Wpisy 28 239 – 28 338
14 września 2008 17:50 → 16 września 2008 23:11, 100 wpisów
kogucik19:już doczytałem że grasz o 10zł ogólnie a nie dziennie czyli to co Ci napisałem o najdłuższej serii parzystych numerków w okresie 1.06 do 13.09 - jako o 3 ich kolejnych wystąpieniach szło progresją na 4.etapie każdorazowo zakończyć...
Przyjmując nawet jako stały niższy kurs 1,7 mamy:
a/ 19x1,7x0,9=29.6 Wygrana:(10zł)
b/ 55x1,7x0,9=84,15 W:10zł
c/ 159x1,7x0,9=243 W:10zł
d/ 459x1,7x0,9=702 W:10zł
Czyli budżet na grę na 4 progi progresji w kwocie 692zł (19+55+159+459) w okresie od 1.06 do 13.09 dałby wobec wystąpienia numerka nieparzystego 59 razy 590zł netto a to jest 85,26% zysku.
Ale należy mieć w pamięci 7 kolejnych wystąpień NP...bo czarna dla tego modelu gry seria w postaci wielu kolejnych parzystych też kiedyś niewątpliwie nadejdzie!
Przyjmując nawet jako stały niższy kurs 1,7 mamy:
a/ 19x1,7x0,9=29.6 Wygrana:(10zł)
b/ 55x1,7x0,9=84,15 W:10zł
c/ 159x1,7x0,9=243 W:10zł
d/ 459x1,7x0,9=702 W:10zł
Czyli budżet na grę na 4 progi progresji w kwocie 692zł (19+55+159+459) w okresie od 1.06 do 13.09 dałby wobec wystąpienia numerka nieparzystego 59 razy 590zł netto a to jest 85,26% zysku.
Ale należy mieć w pamięci 7 kolejnych wystąpień NP...bo czarna dla tego modelu gry seria w postaci wielu kolejnych parzystych też kiedyś niewątpliwie nadejdzie!
EDI8 dobrze to policzyles i teraz po pierwsze ze tak jak piszesz ta przerwa moze byc wiekrza i wtedy musimy miec duze srodki na wygrana 10 zeta czyli nie bardzo mi sie to oplaca takie srodki angazowac dla takiej kwoty.Dlatego zrobilem dzis nowe tabele dla 3 zakresow numerka kurs 2,7 multi P/NP zakladajac zysk w razie trafienia zdarzenia na 20 zeta.Pozdrawiam
kogucik19:czy w Totomixie można na jednym kuponie połączyć grę na NP/P z ML z liczbami,które mają wejść lub nie?
gregor: już sprawdziłem u źródła czyli w ich regulaminach i niestety nie.
A szkoda bo wymyśliłem coś czym bym firmie lekkie kuku zrobił...Pzdr.
A szkoda bo wymyśliłem coś czym bym firmie lekkie kuku zrobił...Pzdr.
Panowie po co te wasze wywody, systemy to wszystko bzdury co wy tu piszecie.Jeśli wygrać to tylko na szczęściu.Niestety,ale to prawda.Pozdrawiam
dennis:śp.ksiądz Tischner wielokrotnie cytował góralską przypowieść na temat prawdy.
" Są trzy prawdy:
a/ scyro prawda
b/ tys prawda
c/ gówno prawda ".
Ta Twoja z wpisu lokuje się akurat pod góralskie c/...
" Są trzy prawdy:
a/ scyro prawda
b/ tys prawda
c/ gówno prawda ".
Ta Twoja z wpisu lokuje się akurat pod góralskie c/...
Edi nie mam zamiaru ciebie denerwować, ale powiem ci chłopie trzymaj sie tego co mówię na pewno nie stracisz na tym.Szczęściu trzeba pomoc ale trzeba je również mieć.Systemy wasze to bajda luki ewentualnie system na 12 skreśleń jeżeli kogoś na to stać.Szanse są większe, jednak potrzebne jest to szczecie o którym wspomniałem.Pozdrawiam
dennis:ależ mnie wcale nie denerwujesz!Masz prawo do swoich poglądów a skoro je publicznie - na okoliczność szczęścia jako jedynej determinanty sukcesu w grach - wyraziłeś to i ja miałem prawo się do tego cytując przypowieść ks.Tischnera odnieść...
