Wpisy 2 826 144 – 2 826 243
23 lutego 2017 00:00 → 23 lutego 2017 09:34, 100 wpisów
Vondeoff bo wszystkim przesłaniają prawdę o złotym pociągu -- a zawsze lepszy wróbel w garści ...... jak wyżej pisałem małymi łyzkami
Pedałciu-Idioto-wierzę,że chciałbyś mnie złapać,bo jestem chłopak -niczego sobie!Ale twoje niedoczekanie
A,ty pewnie podglądałeś przez dziurkę od klucza i z zazdrości waliłeś konia
Nooo chłoptasiu -nagrabiłeś sobie na banaChyba się więcej nie spotkamy
No chyba nie bo tak..po 1 ja cie znam a po 2 twój wpis w mojej księdze gości...
zapomniałeś co napisałeś? zerknij...Pasko już dawno winien cię zbanować za te wulgarne wpisy
I zapamiętaj sobie Homofobie że są w Polsce pedzie którzy skończyli szkoły,mają wykształcenie,pracę,pieniądze i tacy jak ty nie mają najmniejszego znaczenia ...
Tolerancja kolego
Tolerancja kolego
Nie jestem twoim kolegą to po 1-wsze.Po 2-gie jest różnica -pisanie w KG i bluzganie na forum!
Tu na forum nie stosujemy słowa pan ..Istnieje forma czyli Ty...Nie wybielaj się po za tym..
Może i obaj przesadziliśmy lecz to wynika z twojej nietolerancji...
I pomyśleć że wychowałem się w rodzinie patologicznej,z wyksztalceniem tylko zawodowym a jednak jestem człowiekiem mądrym,rozsądnym,uczciwym....
Chyba Ci wraca rozsądekchociaż wstęp wcale na to nie wskazywał
Ale OK
Ale OK
Użytkownik marek-m62 dodał nowy komentarz w temacie:
Prezes Totalizatora Sportowego składa rezygnację !
Prezes Totalizatora Sportowego składa rezygnację !
z tego co obserwuje to oplaca sie grac na sasiadujace ale wczorajsze losowanie pokazalo ze nie ma zasady i poleglem
mozliwe , 1,2 zakladziki sie pusci , dzieci nie mam to na kogos trzeba robic w tym przypadku ts
Dr w profilu
Hurrem
Zgrywus robaczku
Zgrywus robaczku
Krasnalek siedziała u sąsiada i nie zdążyła z cyferki na nie...
Angierski
Przerwa
Jo tyz..
A bym zapomniała jak kalesraki?
Ok mocy nabierają
Tylko uważaj bo wieje mocno