Wpisy 2 816 981 – 2 817 080
11 lutego 2017 00:06 → 11 lutego 2017 08:10, 100 wpisów
Czesc jak bylem w galerii z tata, puscilem sobie Keno. Tylko ze chcialem na zblizajace sie loswanie do ktorego zostalo okol 17 sekund. No i niestety nie zdarzyla. I sprawdzam a tam mialbym 4/5 eh mowie. A jakby tak piatka !!! No i kolejne losowanie i jest kolejna moza 4/5 !!! Ale potem zagralem raz jeszcze 2/5 i przestalem. A moglem wygrac w koncu 250 zl, bo chyba z 4 razy mialem 4/5. A wy gracie w Keno ?
ja gram w keno
Aha i z tata bylismy w totolotku zagrac mecze. Dalem Lotto Ekstraklasy 7 meczow co juz dwa trafione, 7 ale tu nic i LM 6. Ale dwa kupony pierwsze z opcja bledu. Trafilem Cracovie z Ruchem 02 i Lecha z Termalica 1. A w zaklady gracie ?
krzysztof i jak? robisz już w tych gumofilcakach?
a dziewczynę jakąś ładną masz już?
ja jestem w pl 6 dni i mialem 6 seksow
ciekawe czy utrzymam poziom
ciekawe czy utrzymam poziom
A ten kolega co wam opowiadalem z tych gumakow nie zalatwil mi. A co jak przyjsc na piwo, relacje sportowe, pograc na konsoli, slodkim poczestowalem, to dobry. Jak mam to rozumiec ? Bo nasuwa mi sie cos do glowy.
krzysztof i dobrze ci nasuwa coś do głowy
pogoń dziada
wizard nie chwal sie juz. A blondynki mlode ? Ja jak bylem z tata w galerii widzialem obok przechodzila pekna blondynka okolo 16 lat, potem okolo byla 18 dalej byla i okolo 25. Ogolnie sporo sie krci pieknych. Aha i z gory ta z butiku co tutaj o niej pisalem co pracuje. Ale nie zagadalem do niej jeszcze. A i w kartonach mialem pracowac od lata podobno, wujek niby zalatwil to bym mial blisko. I tez lipa dalem CV i cisza !!! Ten wlasciciel przedszkola. Ukraincow mieli wziac.
A o co mu chodzi ? Ale my znamy sie tyle lat okolo 18 !!! I ogolnie w porzadku jest. Nawet z nim po PS4 bylem przed swietami. Kupilem sobie taki prezent z Wiedzminem 3 Dziki Gon i rutera za 1628. Ale jeszcze nie podlaczona bo czekam na TV od mamy 32 calowy. Aha i mowil ze online bedziemy grac i miec wspolne konto.
Przede wszystkim F1 2016 i mozliwe w jednym zespole !!!
to jak? kupiłeś przed świętami i jeszcze nie podłączyłeś? coś tu nie gra
A bo mam jeszcze PS3 Super Slim i tam musze przejsc sezon w F1 2013 na legendarnym. Bo zostalem Mistrzem Swiata w Lotusie na latwym. Ba ale zniszczenia pelne, kary, trakcja, ABS. I jakos sie jechalo. Do FIFY 14 musze wrocic, a potem 17 sobie kupic.
Ale wiecie kto bedzie realnie w sezonie 2017 w fce ?
Biore McLarena !!!
Bede jezdzil z Alonso, moim idolem, no Kubica tez. Wierze ze wroci do F1. W koncu sie o to modle caly czas do Sw Jana Pawla II.
Wroci !!!
No czasem to zartuje w tych wpisach, zycie musi byc kolorowe.
Ale slyszalem o pani Premier.
Ze podobno potluczona. A co konkretnie ? A ja w PiS jestem. Wiecie ?
jako kto?
będziesz startował w wyborach samorządowych?
Ale nie na stolki, chce innym pomagac, choc praca tez wazna. Bylem w biurze poselsko-senatorskim jakis czas temu, oplacilem za pol roku skladi, porozmawialismy sobie z tym pracownikem I dalem CV. Czlonek, choc wujek byl bo mial sprawe mialem gdzies nawet chyba pracowac i lipa. Czemu ?
Oczywiscie na Radnego Gminy !!!
skladki
i
e..tam radnym to na pewno zostaniesz
Byla sprawa wyslal nam. Co jakby jest brakujaca sprawa w waszych gminach, powiatach ? To napisalem zeby praca byla, nowe zaklady pracy, aby mlodzi mieli gdzie pracowac. Aha i moze taki program Praca+ zeby kazda gmina, powiat mialy piecze. Ale inicjatywa odzewu zadna. Czemu ? Ja nie zarabiam, a szkole mam do oplacania, okolo 500 na miesiac
Ale az tak wiele nie dzialam. A tu sa starzy wyjadacze.
