Wpisy 2 823 239 – 2 823 338
18 lutego 2017 17:44 → 18 lutego 2017 20:25, 100 wpisów
tak samo jakbyś grał w keno na stronach bukmacherów w kasynie
Był tylko jeden chłop a jak podawałem kupony było 50 sekud więc jak to możliwe
z tymze pytanie czy na bukmacherskich stronach bardziej nie oszukuja ze twoje numery najpierw sa wycinane algorytmem
teoretycznie mozna napisac taki algorytm ze jak duzo ludzi pusci to bedzie najmiejsza wygrana
Rommax wiesz jaki mam system ktory dziala na prawie kazdym kasynie?
Liczby,przeważnie 0 spin ,jak długo nie wychodzi i co 3 obrót stawka wyżej
bierzesz zalozmy 100 zl i grasz okolo 20 razy w jakis slot jak wygrywasz to konczysz i inwestujesz w cos innego buka
zwykel co jakis czas daja poprostu na poczatku wygrac wiec trzeba odrazu duza stawka zagrac w linie zwrot to jakies 500-1000 zl
Ja gram w naziemnym w internetowym raz za 11 euro zrobiłem obrót i udało się wyciągnąć 880 euro ,potem same wtopy i się zablokowałem
ale wiadomo ze nei ma idealnego systemu, choc kilka systemow mi wyszlo
np. bierzesz ostatnie 6 liczb i stawiasz po jednym zetonie na kazdy z nich i dokladasz zeton na kazda nastepna konczysz jak saldo bedzie dodatnie
Potem co wpłaciłem to zabierało,więc uznałem ,że nie ma sensu im oddawać wszystkiego i blokada,poza tym telefon zawsze mam przy sosie więc częściej gram a do naziemnego nie pójdę jak pracuje czy robie coś innego tylko raz na tydzień z wydzieloną gotówką i albo wóz albo przewóz
no lepiej czasami sie zablokowac, bo jak sie dlugo gra to potem czlowiek dostaje syndromu uzaleznienia i popelnia bledy albo szybko traci pieniadze
gra ktoś na prizee?
W naziemnym również się blokuje co jakiś czas jak czuje ,że mi wychodzi to poza kontrole,ale w naziemnym mam większe sukcesy choćby prawie 5 tys w tydzień przychodząc tylko z 3 stówami w piątek,sobote i niedziele ,potem 4 przegrane pod rząd i blokada na kwartał
Rommaxa grasz w keno go u rycha na lottolandzie?
285 to keno online wyznaczasz se stawke od 50 gr do 50 zeta i typujesz swoje czy z maszyny grasz na okrągło kiedy i ile chcesz
ja juz myslałem że to opanowałem ale gdziez tam chamy mnie ogrywają
ale wypłacają te małe bo najwyżej raz tam mialem 700zeta
a teraz wpierniczx totalnie
Ommax Nie daj się naciągać oszustom,wygrane będziesz oglądał na słupie
jak qurwa walczyć z wiatrakami?////
potrzeba don kichota
za co mi brian grozisz?
ale dobra cola z cytrynkom zimna pycha
ja nikogo nie naciągam pyta o gre to mu pisze i tyle w temacie
18
a może 7
i to i to
i jeszcze 2,i 9 i 49 i mosz piątala od paftego
im więcej coca coli pije tym bardziej mnie suszy wypiłbym wanne tej coci
squrczybyki dodajom tak cegoś hu...owego i tak suszy nie zaspakaja pragnienia
hejdzis puscilem 10 EP z maszyny, 5 lotto plus takze z maszyny
a jeden mini i multi jeszcze mam. wiecej nie gram pitole ich
nic nie idzie wygrać ...za bolka Wałęsy jakoś łatwiej wchodziło za kaczorów tuskówe ni ch u a
a moj kogut dzis pokazywal
1 bedzie 2 bedzie 4 bedzie 5,6 bedzie no chyba sie popsul
rzucilem o sciane takim sprzetem
1 bedzie 2 bedzie 4 bedzie 5,6 bedzie no chyba sie popsul
rzucilem o sciane takim sprzetem
...Ej Boże Bozicku nie było jak przy cycku jeś dali pić dali i jeszcze kołysali
a co zmierzyłeś?
cyrklem czy linijkom?
cycki 5 ,waga 20 ,cyrkiel 80