Wpisy 2 835 585 – 2 835 684
7 marca 2017 17:09 → 7 marca 2017 20:05, 100 wpisów
Brajan morze jedno i drugie aco zrobie że tak bardz chce wygrać i pójść na skróty wyobrazasz sobie orać do 65 roku życia Atu jak by coś w padlo ..mi kolega z pracy mowi czymś cz żyć w szystko z umiarem izdroworozsadkowo
Ja gram na prawde zamale kwoty w miesiacu przedewszystim priorytety nie znaczy to że coś wygrałem bo jeszcze nie potrafię sobie coś odmuwicna rzecz gry pieniadze z wyplaty sa zbyt niskie zeby np kupić dom itd a tu może sie wydarzyc nie znamy dnia ani godziny a kontakt z kolektora czeba utrzymywać nikt nikogo nie zmusza
Brajan aż tak bardzo się nie spinam nie znał bym lotto też bym zył a jak fpadnie grant to się uciesze a parcia strasznego niemam zkonczylem już 18latjak komuś nieszkoda na fifki ze 400 stowy jego brocha nie buzuj sie nazbyt nie jesteś w pracy tylko na lait hihi forum luz luz
Typnelem 10 nadana reszte suchary dwa mini i lotki z plusem jeden trafik no to dalej pracować mykam
http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2017-03-07/plany-totalizatora-miliony-euro-do-wygrania-beda-tez-jednorecy-bandyci-made-in-poland/
o 17.14 trafione 500+ w keno na liczby 1-2-11-12-21-22
nadmienię że z 20min. wcześniej w innej żb trafiłem 2x5/6
nadmienię że z 20min. wcześniej w innej żb trafiłem 2x5/6
kumulacji nie będzie - kupiłem pierwszy raz w tym roku zakład lotto
Az tak nisko sie cenicie ze 5/5 jest szczytem waszych marzen? To 700zl, normalnie ta kwota nic w zyciu nie zmienia..
w zasadzie w mm nie ma zadnych lepszych wygranych oprocz 7/7 lub wyzej ewentualnie 9/10
6tys i w gore, czyli od 7/7 up. Warto grac. No i mini dla zasady all day!!!!
7/7 i 8/8 maja.jakis.sens. Trafiam ostatnio 3/3 czesto, zdaalem.dla.zartow. Powchodzily. Nic.to nie zmienia. TS TO POCHLONIE
No ale takie 5/5 potrafi tez bardzo gębe usmiechnąć, pomimo.strat.
no na pewno, zawsze to jakis niemaly zastrzyk gotowki a moze sie na cos przyda
Z poczatku gralem dziesiatkami później piatkami a teraz czwórkami
Można trochę wygrać za czwórkę w MM
84zl ja miałem 90zl.
Można trochę wygrać za czwórkę w MM
84zl ja miałem 90zl.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Szkoly-do-likwidacji-nauczyciele-do-zwolnienia-Zalewska-mija-sie-z-prawda,wid,18719245,wiadomosc.html
105 milionów zebrała WOŚP na pomoc dla dzieci i osób starszych .
Ciekawe że czym bardziej "ciemne moce" chcą szkodzić tej inicjatywie tym bardziej Polacy się jednoczą i są hojniejsi.
Dla odważnych moja dziesiąteczka na dziś 6,12,17,19,22,25,27,42,62,79
w Bydzi antyteroryści szturmują kamienice ktoś chce ją wysadzić
Angierski p?
No pokaż co masz
Jakiś chitry się zrobiles