P.s:powszechnie w sporcie uważa się że talent i szczęście to 3% sukcesu bo reszta czyli 97% zdobywa się ciężką pracą a my gracze "podlegamy" wszak pod Totolizatora Sportowego....dlatego wielu z nas jedynie w samo szczęście nie wierząc tak ciężko nad różnymi patentami pracuje.
P.s:powszechnie w sporcie uważa się że talent i szczęście to 3% sukcesu bo reszta czyli 97% zdobywa się ciężką pracą a my gracze "podlegamy" wszak pod Totolizatora Sportowego....dlatego wielu z nas jedynie w samo szczęście nie wierząc tak ciężko nad różnymi patentami pracuje.
ludziska w tamtym roku p/np parzyste wystąpiły 12 razy pod rząd a w tym roku w maju wystąpiło około 15 remisów na to dopiero trzeba mieć kasy i można sie utopić finansowo:)
anet25:to o czym piszesz jest właśnie tą słynną plagą graczy zarówno w grach losowych jak i zakładach bukmacherskich i zwie się "czarną serią"...
Edi widzę że uprawiałeś kiedyś jakiś sport ja w nim siedziałem kiedyś po uszy.Talent to 50% sukcesu a praca to drugie 50%,ale co ma do tego prawdopodobieństwo.Sorki, jest ono nieubłagalne i taka jest parwda.Pozdrawiam
Co siwy łeb to siwy łeb,może zanim przepadacie,ale dlaczego tak ch...losuje liczby?
Hej:) Czy zna ktos jakis ciekawy system, ktory dawal by zysk przy trafieniu 6/12 spotkan ? Kursy tychze spotkan wachalyby sie pomiedzy 2.0 a czy 3.0 . ??
Zastanawia mnie jedna rzecz...w pewniakach nikt nie typował liczby która była dziś plusem...oj
Witam.Takie sobie losowanko 3 liczby trafione oraz NP (dobrze ze nie rownowaga).To co pisze anet25 to wlasnie wrog nr 1 wszystkich grajacych progresja bo nawet tu o nie o ilosc danego zdarzenia chodzi tylko o dlugosc wystepowania tego samego zdarzenia pod rzad i wlasnie na takie serie nalezy byc przygotowanym niestety,nie jeden juz polegl.Niestety w grach losowych talent spada na dalsza pozycje,a wysuwa sie szczescie na poz 1 potem dlugo nic a na koncu jest wytrwalosc,kasa i inne bzdury.To co mowil ktos ze szczesciu trzeba pomoc to dlatego chodzimy do kolektor i w ten sposob pomagamy,czyli dajemy sobie szanse bo bez tego nawet przy najwiekszym szczesciu nic nie wygramy,jak nie poslemy zakladu. Reszta na forum.Pozdrawiam i gratuluje wygranych.
MONISIA
oto sprawdzony najprostszy system na 12 zdarzeń
12 zdarzeń dzielisz na 4-ry grupy po 3-y następnie mieszasz każda z każdą i puszczasz w sustemie 3/6 pozdrawiam i powodzenia
oto sprawdzony najprostszy system na 12 zdarzeń
12 zdarzeń dzielisz na 4-ry grupy po 3-y następnie mieszasz każda z każdą i puszczasz w sustemie 3/6 pozdrawiam i powodzenia
ANET25 maj byl akurat bardzo dobry do grania progresja pomimo ze rownowag bylo 13 to nie pod rzad tylko naprzemian a wlasnie graczom chodzi o to aby zdarzenia wychodzily naprzemian . W maju nie bylo takich dlugich przerw 7 to chyba max w przerwie miedzy zdarzeniem tego samego rodzaju.Bywalo gorzej bo bylo cos 12 rownowag pod rzad a to moglo wykonczyc niejednego.Pozdrawiam
Dzieki mercedes . Jak to nie przyniesie zysku to nie zyjesz :P pozdrawiam :)
do wpisu 28252:deniss - po treści wpisu widzę iż obaj jesteśmy z nieco innych kategorii wiekowych bo moi trenerzy pracy przypisywali jeszcze 97% a Twoi już tylko 50%...Tak,chemia zrobiła znaczne postępy!
