Wpisy 281 486 – 281 585
28 kwietnia 2011 00:29 → 28 kwietnia 2011 08:10, 100 wpisów
Jocia.
Nie jesteś przypadkiem zodiakalnym Skorpionem???
Nie jesteś przypadkiem zodiakalnym Skorpionem???
a liczba 33 jest liczbą mocy i nie należy jej sumowac ! mocna dziewczyna = Skarb
jocia ostatnio jednak z lenistwa gram w kolekturze, która znajduje się drzwi w drzwi z sklepem szczęśliwca, który w 1998 zgarnął 6/6 w Dużego
Liczę że to przyniesie mi farta hehe
Liczę że to przyniesie mi farta hehenie skorpionem była moja mama..osoba ze wszech miar łagodna,dobra, wyrozumiala.. itd.
Sam9.
Niech te liczby, które podałem Tobie przyniosą Ci szczęście. Pozdrawiam.. .
Niech te liczby, które podałem Tobie przyniosą Ci szczęście. Pozdrawiam.. .
Posiedzę, jeszcze trochę, bo w Pierwszym Programie Polskiego Radia nadają starsze piosenki. Teraz śpiewa Karin Stanek.
jocia,teliczby w kółeczkach,które umieściłaś w profilu to czwórki trafione totolotka z banderolą
sam .. tak,ale jest też 5 , nadałam wtedy na losowania.. te same liczby i dlatego miałam dwa egzemplarze ( jeden wrocil do totalizatora z 5/6
jocia,jak masz jeszcze te liczby,które skreśliłaś a nie trafiłaś podaj je wszystkie
Jocia.
Ja wyobrażam Ciebie, jako śliczną dziewczynę, która ma niebieskie oczy, długie włosy, charakter anioła i wiele, wiele innych zalet.
Ja wyobrażam Ciebie, jako śliczną dziewczynę, która ma niebieskie oczy, długie włosy, charakter anioła i wiele, wiele innych zalet.
sam cieszę się.. nie wiem. nie lubię jak ktos sie gniewa na mnie.. jak tak took 

dzieki wędrowco..ale oczy mam piwne , wlosy długie -kieyś miałam,charakter- nie mnie oceniac..ale tak wszyscy mowili..a co do urdy.. to zostao tylko.." i" byliśmy piękni i młodzi (stąd "i"

jocia,dziewczyno,Ty nie możesz mieć partnera życiowego nerwusa,bo wtedy Twoje życie z nim,będzie piekłem
druga 5.z dnia 11.05.94 .. 9,10,13,18,23,43 i tutaj zamiast 13 skreśliłam 12 ..
jocia,masz dwa zestawy Lotto na jutro:wstaw datę w liczby,które padły
a trzeciej 5/6 nie mam zanotowanej.. liczb nie pamietam tak jak i daty..ale wytypowalam 10 liczb,które rozpisałam w systemie skróconym..zamiast skreslic 10 na jednym zakładzie ! Serce biło coraz mocniej w trakcie losowania.. bo była cala szóstka w tych 10... nie spotkały się
Jocia.
Do Twojego charakteru pasuje Waga lub Panna.
Do Twojego charakteru pasuje Waga lub Panna.
Sam9 .
Dobrej nocy życzę. Ja siedzę do godz. 3. Fajne piosenki nadają w 1.
Dobrej nocy życzę. Ja siedzę do godz. 3. Fajne piosenki nadają w 1.
11 osób śledzi czat.. .
17.
Siedemnastka lubi takie liczby, ale one pojawia się niebawem.
17>> 01, 07, 08, 10, 17, 34, 40, 71.
Siedemnastka lubi takie liczby, ale one pojawia się niebawem.
17>> 01, 07, 08, 10, 17, 34, 40, 71.
Zapomniałem dopisać- te liczby są dla Joci.
Pasko,mag..,jest intruzem,który podszywa się pod uczciwe i godne zaufania osoby,proszę zrób z klonami porządek

11 osób śledzi czat.
Mag.. . Podaj swoją ulubioną liczbę.
Mag.. . Podaj swoją ulubioną liczbę.
wędrowco.. jestes bardzo spokojnym , szczerym człowiekiem i bardzo rozwinietym duchowo..podświadomośc .. itd. super ! szkoda,że jesteś taki tajemniczy,ale moze to dobrze 

No nie. Już nie wiem co tu się dzieje. Kto tu jest prawdziwy, a kto fałszywny- oto jest PYTANIE.
Jocia. Dobranoc.
Ja posiedzę do godz. 3. Słucham Radia.
Ja posiedzę do godz. 3. Słucham Radia.
7 osób śledzi czat.. .
Dawno tu nie było Myszki1 z Chicago.
Pozdrawiam.. .
Pozdrawiam.. .
Kasika.
Lunatyczka- jesteście???
Lunatyczka- jesteście???
Nikogo tu nie ma. Dobranoc.. . Miłych snów z cyferkami życzę.. .
Witajcie
Dziś podam tylko 2 liczby 45,47. Będę po południu około 17.
Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych

Dziś podam tylko 2 liczby 45,47. Będę po południu około 17.
Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych

Witam z rana moje typy na 14 to 6.8.23.10.29.13.31.43.39.42.68.77.73.38.9

Miłego wszystkim dwu - i więcej nikowym 

witajcie

Miłego słonecznego dnia życzę,udanego typowania

Miłego słonecznego dnia życzę,udanego typowania

miło było