Wpisy 282 816 – 282 915
29 kwietnia 2011 11:41 → 29 kwietnia 2011 12:46, 100 wpisów
Moje mini wczorajsze:
http://wt09.wrzuc.to/obrazek/u4hZb1/DSC00015.JPG
http://wt09.wrzuc.to/obrazek/u4hZb1/DSC00015.JPG

mala557: Nom jakby tak piąteczka siadła to byłoby około 80 000 bo padły 2 piątki ale może w sobotę sam trafie 

weź pod uwagę to, że my z Karolem też wygrywamy jutro w Mini, więc będzie więcej piątek

mala557: Dziękówa
No na sobotę zazwyczaj najbardziej się opyla wygrać bo jest najwięcej grających.
No na sobotę zazwyczaj najbardziej się opyla wygrać bo jest najwięcej grających.lilka tak sie wlasnie zastanawiam bo ona sie mnie dzisiaj tak uczepila 

Polacy bardziej przeżywają ślub w Anglii niż sami Anglicy,ale porąbany ten nasz kraj.
hmm wiecie co mi wyszlo 7 13 15 22 31 41 45 47 49 67 i cosik takiego 1 3 5 17 23 29 38 39 54 77
Ja piernicze ale ten książę William jest brzydki,już przystojniejszy jest ten rudzielec.William chyba odziedziczył urodę po swoim tatusiu.Już bambry na wsi są przystojniejsze a panna młoda kieckę ma nie za ciekawą.

lila kiedyś William był przystojniejszy, dziś Hary jest bardziej wyjściowy
Leste....czyli potwierdza się teoria,że jak ktoś jest ładnym dzieckiem to potem jest nie ciekawy a ten kto był brzydkim staje się ładnym.
Polacy bardziej przeżywają ten cały ślub niż Anglicy.Prąbany kraj!!!
hefajstos....jak patrzę na swoje fotki jak byłam dzieckiem to na prawdę nic ciekawego,zawsze chuda,obcięta na chłopaka,masakra.
pani lila to ładna kobieta, wykształcona,bogata w sam raz partia dla księcia .
Tu nie chodzi o mnie tylko o wszystkie brzydkie dzieci.Nie martwcie się kiedyś będziecie piękne.

PASKUDA...znowu się do mnie przy***uuuliłaś>Pisałam że ode mnie 3 członki w bok.
paskuda,....no właśnie bardzo wykształcona bym napisała w przeciwieństwie do ciebie.Tyle razy pisałam żebyś odbiła ode mnie a ty nie rozumiesz,jesteś tempa i chyba bez szkoły bo inteligentna osoba by zrozumiała.
Jeśli byłbym pewien kiedykolwiek liczb, siedziałbym teraz na Bahamach i klepał po pupie piękne panie 

paskuda..ja mam księcia w domu,taki łysy z chip&fish mi nie jest potrzebny
paskuda... do ciebie nie można kulturalnie,niestety a moimi pieniędzmi się nie martw.Na ich brak nie narzekałam jeszcze nigdy i mam nadzieję,że nie będę musiała.Bez odbioru.
aniqa...przestań,człowiek się tak bardzo nie zmienia.Kiedy było ono robione?
co wam powiem to wam powiem ale wam powiem .....no to wam powiedziałem

Kurde ta paskuda to lesba czy co? Uczepiła się tylko mnie jak rzep psiego ogona i piłuje temat jak porąbana.
ja mam maj pełen urodzin- zaczyna mój syn, później ja a kończy moja żona. 

Torsan maj za pasem, więc...

ash tak zle z toba jest