Witam.W ten smetny poranek ,dzis bedziemy wysylac. Multi liczby uparciuszka 1,33,18,22,43,41,33,19,61,62,7,9,25,26 oraz 3 zakresy na numerka i mam nadzieje PLUSA po rz ostatni zeby odzyskac kapital i zarobic o zgrozo chyba kolo 6 zeta bo kurs obnizono do 1,65 to jest dranstwo,takie kursy robic i nawet nie ma powodu bo szansa jest 50/50. Multi P/NP.Reszta szczegolow na forum.Pozdrawiam.
Za 3 liczby ML trafione w Fortunie kurs wynosi tam 50 czyli wygrana przy stawce 1zł to 50x0,9x1zł=45zł.
Oto rozpis systemu gwarantującego "trójkę" przy trafieniu 6z12 liczb ( do grania każdej linii systemem 3z4 ) :
a/ 1-2-7-9
b/ 1-5-8-9
c/ 1-7-9-12
d/ 2-3-6-12
e/ 2-5-8-11
f/ 3-4-6-10
g/ 3-5-6-7
h/ 4-7-10-11
i/ 4-10-11-12
czyli mamy 9 linii do zagrania jako oddzielne kupony z systemem 3z4 każdy więc koszt nadania to 9x4=36zł.Przy trafieniu 6z12 liczb rozkład prawdopodobieństwa trafienia "trójki" - ( przy 100% gwarancji jej wystąpienia!!! ) jest następujący:
a/ 1x"3" - na 14%
b/ 2x"3" - na 24,5%
c/ 3x"3" - na 28,7%
Wyższe trafienia stanowiące tę resztę do 100% mają już minimalne prawdopodobieństwo wystąpienia aczkolwiek nie są niemożliwe.
Istotne jest też przy graniu w/w rozpisem iż nietrafienie 6z12 liczb wcale nie zamyka nam SZANSY na wygranie tej "trójki" bo rozkład tych szans wygląda wielce obiecująco:
a/ przy 5z12 mamy nadal 85% szans na "trójkę"
b/ przy 4z12 mamy nadal 50% szans na "trójkę".
PRZYPOMNĘ:koszt nadania w/w rozpisu przy stawce 1zł to 36zł a "trójka " w Fortunie to 45zł netto.
Oto rozpis systemu gwarantującego "trójkę" przy trafieniu 6z12 liczb ( do grania każdej linii systemem 3z4 ) :
a/ 1-2-7-9
b/ 1-5-8-9
c/ 1-7-9-12
d/ 2-3-6-12
e/ 2-5-8-11
f/ 3-4-6-10
g/ 3-5-6-7
h/ 4-7-10-11
i/ 4-10-11-12
czyli mamy 9 linii do zagrania jako oddzielne kupony z systemem 3z4 każdy więc koszt nadania to 9x4=36zł.Przy trafieniu 6z12 liczb rozkład prawdopodobieństwa trafienia "trójki" - ( przy 100% gwarancji jej wystąpienia!!! ) jest następujący:
a/ 1x"3" - na 14%
b/ 2x"3" - na 24,5%
c/ 3x"3" - na 28,7%
Wyższe trafienia stanowiące tę resztę do 100% mają już minimalne prawdopodobieństwo wystąpienia aczkolwiek nie są niemożliwe.
Istotne jest też przy graniu w/w rozpisem iż nietrafienie 6z12 liczb wcale nie zamyka nam SZANSY na wygranie tej "trójki" bo rozkład tych szans wygląda wielce obiecująco:
a/ przy 5z12 mamy nadal 85% szans na "trójkę"
b/ przy 4z12 mamy nadal 50% szans na "trójkę".
PRZYPOMNĘ:koszt nadania w/w rozpisu przy stawce 1zł to 36zł a "trójka " w Fortunie to 45zł netto.
To dranstwo jak bukmacherzy naziemni traktuja swoich graczy jest 12,30 a ani totomix ani tipsport nie podal kursow na kulki,specjalnie wpadlem zeby sprawdzic .A betako obnizylo na NP do 2,15 a mieli 11.09 nawet 2,6 czy mozna tak postepowac z graczami,nic nie napisze bo sie mi cisna niecenzuralne slowa .Pozdrawiam
W tipsporcie to są stałe kursy na kulki za jedną 3,2 za dwie 11 a reszty to niepamiętam ale nie zmieniają
2AGA to wszystko wiem i tam gramnie moge wejsc na strone totomix nie wiem dlaczego.Jaki jestem zly.