A tata tez gra w zaklady bukmacherskie. A rozpisal jakos z prwniakami na 16 kyponow po 3 zl, hehe a jeden 10.01. I co o tym napiszecie. Nas tak wzielo konkretnie od EURO. No wczesniej male epizody. Czemu ?
Dobra ja raz grubego Bena zaliczylem za 100 zl, do przodu bylem 562.11 za 12 meczow slynne 1 kolejki LM, w tym 10 podporek.
Bardzo smieszne.
krzysztof a jak zostaniesz radnym to dalej będziesz trzaskał bukmacherkę?
A i dalem bo kolega tez byl i 100 na LE ale tam 8/11 podporki tez byly. Ale pewniacy nie dali rady. A moglo byc ponad 2000. A kokedze dwa w LM nie weszlt. A tez 200 wydal. A ogolnie lipa jestem gdzies 1257 na minusie. Choc tata czesto daje mi kolo dyszki.
koledze weszly
Bledy
Tam zrobilem.
No bo Radny to fortune zarabia smieszne. Mi ks kan na koledzie powiedzial jak pokazalem list gratulacyjny z PiS ze on sasiad w polityce. To do Sejmu chyba ? A mowilem ze szukam pracy, niedlugo egzaminy trzeba sie pouczyc. A i mam wszystko zdane serio, warunek, poprawa z Podstaw prawa i postepowania cywilnego. Jednak dobrze ze kupilem ciastka, a jeszcze inni tez pisali, pozdawali. Dobre serce mam co ?
Bo 3 nie trafilem !!!
Manchester przegral wtedy z kims.
A wy gracie ?
Madrale !!!
Kto z was trafi 12 meczow ?
Sprobujcie kozaki !!!
Kolejka dla wszystkich.
To milego dnia, wysokich wygranych, , wygranym ogromne, , trzymajcie sie, dobranoc.
Krzysztof C-jeśli nie robisz sobie jaj,to ciężkie czasy czekają nas Polaków przy takim młodzieży wychowaniu!
A na okolo 203 kupony 11 tylko wygranych.
Masakra
A w zyciu gdzies z 14 okolo. Tylko ze pierwszy raz zagralem na MS, Niemcy 3, a Hiszpania 1. I bylo by dobrze ale nie mialem awansow tylko ze wygraja. No i lipa wyszla. Bo nie wiedzialem, 2010. A potem sporadycznie gralem. Jak Szpilka walczyl z Wilderem dalem 100 zl.
W tym 3 z psow !!!
No bo to nie takie latwe jest jednak.
Tutaj trzeba wiele analiz, spostrzezen, zastanowienia, rekacji itd. A nie na pale walic. Choc patrze jak grali ostatnie 5 meczow, tabele, ostatnio nawet kto nie zagra i ciezko. Bo nie zawsze faworyt wygrywa. No tak to juz jest i szczescia wiele. Zmienie na inne sporty tez.
A czemu nie ? No wybralem 7/8 meczow. Aha bo Gornila Leczna przesuniety. A gralem na ligi Wloskie, Angielskie, nawet mieszane i czesto 2-3 nie wchodzily na np. 8-9. No i co ?
Gornika
Wydzial Administracji, Szkola Wyzsza im. Pawla Wlodkowica w Plocku,Filia w Ilawie, poczytaj sobie.
Plocku, filia
A ty kolego co skonczyles, co robisz ?
A fakt kolegami nie jestemy.
Krzysztof c->>>Powiedz staremu żeby z prawnikami nie grał-Bo na pewno nie wygra>>...026
Przdtem chodzilem do Policealnego Studium Zawodowego, bo matury nie mialem, a poprawilem egzamin praktyczny Technika Administracji. A po co zaraz tak piszesz ? Nie znasz mnie calkiem, a oceniasz. Czy to tak ladnie ? Pisze sobie tak tutaj. A jednak mam wiedze ze studiuje I funkcjonuje. Moje przyjacielski browarek ?
Przedtem
i Moze
Szybko pisze.
Przeciez wy spoko goscie. A ja przepraszam ze nie raz tak pisze jakos.
Pobudka śpiochy --Dawać senne Liczby
eh wczoraj 2x10 i 2 kosze w mini 2 kosze tylko kuponow zapomnialem z pracy razem z chybika lotto z plusem numerow nie pamietam nawet od poniedzialku mam 2 zmiane przed praca zobacze a noz obroce sie na piecie mowiac ze teraz to mi lotto
andreas ja ci nie dam sennych bo mialem nocke na szczescie ostatnia choc co do niej to powiedzmy ze spalem skonczylem tak sie jakos fajnie zlozylo ze skonczylo sie wczesniej o 3:14 moze to jakis znak
na 14 typowana 10 oraz 5 jak i tez 2x9 wezme jakas 8 lub 9 z chybika sadam sie wyslac i odespac nocke milego dzionka jak i wesolej zabawy w lidze typerskiej jak i wygranej kasiory w realu