Wpisy 2 837 037 – 2 837 136
9 marca 2017 19:48 → 9 marca 2017 20:58, 100 wpisów
Jeszcze sie nieskończył 21-jest do2100,odkupie od BORU to audi z Oswiecimia wyklepe i bede miał pancerne
Ja pamiętam dobrze te czasy - może warto przypomnieć.
Pewien polityk przepowiedział co się stanie i jakie są ambicje "polityków" - warto poczytać - dla starych przypomnienie dla młodych coś nowego.
http://thepolishreview.co.uk/index.php/home/kategoria-3/1316-leppera-prawda-o-kaczynskim-i-jego-pomagierach.html
W sumie ciekawe że facet już wtedy wiedział co się szykuje.Eeehhh.
Pewien polityk przepowiedział co się stanie i jakie są ambicje "polityków" - warto poczytać - dla starych przypomnienie dla młodych coś nowego.
http://thepolishreview.co.uk/index.php/home/kategoria-3/1316-leppera-prawda-o-kaczynskim-i-jego-pomagierach.html
W sumie ciekawe że facet już wtedy wiedział co się szykuje.Eeehhh.
pis zwiekszyl pkb na wojsko, po tylko dopuscili do rozwalenia armi, braku amunicji w magazynach
angierski -piszesz heity dla PISUARÓW dla sondaży.
-Napój Bogów.
Andreas3864 : posłuchałem(przypomniałem sobie przy okazji) Kazika ... przeczytałem tekst utworu i....
jeszcze raz sie pytam skąd sie tu wzieło tyle lewactwa czy moze LENIN zmartwychstał nic mi niewiadomo lewactwo jest w odwrocie sama Natura poznała sie na tych oszóstach i zaczyna się bronic a z Naturą nik nie wygra
angierski przesadzasz jak minister drzewa
do wlasnej gry politycznej ide bo poprostu swiat pelen lemingow
Lewaki są we Francji u Mari Lepen.
Ciekawe czy TS-ma Kapelana
Ciekawe Czy maszyny i kule do losowania były poświęcone- czy to wytwór Szatana
bedzie 4,16 bo w czw wziolem 16 baniek, o juz bylo, no to nie wiem, replay
u nas namaszczone 75
2 837 058. Andreas3864
No to już jasne.
Jak dla ciebie Front Narodowy to lewactwo już wszystko jasne. Pojęcia nie masz. Coś ogarnij ,poczytaj w temacie bo wiesz że coś jest tylko nie ogarniasz rozumkiem co..
No to już jasne.
Jak dla ciebie Front Narodowy to lewactwo już wszystko jasne. Pojęcia nie masz. Coś ogarnij ,poczytaj w temacie bo wiesz że coś jest tylko nie ogarniasz rozumkiem co..
wielu by chciało być "wolnym" w każdym elemencie życia do anarchii włącznie czyli brak nadzoru (zresztą to robili) a brak nadzoru = świat zwierząt ,silniejszy wygrywa, jeśli wygrywasz masz władzę czyli nie akceptujesz anarchii....
jak ktos wypije to rozrabia np. czuje sie wolny, ale ktos musi go kontrolowac
Mam nadzieje że możemy sobie poklikać ale obrażać kogoś nie musimy - bo po co?.Szanujemy się wzajemnie - możemy mieć inne poglądy ale pewne zasady obowiązują nas wszystkich.Tak myślę.
Proszę zachowajmy pewien poziom kultury pisania ale w szczególności wypowiadajmy się na tematy na które mamy pojęcie hmmm.
Pewnie zaraz Pasko nas zbanuje i wygoni heheh, ale przed losowaniem kuleczek to dobra rozgrzewka. Wszystkim typującym życzę w końcu dobrych trafień - bo statystycznie to słabo to wygląda - ale cóż każdy ma marzenia.
Proszę zachowajmy pewien poziom kultury pisania ale w szczególności wypowiadajmy się na tematy na które mamy pojęcie hmmm.
Pewnie zaraz Pasko nas zbanuje i wygoni heheh, ale przed losowaniem kuleczek to dobra rozgrzewka. Wszystkim typującym życzę w końcu dobrych trafień - bo statystycznie to słabo to wygląda - ale cóż każdy ma marzenia.
Nacjonaliści-to front narodowy,wali mnie to -jednym dupe miodem smarować a drugich obdzierac ze skóry.Wiktor Orban pokazał swoją wielkość i zrozumiałm że może coś ugrać dla Węgrów
Jak nie zagrałeś to zrób to zagraj o 18 milionów zbawionego świata nie zbawiajcie to mi to lotto przez18 milionów plus
Widzisz angierski to co piszesz jest wtopione w demokrację czyli kontroling a ci co "szumią" to kontroling mają w głębokim poszanowaniu.