Nawet w tipsporcie kursy na multi P/NP nie sa stale i zawsze nizsze niz w betako bo totomix ma najnizsze.Pozdarwiam
W firmie MILENIUM aktualnie kurs na nietrafione to 1.25 czyli najwyższy na rynku.
Wczoraj sprawdzałem na stronie oferty Totolotka ( dawny Totomix ) możliwość łączenia z sobą zdarzeń typu P/NP z liczbami tak/nie i była tam informacja o niemożności zawierania takich zakładów łączonych a dziś nie wiem dlaczego ta informacja zniknęła...Albo więc mają jakiś problem techniczny albo jest w tym względzie jakaś zmiana regulaminowa...
EDI8 bede dzis wysylal w totomixie PLUSA to sie dowiem i cie powiadomie bo maja taki balagan w regulaminach ze zawsze sa wygrani w razie problemu.
kogucik19:ok,bo jeżeli jest zmiana pozwalająca już jednak z sobą łączyć różnorakie zdarzenia to otworzy to nowe możliwości gry o których wczoraj myślałem...Miej więc to w swej łaskawej pamięci i raczej pytaj o ZMIANĘ bo dotychczasowe regulaminy nie zezwalały.
Pzdr.
Pzdr.
Na dziś cos takiego ;)
4,13,32,38,44/5
4,13,17,38,55,62/6
CZY KTOS MOŻE WIE JAKA JEST PULA NA DZIŚ NUMERKA ????? GŁOWNA WYGRANA ZNACZY ?
4,13,32,38,44/5
4,13,17,38,55,62/6
CZY KTOS MOŻE WIE JAKA JEST PULA NA DZIŚ NUMERKA ????? GŁOWNA WYGRANA ZNACZY ?
MARIO OLSZTYN - 100 000 tys zł w NUMERKA jest cienka kwota a co? Ja osobiscie nie gram !
Jeśli chcecie wiedzieć to w numerku na dziś jest 50.000zł i to jeszcze nie całe.
EDI8 za pierwszym razem zapomnialem sie zapytac ale obiecalem wiec poszedlem drugi raz pisze to dlatego ze wydaje mi sie ze skleroza nie boli.Do rzeczy : nie mozna laczyc multi P z multi liczba ktora nie wyjdzie, lub wyjdzie ale mozna laczyc np. multi P oraz numerek zakres np. 1 kurs wtedy wynosi 9 za 2 zeta zyskujemy 16,20 (zysk 14,20)a teraz kombinuj.Pozdrawiam
kogucik19:dzięki i postaram się nad tym posiedzieć ale dopiero jak się "obrobię" bo mam otwartych kilka wariantów gry i je właśnie analizuję.Pzdr.
EDI8 kurs w milenium na liczbe ktora nie wyjdzie w multi wynosi 1,21 a nie 1,25 chyba ze ja znow cos poknocilem.Pozdrawiam
kogucik19:zanim zrobiłem ten wpis z kursem 1,25 to byłem tylko na 2 stronach:Tipsportu i Milenium...W Milenium jest 3,2-1,21 więc musiałem pomylić z Tipsportem bo tam gdzie widziałem 1,25 to na liczbę trafioną był kurs 3.Więc to chyba było jednak w firmie Tipsport.
Nie ma sprawy co najgorsze ze ja tez gdzies widzialem kurs 1.25 nawet obliczylem ze dla 7 liczb kurs bedzie 3.80 tylko nie wiem gdzie.Ok bedzie potrzebne to sie znajdzie.A teraz informacja dla bukow ktorzy czytaja nasze wpisy .Poniewarz wzrosla wam ilosc grajacych na zdarzenia a konkretnie na multi P/NP i zanizacie kursy, po odzyskaniu wlozonej kasy wycofuje sie i bede namawial innych zeby zrobili to samo za to ze tak drastycznie obnizacie kursy bez powodu,jeszcze 11.09 byl kurs na P 2,6 12.09 kurs 2,50 a dzis 2,15 a sytuacja jest taka sama tylko wam grajacych przybylo.Poniewarz postepujecie nieuczciwie proponuje wszystkim wycofanie sie z tej gry i przezucenie kasiorki na inne zdarzenia o stalym kursie,i nie bede pisal gdzie bo znow cos pokombinuja .Dodam tylko ze jest to nie uczciwe ale co zrobic jak konkurencji zadnej nie ma i mozecie robic co chcecie ,tyle do bukow ktorzy czytaja i czata i forum a potem sie to odbija na grajacych.Pozdrawiam
Drogi koguciku19 zgadzm się z Tobą że pod rząd remisy nie wystąpiły ale jednak było ich zbyt dużo i niestety.....pozdrawiam
gram na parzyste nieparzyste oraz przedziały 1-40 41-80 11 dni i w tym czasie z 200 złotych zrobiłem 798:D
Proszę kulkowiczów o podpowiedź u którego naziemnego bukmachera są kursy 3 -1.25 na trafioną /NT liczbę ML bo takie w/w wysokości dziś w necie widziałem...
