Wpisy 283 215 – 283 314
29 kwietnia 2011 14:35 → 29 kwietnia 2011 15:48, 100 wpisów
Robal_36 >>> mam dla Ciebie propozycje eksperymentu jako,że jesteś zainteresowany grami TS zwróciłam się do Ciebie,bo sam eksperymentowałeś odnośnie "Jokera" jeżeli wyrazisz taką chęć ( innych też zapraszam ) wytłumaczę co mi do głowy przyszło i otworzę wątek ...
jest zgoda,mniej grających,ale jakaś częstotliwość między innymi tej 10/10 musi być.
dotam >>
jak możesz w ogóle tak myśleć
madzia77>>
Tu słuchać uważnie, czy ma być pw ?
jak możesz w ogóle tak myśleć

madzia77>>
Tu słuchać uważnie, czy ma być pw ?
Robal_36 >>> tutaj żadna tajemnica
i naturalnie inni też którzy mieli by ochotę
i naturalnie inni też którzy mieli by ochotę
dotam>>
zgoda - dwa razy losowania i dwa razy drożej, a teraz -
- podziel ilości przez cztery, nawet pięć
madzia77>>
pisz
zgoda - dwa razy losowania i dwa razy drożej, a teraz -
- podziel ilości przez cztery, nawet pięć
madzia77>>
pisz
zresztą nieważne,jak długo grasz i czy dawniej prędzej coś ugrałeś niż dzisiaj,bo u mnie tak jest
ok - piszę 
pomysł odnosi się do MM a mianowicie każdy z uczestników wybiera sobie dwa zestawy 10 tek w MM - jeden z zestawów puszcza w realu - przez okres powiedzmy 3 miesięcy,nie zmieniając go.A drugi po prostu wybiera sobie,nie wysyłając go.Eksperyment ma na celu stwierdzić w którym zestawie będzie więcej trafionych 1/1 2/2 itp.
uf mam nadzieję,że jasno się wyraziłam

pomysł odnosi się do MM a mianowicie każdy z uczestników wybiera sobie dwa zestawy 10 tek w MM - jeden z zestawów puszcza w realu - przez okres powiedzmy 3 miesięcy,nie zmieniając go.A drugi po prostu wybiera sobie,nie wysyłając go.Eksperyment ma na celu stwierdzić w którym zestawie będzie więcej trafionych 1/1 2/2 itp.
uf mam nadzieję,że jasno się wyraziłam
zobacz nr wpis 281952
ja zawsze wiedziałem 7;51 wczoraj na 14.00
a wyniki 51 było wczoraj na 22;15 . dziś tez znowu

ja zawsze wiedziałem 7;51 wczoraj na 14.00
a wyniki 51 było wczoraj na 22;15 . dziś tez znowu

Na pocztę wyślę. Doskonale to widać z tego co Ci wysłalam rozpisane
dlatego tez napisałam dla chętnych i dla mających na zbyciu 5zł dziennie
madzia a wiesz ze ktoś udowodnił to ze stałe liczby sie nie sprawdzaja
ale do niczego to nie doprowadzi już ci powiem 100% że w niewysłanych będziesz mieć więcej trafień
madzia77>>
Ale dlaczego miałoby być bez zmieniania ? Nie można po prostu dokładnie, i uczciwie, bez ściemniania zapisywać wyniki ?
Ale dlaczego miałoby być bez zmieniania ? Nie można po prostu dokładnie, i uczciwie, bez ściemniania zapisywać wyniki ?
ja mówie na wieczór
pewniak 7

pewniak 7

jedyne co można zrobić aby trafiać jak ktoś ma wejscia w kolekturze często odwiedzanej jakie zestawy są wysyłane na dane losowanie i obstawiać te liczby kombinacje najmniej puszczane to tyle
Na bank będziesz mieć więcej w niewysłanych,kolega rok temu pokazał mi 10/10 nie wysłane,na pytanie czy się nie denerwuje powiedział-jak bym wysłał to by nie było,teraz gra max.6/6 tamto robił w ramach takiego testu.Ja nie gram bo MM to najgorsza gra,powodzenia
Robal36,zwróć uwagę na jedną rzecz na twoim poście było 8/10 -43,a dzisiaj8/10-36 czyli jak różnica ,prawie żadna,tak że chyba ja mam rację
np.mój zestaw to 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 który puszczam w realu a drugi to 11,12,13,14,15,16,17,18,19,20 który też jest stałym zestawem zapisanym tylko na kartce/wątku.I sprawdzam po jakimś okresie - robię bilans,gdzie było więcej trafień
miałam kiedyś swoje stałe dziesiątki (co niektórzy wiedzą)
od dłuższego czasu nie gram.............i jakoś też ich nie losują..........
od dłuższego czasu nie gram.............i jakoś też ich nie losują..........
Dopisano wygrane multi multi
nie patrzą na jednostkę ale na tysiące ludzi dla ciebie mogli by nawet wylosować 9 aby 100 innych oszwabiść z 8/8 czaisz
Bonus Multi Multi: 680 000 złotych
dotam>>
rację ? że przyciągnęli do gry na 10/10 ?
to masz na myśli ?
kathy>>
Tak, mam to samo - odpuściłem stały zestaw - jakoś nie muszę się upijać na smutno
200-500-1000 osób z tej strony, to jeszcze nie grupa reprezentatywna, przy ilościach zakładów w grubych tysiącach...
rację ? że przyciągnęli do gry na 10/10 ?
to masz na myśli ?
kathy>>
Tak, mam to samo - odpuściłem stały zestaw - jakoś nie muszę się upijać na smutno

200-500-1000 osób z tej strony, to jeszcze nie grupa reprezentatywna, przy ilościach zakładów w grubych tysiącach...
teraz generalnie,jest tak że co kto wysyła ,to wbija w typowania, ja teraz tak zrobię jak proponowała madzia77.Wyślę inne ,a na typowaniach inny zestaw
dotam >>> bo to ma być eksperyment. gdzie w stałych zestawach będzie więcej trafień? Czy w tym puszczonym realnie czy tym tylko zapisanym.Ja w lotto nie grałam kupę lat a to,że teraz wysłałam bym to tylko ze względu na to mi do głowy przyszło.
milan co SHREK???
Nie nio on sie nazywal cos na kombo czy jakos tak 
Nie nio on sie nazywal cos na kombo czy jakos tak 
No nie wiem ja zrobię ten eksperyment z samej ciekawości od 01.05.2011 - jak ktoś będzie chętny to zapraszam .
milan>>
na forum jest temat "czy tylko dzięki wygranej..."
zerknij, czy shrek, czy reklama majtek
wszystkim
na forum jest temat "czy tylko dzięki wygranej..."
zerknij, czy shrek, czy reklama majtek
wszystkimzróbmy taki 79 osób wysyła 1 liczbe każda inna z plusem x10 a jedna osoba pozostałą liczbe razy jeden bez plusa i co będzie właśnie ona wpadnie haha
panowie i panie ja gram czy bawie się inaczej powiedzieć troche, i nie wierze wygraną
najcześciej obstawiam liczby od 1-40 = jeden zakład i od 40-80 = jeden zaklad , ale.. chyba nie te liczby wybieram ostatnio !
jocia...mi za to dzisiaj humor dopisuje..........mogę Ci trochę oddać
pisz co i jak

???
witalska jestem 

...