Wpisy 2 827 842 – 2 827 941
25 lutego 2017 14:37 → 25 lutego 2017 16:10, 100 wpisów
Bonus Multi Multi: 380 000 zł
Szczerze powiedziawszy to nawet podejrzane , bo w przeciągu miesiąca przez Lottoland
wzeszły mi 5/6 - 2 sztuki i 5/6 X2 , a w TS sama drobnica . Kombinują ???
wzeszły mi 5/6 - 2 sztuki i 5/6 X2 , a w TS sama drobnica . Kombinują ???
bo w ts placisz podatek od marzen ale maly, a w bukmacherce trzeba sie nameczyc zeby cos wygrac
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 6573069
Wylosowany numer to: 6573069
"angierski" kaska do wygrynia wiekszA wiec i straty po jakims czasie sa wieksze.. Jak ktos wchodzi juz w cale.kolejki.obstawiania to leżaki!!! Najlepiej 1-2 mecze pewne+ to co do zestawu.na pewniaka.chwycic.. Kaska mniejszA.ale.pewniejsza... Bo z 10-20zl mozesz ugrac z 40-50 czasem ponad 100-200 zalezy.co.obstawiasz. Dla mnie ryzyko i nie bawie sie juz w sts. TS dla zabawy.
Dopisano wygrane Super Szansa
no bukmacherka jest bardziej nieprzewidywalna niz lotto, ale wiadomo w porownaniu do szans to masz wieksze szanse trafienia np. z kursem 1,25 niz pewniaka w lotto 1:4 (z tymze tu zgarniesz 1,875 zl a w lotto 1,5)
Szkoda ze takie kwoty nic w Naszym źyciu.nie zmieniaja. Te 3/3 czy 5/5. Trafic cos wiekszego ma sens, ale tu trzeba farta i cierpliwosci... Grac swoje nr od poczatku do konca, TS-a lub Naszego
Tomi1981 no dokladnie po najmniejszej linni oporu trafic i wygrac
witam. na dzis 10 lotto plus z maszyny
Ja poluje na 5/5, swoj zestaw. Zobaczymy. 5zl dziennie x 31 dni.... Hmmmm
tez tak gram tomi. puszczam jeden zaklad mini na caly tydzien i ta sama piatke w multi
Tomi1981 wlasnie tu mozesz stawke podniesc x2 a w bukmacherce nie podniesiesz jedynie przez wielokrotnienie stawki a tu wystarczy 2,5 podniesc
jak zagrasz zalozmy za 50 zl to zeby wygrac 2x tyle to trzeba postawic 100
przez dwa tygodnie takiego grania mialem raz 3/5 w mini , raz 4/5 w multi i pare razy 3/5 tez w multi
Racja. Do TS wiekszosc z Nas ma.blizej, latwiej, prosciej.TS kusi wszedzie
do sts blizej bo przez neta mozna
niekoniczniew sts udaje mi sie trafic wygrane typu do 100zl , za to gram w lotto wlasnie
Gdyby nie ingerowano w maszyne i w pilki wygranych.byloby zdecydowanie wiecej... I bylo by naprawde sensem sie w to bawic
Damian - pieniadz w twoim przypadku tylko zmienil wlasciciela, A ty natomiast zostajesz w tym samym punkcie..
nie kombinuja. trzeba miec szczescie poprostu. mam znajomych ktorym udalo sie trafic 5/6 w lotto, i znam goscia co kiedys w mini trafil 5/5
Kombinuja kombinuja, uwierz mi.. Nie chce wszystkiego od nowa walkowac.... Juz duzo bylo pisane tutaj o tym
Prawda jest taka ze nikt nam nie naklazuje grac w cokolwiek. to nasz swiadomy wybor
no na koncu zawsze licza sie wygrane mozna grac dla satysfakcji malych wygranych, ale bedzie pewnie gral dotad kiedy nie wygra
4/10 tylko
Nie wiem czy dobrze mysle mnie jakos korci 68,79,80 cos do tego
68,80 gram w 5/5 w realu. No a co do 80 to dlugo juz nie bylo.
o 14 tylko kosz i 5/9 spadam na wesele i nie szczesny koscielny slub jak by nie mogli cywilny eh
Madzia poprosze
Co ci tam wychodzi?
Seb
mam dwie
dzis na bogato na 2 losowania 1x10/10 1x5/5 duzy z plusem na jedno losowanie i mini 1 zakład system 6 1x 6/6 multi na 3 losowania
15,16,75,76