Nie wiem czy to nie bedzie niemieckie keno z tym kursem na niewychodzace 1.25 bo napewno nie byla to polska gra.
Witam.Multi 3 liczby weszly 2 zakresik weszedl oraz multi NP szkoda ze ta uparta 1 nie weszla ale poczekamy zobaczymy.Pozdrawiam Reszta na forum.
kogucik 19.Jeśli moge ci coś podpowiedzieć,to wysoki jest kurs grając na jedną liczbę w Milenium ( 8,50 ).pozdrawiam
Edib.W milenium,Można grać na przedziały w ML,DL,TSNumerek,Ex.Lotek.pozdrawiam
christo:moje pytanie nałożyło się czasowo na Twoje wyjaśnienie co do pomyłki...bo sądziłem iż podajesz jakiś super kurs ale na 1 liczbę DL bo na ML on nijak mi nie pasował.
edi8.kursów nie pamiętam dokładnie.Wejdiesz na strone milenium(zdarzenia inne)jutro.Tam jest dokładnie opisane.Wiem,że nie mozna grać jednym przedziałem tylko dwoma itd.pozdrawiam
Aktualizacja analiz zostaje przesunięta na jutro. Przepraszam za opóźnienia... dobranoc
kogucik19:a jednak kursy 3 - 1.25 na liczbę trafioną/nie trafioną widziałem tak jak podałem w MILENIUM - ale nie doczytałem iż dotyczy to gry DAILY PLAY gdzie jest 27 liczb...
Poczytałem o tej grze DAILY PLAY na www.national-lottery.co.uk i można w tę jak i inne angielskie gry losowe grać w necie.
Np.w DAILY PLAY zakład kosztuje 1 funta a wybiera się 7z27 liczb.
Wygrane:
a/ 0 trafień to bezpłatna następna gra
b/ 4 trafienia to 5 funtów
c/ 5 trafień to 30 funtów
d/ 6 trafień to 300 funtów
e/ 7 trafień to 30.000 funtów
Np.w DAILY PLAY zakład kosztuje 1 funta a wybiera się 7z27 liczb.
Wygrane:
a/ 0 trafień to bezpłatna następna gra
b/ 4 trafienia to 5 funtów
c/ 5 trafień to 30 funtów
d/ 6 trafień to 300 funtów
e/ 7 trafień to 30.000 funtów
Witam.EDI8 tak wlasnie wiedzialem ze to nie polska gra dzieki.Na razie pracuje nad tymi niewychodzacymi bo to moze byc ciekawe,i kurs mozna sobie w miare znosny narzucic np.3.80 za 7 liczb.Pozdrawaim.
Nic nie dzieje się bez przyczyny i ten wyższy nieco kurs bo 1.25 wynika z niższego prawdopodobieństwa trafienia liczby która nie wystąpi w DAILY PLAY czyli spośród 27 przy 7 losowanych niż w ML z 80 przy 20 losowanych:
a/ DAILY PLAY p=1:3.27=0.305
b/ ML p=1:3.17=0.315
a/ DAILY PLAY p=1:3.27=0.305
b/ ML p=1:3.17=0.315
kogucik19:może będzie Ci pomocną strona ze statystykami i archiwalnymi wynikami tej gry DAILY PLAY - skoro chcesz w te kursy 1.25 uderzać...
http://www.lotek24.pl
Nieco jestem zaskoczony tymi wynikami bo dość często pojawiają się takie jak np.
a/ 1-2-5-6-7-9..itd..
b/ 1-2-4-5-7...itd..
http://www.lotek24.pl
Nieco jestem zaskoczony tymi wynikami bo dość często pojawiają się takie jak np.
a/ 1-2-5-6-7-9..itd..
b/ 1-2-4-5-7...itd..
