Wpisy 2 817 624 – 2 817 723
11 lutego 2017 18:58 → 11 lutego 2017 21:05, 100 wpisów
Idę na akademię pół.
Krasnalek nie ma zb..pomolestuj br..
właśnie oglądam program na TTV o milionerach by wiedzieć jak się zachowywać jak wygram w dl
ja zamiast szampana z kilka tysięcy kupię mamrota i też nikt się nie kapnie
dzis padnie coś z moich na pewno tylko co i czy z tego będzie jakaś
a co w tym śmiesznego 10 dni siedzenia w domu to można wszystko po robić
iwonka
biznes planus mi się sypie
już powinienem dwa domki otynkować
biznes planus mi się sypie
już powinienem dwa domki otynkować
No magda puściłem te 5/5 co niby pierwsza myśl, i nie może wejść
1 22 37 68 80
1 22 37 68 80
ale.good luck . Ja zagrałem. I znów gruuubooo. Ostatnio za 200zl. A Dzis???
55,56,74
Gram w MM i Multi, odzyskalem te 200, ale .... Ide znow.w.minus... Wiec.magda ostrzegam
Liczby w typowaniu.to totalny strzal, gram w realu tymi , ale tez calymi.zestawami ktorych.tu.nie.mam.jak podac
Kasy wydanej.na TS mozna.liczycbw tysiacach odkad wrocilem z las.vegas..... Wygrana nawet w 10% nie zwraca kosztw
To tam sie zaraziłem. Ale w granadzie (nazwa klubu) wygralem 5tys dolców !!!! To było coś...
Zwykła wódka jak dla mnie,.ale prawie.naga laska ci.ją.zapodaje.... Nie.da sie tego opisac w.jaki.sposob....
Tam tez bylo keno... Wiec uwazajcie ludziska...... Tan w keno ludzie tracil posiadloscii i majatki.... Nie zarty.... Keno to podstep..... Pomyslcie....
Za posiadlosc w ktorej.gosc.przegral w keno, byly super.rabaty.na zakup.... U nas by to nie przeszlo.....
Dalej ten bajkopisarz ściemę wali
Nikt nie rozkazuję Ci czytač.... Mowie.jak.bylo... Ale ze ty.....
spotkał Polaków bo cały czas był i jest w Polsce
Magda - no dla mnie nic
Ale.to jak zyli? Porazka. Bezdomnii, bez kasy. Mnie to ruszylo. Zawsze co rano mialem taka grupke.ktorej dawalem 10-29 dolcow. Nie moglem. Nie powiem czemu...
Ale.to jak zyli? Porazka. Bezdomnii, bez kasy. Mnie to ruszylo. Zawsze co rano mialem taka grupke.ktorej dawalem 10-29 dolcow. Nie moglem. Nie powiem czemu...
anzu mistrz w pewniakach