Wpisy 2 823 148 – 2 823 247
18 lutego 2017 14:26 → 18 lutego 2017 17:47, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 270 000 zł
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
na pewno typuje inaczej niz czlowiek, wiec rezultaty moga byc lespsze lub w innych przypadkach gorsze to daje roznice
ktora wyprodukuje zalozmy 2 prawdopodobienstwa przyblizone z tych samych wynikow
emeryt dawaj typy na forum sposob na buka moze ktos sie przylaczy
witam
na razie niespodzianki w Niemczech Bayern i Frankfurt przegrywają
ale cisza
tom
nudno pogoda nie za ciekawa. dzisiaj się nudzę nie mam żadnych planów
no tak
trzeba coś wysłać na wieczór
na razie jak byłem w sklepie to lotto z plusem i 8 mini na chybika trzeba jeszce multi wyslać
aż na 11 swoje czy chybik?
aha
Dziś grałem w keno ,przegrałem 300 ,ale grałem dalej kilka kuponów po 5 liczb stawka x2 i do tego 3 kupony na 6liczb ,grałem do skutku aż weszło 5/5na stawce x2 ,5/6 stawka x1 i 2 czwórki na 6 .Podchodze do okienka po wypłate bo 260 do przodu na pewniaka a tu słysze kupon w grze .Lottomat dał na następne losowanie pomimo,że było jeszcze 50 sekund .A na kuponie jest 3 sekundy na następne ,można się wkur...moim zdaniem system celowo przeskoczył na następne losowanie,tym bardziej,że grałem z 25 los pod rząd i puszczałem odrazu i za każdym razem było ok pr
rommax
jednak bayern zremisował ,lewandowski strzelił w ostatniej minucie. ładnie ten bayern przeciągali aż 7 minut doliczonego czasu
wie ktoś czy na stronce z grami prizee buzzy czyli walute z gier można od razu na kase wymienić?
tom
Rommax bo ch,, zrobili ze dali co 4 minuty (przeciez kolejki sa)
mnie wk. ze poprostu czasami jakas baba czy chlop sie wtranzoli i zamiast na nastepne puszcze na kolejne
rzeczywiście te 5 minut mogło zostać
ale jak ktos gra ad-hoc to w sumie na kilka losowan nie ma co czekac
ja w keno bardzo rzadko gram
bo tam raczej nie ma co skreslac chodliwych czy mniej chodliwych tam licza sie kombiancje
angierski masz racje sterowane to jest
tak samo jakbyś grał w keno na stronach bukmacherów w kasynie
Był tylko jeden chłop a jak podawałem kupony było 50 sekud więc jak to możliwe
z tymze pytanie czy na bukmacherskich stronach bardziej nie oszukuja ze twoje numery najpierw sa wycinane algorytmem
teoretycznie mozna napisac taki algorytm ze jak duzo ludzi pusci to bedzie najmiejsza wygrana