Wpisy 2 818 557 – 2 818 656
12 lutego 2017 16:50 → 12 lutego 2017 17:33, 100 wpisów
ale was wy..jam bede wygrywal a wy bedzie sie skladac na pule
Każdy z Was ma po trochę rację.......
Angierski - no jak już bedziesz Nam.coś udawadniał to daj znać, wszyscy sie nachapiemy, a co tam w końcu to TS płaci więc dokopmy mu...
Angierski - no jak już bedziesz Nam.coś udawadniał to daj znać, wszyscy sie nachapiemy, a co tam w końcu to TS płaci więc dokopmy mu...
Jestem za obniżaniem kosztów zakładów, a nie odwrotnie!!!!!!!!!!!! I nie obchodzi mnie ze wieksza wygranA, i tak to jest nie realne.by ja.chapnac.....
Atomeczek - w mini gram ciągle, nie mA dnia, od 1skreslenia do 10 i wiecej, najwieksza wygrana to 1100zl z groszami 4/5
Mini ma dobra cene za los, ale wygrac cos konkretnego to juz inna bajka...
3/5 w mjini to śmiech.... W lotto 3/6 także. Trafic trudno, a po jakie dziady idziesz do kolektury,
Ja w kolekturze zostazwiam dziennie od.10 do 50zl, wiec takie 3/5 w.mini i 3/6 w lotto to dla mnie jak splucie w twarz
Ostatnio na pół roku przerwałem gre, tylko mini za 1.25. Ale znów sie wkręcam,i kasa idzie, ostatnio 200zl poszlo, 182 odzyskane, wczoraj 100zl w plecy.. Dzis spokojniej zagralem.....
tomi to pokaż skany na sumę 50zł na jedno losowanie
Krasnalko , tak gram te co typuje, ale gram tez na wiele innych zestawow ktorych nie podaje
Niskopochylony- odpowiem: nie zagladaj nikomu w portfel, to ile ja wydaje i na co to moja sprawa, ja nie musze.nic nikomu udawadniac, a tym bardziej tobie. Sory. Gram o wiele za duzo, ale tylko i wylacznie to moja sprawa, wiec skany.to absurd,
wiecie ze w keno czesto sa takie zestawy ktore sie powtarzaja w krotkim czasie
raz wytypowalem 7/7 ktore sie powtorzyly w 20 losowaniach 4 razy
Krasnalko.gram to co podaje w.MP ale stawki mam.rozne, za.parke.czasem zrobie x4, i wrzucam na.chybika.cus, lub 8/8 i 9/9 no roznie.... Polowe kasy czesto wracA... Zadna to radosc
tomi jasne odpowiedź wyczerpująca
Jeden zakład i to nie wiem
Jeden zakład i to nie wiem
hey krasna a ja zaraz ide sie puscic z 2 mini 10 i 5 typowana oraz z taka sobie 10
Witam wszystkich bylem w centrum i puściłem na wieczór MM, na razie tylko wpadają wygrane po 2 lub 4 zeta, ale dzisiaj zgarniam całą pulę albo 9/10 w MM Bolek wygrywał wtedy kiedy chciał, ja też tak chcę
3mamy za siebie nawzajem kciuki, może to coś pomoże
Ciekawostk.w mini zakreslilem..5/5 i wzialem jeszcze na chybika w mini i prawie te same liczby mi dala maszyna...1 4 6 24 38, zamiast 24 to moje 33
Atl.Madryt -1
Lechia G. - Jagiellonia 1x
Panathinaikos 1
Freiburg - 1.FC Koln 1x
Steaua B.1
Sampdoria - Bologna 1x
Cagliari - Juventus x2
E.Cz.Slupsk - Start Lublin zwyc 1
Milan - Brescia zwyc 1
A.Pulawy - Ch.Glogow 1
Lechia G. - Jagiellonia 1x
Panathinaikos 1
Freiburg - 1.FC Koln 1x
Steaua B.1
Sampdoria - Bologna 1x
Cagliari - Juventus x2
E.Cz.Slupsk - Start Lublin zwyc 1
Milan - Brescia zwyc 1
A.Pulawy - Ch.Glogow 1
Krasnalko, jak zgarniesz wygrane to pojdziesz do tej pracy??? Czy odpuscis!?