EDI8 bardzo dziekuje ale chyba pozostane przy multilotku bo mam blisko(pod blokiem)a do milenium troche dalej.W moim wieku wygoda cenniejsza od pieniedzy.Znow bukmacher totomixa obnizyl kurs na PLUSA parzystego do 1.6 wiec znow musze podniesc stawke zeby odzyskac kapital i deko zarobic ale jak wyjdzie to koniec z tym zdarzeniem to jest nie fer wiec nie bede gral.Poza tym wydaje mi sie ze jak w kazdym kraju jest wywiad i kontrwywiad to u bukow tez to funkcjonuje i wszystkie opublikowane przez nas sposoby gry sa analizowane przez bukow i reakca ich jest natychmiastowa i obnizaja kursy tam gdzie zaczynaja gracze wygrywac.Dla nich gra progresja jest zabujcza bo dobrze skalkulowana prowadzi do wygranej gracza a nie buka wiec aby podniesc stopnie progresji obnizaja kursy zawsze duza ilosc graczy odpadnie a reszcie moze sie jakos uda albo zrezygnuja,wiec czytaja stronki dotyczace gir liczbowych,nasze sposoby i reaguja.Postanowilem nie pisac ani stawek ani ile sie wygralo bo to informacja dla nich jak na patelni podana.Moze ja przesadzam ale tak mi sie wydaje ,tam tez siedza analitycy,matematycy i kombinuja co zrobic zeby nie dac zarobic graczowi.Pozdrawiam
Obawiam się, że wycofanie się przez ciebie koleś z podawania konkretnych przedziałów, liczb i numerków wynika z tchórzostwa, oraz z tej racji,że nie widzisz już możliwości odegrania się w dającym się przewidzieć okresie czasowym. Przykre jest również to, że zostawiasz z "ręką w nocniku" wielu młodych (i nie tylko) naiwnych graczy, którzy zaufali twojej metodzie gry i rozpoczęli grać razem z tobą, lub też na te same zdarzenia co ty, a teraz płacą "słoną cenę" za zawierzenie w twoje obietnice obietnice pewnych wygranych.
Reasumują powiem tylko tyle, że kalkulacje buków i ustalanie kursów odbywa się nie na podstawie twoich zagrań, bo ty byłeś jedynie pyłkiem na "wielkiej szachownicy", gdzie toczą się wielkie boje o jak najwyższy zysk i tam wchodzą w grę nie marne grosze, które ty rzekomo "trzymasz w skarpecie", a miliardy złotych rocznie,które generuje "przemysł hazardowy" właścicielom i ich poplecznikom ustawionym w tym biznesie.
Swoją drogą mam "małą satysfakcję", bo już rok temu przewidziałem, że twoje poczynania w tej dziedzinie zakończą się fiaskiem, lecz chyba niewielu wtedy w to wierzyło.Pozdrawiam.
Reasumują powiem tylko tyle, że kalkulacje buków i ustalanie kursów odbywa się nie na podstawie twoich zagrań, bo ty byłeś jedynie pyłkiem na "wielkiej szachownicy", gdzie toczą się wielkie boje o jak najwyższy zysk i tam wchodzą w grę nie marne grosze, które ty rzekomo "trzymasz w skarpecie", a miliardy złotych rocznie,które generuje "przemysł hazardowy" właścicielom i ich poplecznikom ustawionym w tym biznesie.
Swoją drogą mam "małą satysfakcję", bo już rok temu przewidziałem, że twoje poczynania w tej dziedzinie zakończą się fiaskiem, lecz chyba niewielu wtedy w to wierzyło.Pozdrawiam.
