Wpisy 2 823 178 – 2 823 277
18 lutego 2017 15:04 → 18 lutego 2017 18:13, 100 wpisów
ktora wyprodukuje zalozmy 2 prawdopodobienstwa przyblizone z tych samych wynikow
emeryt dawaj typy na forum sposob na buka moze ktos sie przylaczy
witam
na razie niespodzianki w Niemczech Bayern i Frankfurt przegrywają
ale cisza
tom
nudno pogoda nie za ciekawa. dzisiaj się nudzę nie mam żadnych planów
no tak
trzeba coś wysłać na wieczór
na razie jak byłem w sklepie to lotto z plusem i 8 mini na chybika trzeba jeszce multi wyslać
aż na 11 swoje czy chybik?
aha
Dziś grałem w keno ,przegrałem 300 ,ale grałem dalej kilka kuponów po 5 liczb stawka x2 i do tego 3 kupony na 6liczb ,grałem do skutku aż weszło 5/5na stawce x2 ,5/6 stawka x1 i 2 czwórki na 6 .Podchodze do okienka po wypłate bo 260 do przodu na pewniaka a tu słysze kupon w grze .Lottomat dał na następne losowanie pomimo,że było jeszcze 50 sekund .A na kuponie jest 3 sekundy na następne ,można się wkur...moim zdaniem system celowo przeskoczył na następne losowanie,tym bardziej,że grałem z 25 los pod rząd i puszczałem odrazu i za każdym razem było ok pr
rommax
jednak bayern zremisował ,lewandowski strzelił w ostatniej minucie. ładnie ten bayern przeciągali aż 7 minut doliczonego czasu
wie ktoś czy na stronce z grami prizee buzzy czyli walute z gier można od razu na kase wymienić?
tom
Rommax bo ch,, zrobili ze dali co 4 minuty (przeciez kolejki sa)
mnie wk. ze poprostu czasami jakas baba czy chlop sie wtranzoli i zamiast na nastepne puszcze na kolejne
rzeczywiście te 5 minut mogło zostać
ale jak ktos gra ad-hoc to w sumie na kilka losowan nie ma co czekac
ja w keno bardzo rzadko gram
bo tam raczej nie ma co skreslac chodliwych czy mniej chodliwych tam licza sie kombiancje
angierski masz racje sterowane to jest
tak samo jakbyś grał w keno na stronach bukmacherów w kasynie
Był tylko jeden chłop a jak podawałem kupony było 50 sekud więc jak to możliwe
z tymze pytanie czy na bukmacherskich stronach bardziej nie oszukuja ze twoje numery najpierw sa wycinane algorytmem
teoretycznie mozna napisac taki algorytm ze jak duzo ludzi pusci to bedzie najmiejsza wygrana
Rommax wiesz jaki mam system ktory dziala na prawie kazdym kasynie?
Liczby,przeważnie 0 spin ,jak długo nie wychodzi i co 3 obrót stawka wyżej
bierzesz zalozmy 100 zl i grasz okolo 20 razy w jakis slot jak wygrywasz to konczysz i inwestujesz w cos innego buka
zwykel co jakis czas daja poprostu na poczatku wygrac wiec trzeba odrazu duza stawka zagrac w linie zwrot to jakies 500-1000 zl
Ja gram w naziemnym w internetowym raz za 11 euro zrobiłem obrót i udało się wyciągnąć 880 euro ,potem same wtopy i się zablokowałem
ale wiadomo ze nei ma idealnego systemu, choc kilka systemow mi wyszlo
np. bierzesz ostatnie 6 liczb i stawiasz po jednym zetonie na kazdy z nich i dokladasz zeton na kazda nastepna konczysz jak saldo bedzie dodatnie
Potem co wpłaciłem to zabierało,więc uznałem ,że nie ma sensu im oddawać wszystkiego i blokada,poza tym telefon zawsze mam przy sosie więc częściej gram a do naziemnego nie pójdę jak pracuje czy robie coś innego tylko raz na tydzień z wydzieloną gotówką i albo wóz albo przewóz
no lepiej czasami sie zablokowac, bo jak sie dlugo gra to potem czlowiek dostaje syndromu uzaleznienia i popelnia bledy albo szybko traci pieniadze
gra ktoś na prizee?