maszyną lub zmieniają kulki bo często zmienia się algorytm powtarzalności liczb.TS
z obserwacji co nie znaczy ze tak moze byc dla mnie typowanie gry ts szczegolnie multi to fajna zabawa poswiecam nieraz od godziny do dwoch godzin
02,04,07,08,10,11,12,14,15,16,17,25,26,32,33,36,38,39,43,44,45,46,51,53,55,58,59,60,62,63,67,68,69,70,73,74,75,76
troche duzo ale co tam cala noc mam na zabawe z tych liczb co nie co mam zamiar wybrac na 14
troche duzo ale co tam cala noc mam na zabawe z tych liczb co nie co mam zamiar wybrac na 14
zabawa dobra , ale wolę do niej nie dokładać , miesiąc temu miałem ze 3 setki i od tamtej pory zwroty lub pustaki .
nieraz ts losowanie pare losowan daje wiekszosc 01-40 nastepnie choc nie zawsze druga manke raczej wiekszosc liczb jest nieparzystych i badz tu madry i wybierz i dobierz odpowiednie ale to tylko moie zdanie jak pisalem lubie zabawe w liczby ts
jak uwarzasz jedni wola na to drudzy wola na cos innego spadam w liczby
Gryks 76 podalem wswoim zestawieni Multi stale liczby ato jeden ze zakładów,8,10,16,22,26,28,36,43,46,60 oile sie niemyle to widzę tu 6 mioch to co ty podałeś w tym roku dwa razy w topa po -140 zlotych czulem ze
lewy - zgadzam się z Tobą .Jakieś mamienie ludzi kasą występuje
60 tez moga byc z nimi lub na 1 lub 2 losowanie multi ciekawe czy moje sie sprawdzi
mna sie nie sugerowac to moje dywagacje a jak bedzie to sie zobaczy ja tak to widze ts moze innaczej
Na 14-tą mam takie przewidywania:
1)Teoretycznie>>>[11]
2)Praktycznie>>>[38]
Ale specjalnie się nimi nie sugerujcie,bo ostatnio mi ni idzie
1)Teoretycznie>>>[11]
2)Praktycznie>>>[38]
Ale specjalnie się nimi nie sugerujcie,bo ostatnio mi ni idzie
Witam
Gonzaga: Twój pewniak to 25
Angierski: należy otworzyć okno i pare głębokich wdechów.... przejdzie
moje 3/3 to 4,10,56.... niekoniecznie o 14
Gonzaga: Twój pewniak to 25