... posluchaj kolego sympatyczny otoz ja nie tchorze i podam nawet kontakt na gg zeby kazdy ktory mi zaufal mogl sie ze mna zkontakowac .I podam mu wszystko co potrzebuje zeby dalej grac ci co sie wzorowali na mnie zarobili kase i mam nadzieje juz nie potrzebuja opiekuna tylko sami potrafia zadbac o swoja gre bo metoda jest prosta jak drut.W tej chwili moj zysk jest wiekszy niz zainwestowana kasa wiec nawet jak dzis bym przestal grac to bede do przodu pare stowek,ale nie przestaje a tobie przyjdzie jeszcze poczekac do czerwca bo wtedy znow wyjade na 2 miechy i grac nie bede zeby przepuscic zarobiona kase.Milo mi ze takie przepowiednie masz dla mnie ale widze ze mnie lubisz i teraz bedziesz zyczyl mi wysokich wygranych prawda? A teraz podam gg dla ciebie bo moze zaczniesz grac to udziele ci paru wskazowek zebys cos zarobil GG 6918272 mozna pisac i pytac co i za ile i nie tchurze drogi wielokropku tylko nie informuje publicznie o wygranych,podam zysk na koniec miesiaca to moge obiecac.Pozdarwiam
kogucik19:to sygnalizowane przez Ciebie obniżenie kursu na P=parzystego "plusa" w ML jest konsekwencją serii 3 NP "plusów" jaką obecnie mamy...
Widze wielokropku ze sam jestes zainteresowany podawaniem danych bo moz egrasz a samemu ci trudno obliczyc to napisz a podesle ci tabelke.Po drugie jak widzisz na razie nie da sie przegrac bo wszystko jakos na przemian wychodzi wiec na razie nie ma mowy o przegranej.Po trzecie gram za taka drobnice ze nie mozna przegrac a przygotowany jestem na wiecej.Ale jak taki madry jestes to czemu nie dasz przykladu gdzie przegralem przeciesz dysponujesz danymi mojej gry wykaz gdzie przegralem bac tym fetniakiem i napisz tu i tu przegrales bo nie wiem jaki uzasadnienie ci do glowy przyjdzie.BADZ KONKRETNY!!!!Pozdrawiam
EDI8 tak to wiem ale np. w tipsporcie gra na 3 zakresy numerka nie obnizaja kurow choc 1 zakresu nie bylo juz od 8 losowan,a przeciesz prawdopodobienstwo jest 50/50 wiec nie widze takiej potrzeby zeby obnizac P a dodawac do NP ale dzieki za info.Wiem ze jest to nieuczciwe dla graczy ktorzy graja progresja tak jak ja.Nie kazdy moze sobie zwiekszyc wyslanie PLUSA o 100 zeta zeby wyjsc na swoje ,prawda?.Pozdrawiam
Podam jeszcze swoja poczte choc ona powinna byc znana kogucik19@poczta.fm obiecuje ze nikogo nie zostawie bez odpowiedzi tylko prosze nie zadac ode mnie gotowizny tylko rady na pytania tego typu " co to jest progresja" nie bede odpowiadal a bylo takich pytan troche,ale sie nie dziwie bo niektorzy dopiero zaczynaja ale najpierw odsylam do czytania a potem do rozmowy.Pozdrawiam
Niestety, ale dzisiejszy dzień to chyba "czarny dzień" dla wielu grających i typujących na stronach Pasko. Nie dość, że wypadł z aktywnego grania uwielbiany przez wielu Bohater i Heros gry na progresję (oczywiście w temacie;'"Typujemy parztste/nieparzyste"), to również FOBIA dolała "oliwy do ognia" i przestała pisać w temacie "Wygrywam systematycznie w BETGUN", na domiar wszystkiego napisała w temacie DLACZEGO.......PRZEGRYWAMY, że właściwie to ona taka wygrana nie jest jak by można było na podstawie jej dotychczasowych wpisów wnioskować, ale ponieważ życie nie znosi próżni, myślę, że znajdą się nowi "zbawcy" dla graczy i staną się nowymi "idolami" dla wielu nieznających zasad rządzącymi hazardem....
Samo życie......
Samo życie......
matyopa:powyższe a opisane przez Ciebie wydarzenia dały Ci wszak asupmt do uskutecznienia produkcji własnej oznaczonej wielce znaczącym ( dla miłośników numerologii ) numerem 28318
więc nie ma tego złego...
więc nie ma tego złego...
Zgadza się edi8, i zamierzam z tego skorzystać, a sądzę, ze i dla ciebie może to być sygnałem, że może to dla ciebie stać się sygnałem, że teraz to ty możesz stać się idolem tego czatu dla wielu, bo uważam, że wiele twoich wpisów znalazło wielu zwolenników i było moim zdaniem bardzo słuszne.Pozdrawiam i życzę wyjścia na pozycję lidera, bo jak już napisałem "Zycie nie znosi pustki".Pozdrawiam
matyopa:niestety obowiązki wzywają i sprawiają iż mniej mnie tu będzie więc tę sugerowaną mi a potencjalną palmę czatowego pierwszeństwa w inne trzeba złożyć dłonie - byle nie jakiejś "palmy"...Pzdr.