Tak na marginesie: ten Front Narodowy to trochę zalatuję kogutem jak u Nas orzelkiem ale kolorów tęczy tu już nie niechętnie chcą zamalować ...taka dziwna instytucja...
Tak na marginesie: ten Front Narodowy to trochę zalatuję kogutem jak u Nas orzelkiem ale kolorów tęczy tu już nie niechętnie chcą zamalować ...taka dziwna instytucja...
a ja Tobie tego nie zarzucam
angierski-ile ty masz lat,gorszy sort kto nie za Pisuarami!-co ty wiesz,tyle co zjesz!
Widze że nie chcą tu wygrywać zrobie to ja 18 milionów dla mnie
duzy lotek: 17, 25 i w górę
Andreas3864 dobra skoncz juz przesladowac pisowcow, bo cie beda demony nawiedzac
Moja ekstra pensja obstawiona na 8 losowań ważna do 26 marca dziś puszczona stały fragment gry kazdy temat lepszy niż po..t.a
Ja nikogo nie prześladuje ale ma swoje zdanie i troche wiecej niz podstawówke i widze że władza jaka by nie była to j..ie tylko szaraków a ci obecni to mistrze nad mistrzami Karwasz
.
angierski coś się ta Twoja demokracja nie pokrywa z definicją....jak większość powie tak to Twoje nie idzie do archiwum X.
angierski coś się ta Twoja demokracja nie pokrywa z definicją....jak większość powie tak to Twoje nie idzie do archiwum X.
Dziś biore te 18 mln i mam wszystko w dupie,może rządzić nawet RYDZYK z Torunia ,
Andreas3864 :czego oczekujesz od Polski? No oprócz 18 mln...
Chłopaki idźcie zagrać w gry liczbowe bo zawracacie gitare igłowe
Niech to robi kto chce byle bysmy wygrali i się z radości posmiali
muli : 1,9,13,23,29,49,61
jacekowal---Normalności,cenienia ludzi za ich prace-odpowiednie,adekwatne wynagrodzenie,a nie zakazów,ograniczeń,przykrecania sruby,ludzi nie mozna dzielić tylko jednoczyć.Niewiem czy tu kiedykolwiek bedzie normalnie,Tego sobie i wszystkim życze
równych płac w Unii? utopia - bogaty trzyma łapkę.
większych zarobków w Polsce? - bogaty trzyma łapkę.
Niższe koszty utrzymania? - bogaty trzyma łapkę.
Jest jedna ale dalece nieestetyczna możliwość: czystka biologiczna od Bugu do Odry i odnowa populacji ,która nie ma punktu odniesienia.
większych zarobków w Polsce? - bogaty trzyma łapkę.
Niższe koszty utrzymania? - bogaty trzyma łapkę.
Jest jedna ale dalece nieestetyczna możliwość: czystka biologiczna od Bugu do Odry i odnowa populacji ,która nie ma punktu odniesienia.
Wszystkim wysokich
Dokładnie,mądrych ludzi a nie oszołomów żadnych zemsty
Andreas>>>...098-Ty za to jesteś >wybitnym "intelektualistą"Żnada
Bywajcie pani Broszka ma konferencje ide posłuchac mądrości życiowych ,dowiem sie kto przyjaciel kto wróg i jak mam żyć. Niechce mi sie odpowiadac na hejty mam to w D..ie,przez Duże D
emeryturę pobrała??
no i poszły typy
zestawy juz gotowe
zestawy juz gotowe
To zajebisty Fart-spotkac sie z listonoszem w dniu pobierania renty
krasnalek spóźnione ale od
Krasnalek-mała czarna
Gwarantuję,rozpad Unii Europy,obywatele Europy mają dość,tych złodziei z mankietami elita na czele z Niemcami,którzy mają marionetkę Tuska,chłopak do poklepywania
W roku 2017 Dzień Mężczyzn przypada na 10 marca (piątek)
Do Dnia Mężczyzn pozostał jeszcze 1 dzień.
Najbardziej prawdopodobnym powodem powstania Dnia Mężczyzn zdaje się zazdrość panów w stosunku do pań, które od lat z powodzeniem obchodzą swoje święto 8 marca. W Polsce święto to nie cieszy się dużą popularnością, a i sama data zdaje się nieco naciągana
Do Dnia Mężczyzn pozostał jeszcze 1 dzień.
Najbardziej prawdopodobnym powodem powstania Dnia Mężczyzn zdaje się zazdrość panów w stosunku do pań, które od lat z powodzeniem obchodzą swoje święto 8 marca. W Polsce święto to nie cieszy się dużą popularnością, a i sama data zdaje się nieco naciągana
Znacznie bardziej popularna wersja tego święta - Międzynarodowy Dzień Mężczyzn