Wpisy 283 034 – 283 133
29 kwietnia 2011 13:27 → 29 kwietnia 2011 13:57, 100 wpisów
witam wszystkich...po przerwie...

aga31
nie mam czasu wysłać kuponów prześle Ci 5 liczb postaw x2
na emaila połowa dla mnie ok???
nie mam czasu wysłać kuponów prześle Ci 5 liczb postaw x2
na emaila połowa dla mnie ok???
aga nie ma sprawy tylko ze ja typuje jak wiesz jak jestem w pracy wiec wtorek nam odpadnie ale reszte tygodnia poswiecam tobie i typowaniu 

przesłałem na email aga31 

jak grać w multi multi żeby trafić 6/6 bo mam zamiar zacząć grać a za bardzo nie wiem jaką psychikę mają te kulki. Gracie na te co dawno nie padły czy te które padły losowanie wcześniej?

Witam ponownie.
............ .
Lila, to się Tobie może przydać.
www.usundane.pl
Pozdrawiam
............ .
Lila, to się Tobie może przydać.
www.usundane.pl
Pozdrawiam
teraz prowadzace beda w stroju toples , ma to poprawić ogladalnosc 

a zawsze przed losowaniem jeszcze ***zielą banialuki a komputerek pracuje za ścianą
Moi Drodzy
Grajcie dopóki jeszcze można
właśnie otrzymałem poufne informacje
o mających nastąpić
poważnych problemach w branży hazardowej

Grajcie dopóki jeszcze można

właśnie otrzymałem poufne informacje
o mających nastąpić
poważnych problemach w branży hazardowej

Cóż to był za ślub, niestety z przyczyn niezależnych ode mnie nie mogłem przybyć na zaproszenie Jej Królewskiej Mości 

Okay thanks będe mieszał liczby ze sobą jak bęben maszyny losującej może trafię. Ty! Albo wybiorę sobie jakieś dwie lub trzy piątki które kiedyś tam padły i poczekam aż się powtórzą

Lestek nic straconego, za pół roku dostaniesz zaproszenie na rozwód

wysłałaś aga31 te liczby ? to zapraszam na 

Może zaczniemy pisać w czym było by lepiej prezenterom do twarzy i ciekawe czy wezmą to pod uwagę.
hefajstos....niech czytają,dowiedzą się co o nich myśli społeczeństwo.
zobaczcie że nawet jak łącze siądzie z jakimś lottomatem to już kuponu nie wyślesz tak się zabezpieczają a co to by im szkodziło liczby wydrukowane i już by było uczciwie a tak nie jest
O przepraszam bardzo zobaczyć 21 kuleczek i zagrać - sorry
robak nie da rady
robak nie da rady
mała - na jaki rozwód- na pogrzeb predzej. Zapiernicza nowa zonke tak ja Diane 

hefajstos nie zdziwię się jak o 14stej zobaczymy Wielebę w stroju Borata

eee lila zobacz ile Królowa Matka się trzymała. Codzienny dżin i hazard...
hefajstos.....
,prawdopodobnie,młoda się dowie za dużo a jak się rozwiodą to pif paf i po krzyku,będzie druga żonka.
,prawdopodobnie,młoda się dowie za dużo a jak się rozwiodą to pif paf i po krzyku,będzie druga żonka.kilka sekund przed losowaniem a nie jak lottomat siądzie o godz. 12 też nie puścisz
chyba niejest najlepiej w TS,bo strasznie napastliwi się kolektorzy zrobili
plusikx10 trzeba by było opracować strategię, niech TS już się zaczyna bać

u mnie w kolekturze przedstawiciel nakleił taką ściągę jak przyciągnąć i naciągnąć klienta na jak najwięcej gier

lila - młoda szybko sobie znajdze jakiegoś posuwacza na boku - bo ksiąze bedzie to tu to tam ze swoim wojskiem . 

lila tak jak pisze dotam, a to keno a to zdrapka lub Joker, tu padło tyle i tyle niech Pan/Pani też spróbuje... i takie tam bzdety

hefajstos....a on sobie znajdzie nowe wtykatko i gra gitara.Wszystko się wyrówna.

dla TS za podwyżkę stawek, a niech czytają