ZARTOWALEM- wracam do gry chcialem sie przekonac ilu to ludzi napisze i oglosi swoj sukces ze kogut polegl i ze mu leb ucieli a tu co kogut sie przebudzil i bedzie gral dalej.Zeby byc liderem czeba sie czyms wykazac a nie tylko krytykowac i cieszyc sie z czyjegos nieszczescia nawet jak by ono bylo prawdziwe .Wiec podaje co dzis zagramy Liczby:uparciuszek 1 oraz 33,22,43,19,62,25,26,7,9,30,55,73,76,78,28 oraz P/NP multi PLUS na P (jak trafie to wycofuje sie z gry plusa,pisze zeby nie ktorzy nie napisali ze polegl tylko srodki skieruje na inna gre)oraz obstawiam 3 zakresy numerka.Pozdrawiam zwolennikow i tych co juz rosolek ze mnie chcieli zrobic ale dobry kogut to wredne ptaszysko i daje sobie rade w kazdym kurniku.Zapomnialem o duzym a tam obstawiam 0 NP. Pozdrawiam
TOTO:ta strona świetnie nakierukowuje na regionalne firmy prowadzące gry losowe w wielu krajach i dopiero na ich stronach są najświeższe statystyki.
Matyopa. Mam nadzieje ze juz ci przeszly przywodcze marzenia bo tak na prawde nam tu na czacie zadnego przywodcy nie potrzeba natomiast sa mniej aktywni i wiecej aktywni gracze i tyle ale wszyscy mam nadzieje sa pozytywnie nastawieni do siebie ,nie czeba nam tu przywudcow,tu nkt na boj nie prowadzi ani szanowny EDI8 ani ja ani nikt inny nie ma takich przywodczych zapedow wiec nie wiem dlaczego ci takie rzeczy przyszly do glowy.Piszesz ze obserwujesz mnie juz rok i czekasz kiedy padne a moze ty pochwal sie swoimi sucesami i zamiast zazdroscic i czekac na potkniecie drugiego dolacz do nas i pokaz moze masz ciekawe metody gry,bo na moj upadek bedziesz musial dlugo czekac nie padlem jak gralem grubo to mam nadzieje nie pasc jak gram za drobnice wiec zebys doczekal mojej zaglady,dolacz do nas i podziel sie swoimi sukcesami ktorych ci zycze bo ze mnie lubisz to wiem bo rok czekac na kogos to musi byc wielka milosc.Pozdrawiam
3 liczby w Dużym się powtórzyły....Rysiek to zawsze wylosuje tak że się żal robi...może kumulacja będzie
Witam.W miare udane losowanko 5 liczb trafione,plus trafiony czyli kapital w calosci odzyskany i juz nie gramy w plusa,oraz 3 zakres(liczylem na 1 ) ale jestem zadowolony no i NP w multi Natomist na Duzego poczekamy nie pali sie.POzdrawiam nawet tego matyopa,bo cos zamilkl moze sie smuci ze kogut ma leb jeszcze na szyi i rosolka nie budiet.
OPA calkowicie sie z toba zgadzam ma takie samo szczescie do losowania jak ja do liczb.Pozdrawiam.
jeszcze Ci łeba nie ujebali ty analfabeto. pamiętasz mnie!!! Wróciłeś Ja też.
Ktos kiedys pytal czy jest ktos kto wygral miesiecznie 1000 zeta,obiecalem wtedy ze jak przekrocze ta kwote to dam znac wiec go informuje ze przekroczylem ten prog(nie chwale sie bo sa lepsi).serdecznie pozdrawiam.
BZYKU ostrzegam cie jezeli jeszcze raz mnie obrazisz zwroce sie do administratora stronki zeby ci na poczatek zwrocil uwage ,a jak to nie poskutkuje to podejme kroki zebys odpowiedzial za swoje chamstwo,i nie strasze cie tylko ostrzegam ,a slowo ujebali na drugi raz zastap ucieli,urwali,to to samo ale brzmi lepiej prostoto ty jedna.
mamy kumululu alalal kumululu