Wpisy 281 405 – 281 504
27 kwietnia 2011 23:22 → 28 kwietnia 2011 00:38, 100 wpisów
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Takie liczby nie zdarzają się często. Ale warto je szukać... .
Bonus Multi Multi: 650 000 złotych
Bo to śpioch, obecnie najdłużej oczekiwana liczba. Może nie paść jeszcze przez 20 razy i tak zaniża się szanse.
A w ilości wypadnięć plasuje się gdzieś w okolicach połowy stawki. Są dużo bardziej wybitne liczby, na które można bardziej polegać.
Liczba 13 może owszem jutro wypaść ale wg mnie nie warto grać na śpiochy.
Lestek.
A ja lubię 13.
A ja lubię 13.

13 może pasc ,ale zgadzam sie z lestkiem , w duzego lotka grałam tylko na liczby często występujące i z powodzeniem ( kiedyś)
Lepiej skupić się moim zdaniem na liczbach, które są systematyczne a nie widziano ich od 3-4 losowań.
Liczby, na które warto zwrócić uwagę, biorę ze swoich snów.

Aga.
Obserwuje Twoje liczby

Obserwuje Twoje liczby

Wędrowco, my z naszymi zboczonymi snami musielibyśmy grać tylko na 69 hihihi 

wędrowco , rozumiem ja własciwie nie pamietam swoich - mimo,że zawsze prosze o możliwośc zapamietnia. Świadome śnienie ?
Polecam poczytać o świadomych snach. Znawcy tematu potrafią wyśnić przebieg całego losowania 

Kumulacja Lotto: 2 000 000 złotych
Lestek.
Do takich snów pasuje liczba....33.
Do takich snów pasuje liczba....33.
Wędrowco ja żartowałem. A pozatym jutro 33 nie ma najmniejszych szans się pojawić.
Kumulacja Lotto: 10 000 000 złotych
Lepsza metodą od snów jest typowanie liczb metodą jasnowidzenia
Właśnie poprawiłem skrypt i już nie powinny się takie mylne komunikaty pojawiać.
Wędrowca Netowy, hipcio wtedy podał liczbę, moich lat i ja ją obstawiłem i wygrałem.Co do 13-ki,ja ją też lubię i stawiam ją na jutro w innej grze.Pozdrawiam Cię serdecznie
Jocia.
Ja miałem kiedyś sennik gracza, ale wylądował w koszu na śmieci.
Ja miałem kiedyś sennik gracza, ale wylądował w koszu na śmieci.
Lestek,obyś się nie mylił z tą liczbą 33,0na ma siłę bo to jest liczba, mojego Skarbeczka i morze pokazać swoją siłę przebicia
Ja stawiam ją na plusa
Ja stawiam ją na plusa
Sam9. Witaj.
Pozdrawiam.. .
Pozdrawiam.. .
Wędrowco.. mojej śp. siostrze śniła sie nasza (też śp.mamusia) i powiedziała siostrze : graj na 315 . Siostra grała na kombinacje 315 ale nigdy nic powazniejszego nie wygrała..
sam9 w takim razie jutro sprawdzimy jak zachowa się liczba 33. Ja przewiduję, że liczba 33 pójdzie na dwu i pól dniowy odpoczynek.
Nie ma się czym wiele chwalić. Raczej nie gram, bo ktoś musi o Was dbać w tym czasie co bym musiał wypełniać kupony i latać do kolektur 

Wędrowca Netowy,mam pytanko:czy liczba:33 morze być z liczbą 37
mówię o liczbach z dat urodzin
mówię o liczbach z dat urodzin
Pasko już nie przesadzaj. Wypełnienie kuponu to raptem kilka minut. Serwis działa sam sobie.
Sam9.
33 lubi się "przyjaźnić" z liczbą 36 i 39.
33 lubi się "przyjaźnić" z liczbą 36 i 39.
Lestek: mi to zajmuje znacznie więcej bo najbliższa kolektura to ponad 5 km. Mam dużo pracy i każda minuta przekłada się na złotówki, a w tym samym czasie kolektura raczej mi tyle nie wypłaci
Ale jak wygram tyle, żeby było się czym pochwalić, to na pewno się pochwalę 
Ale jak wygram tyle, żeby było się czym pochwalić, to na pewno się pochwalę 
Ponadto gdybym zaczął się chwalić, że wygrywam, to telefon nie dałby mi spokoju i skrzynka e-mail by mi się zapchała 

Sam9.
37.
03, 07, 10, 30, 37, 40, 73, 74, 80.
37.
03, 07, 10, 30, 37, 40, 73, 74, 80.
Pasko wiem o czym mówisz
Ja mam do kolektury 200 metrów ale gram poza miastem bo każda wiadomość o większej wygranej rozchodzi się zbyt szybko...
Ja mam do kolektury 200 metrów ale gram poza miastem bo każda wiadomość o większej wygranej rozchodzi się zbyt szybko...A co do czasu. Faktycznie, gra dla mnie jest tylko czystą przyjemnością. Gram bo gram. Jeśli wygram to przez jakiś czas nie będę musiał pracować ale faktycznie z Lotto wygrać nie można wyżyć 

jocia,jestem z pod takiego znaku zodiaku,że jest szczery i oddany,nie kłamię
Chociaż i tak często mimo wszystko gram w mieście. I tak jest gorąc ob już dwa razy w tym roku w pobliżu padły dwie główne nagrody w mini. Ale kto by się tam przyznał...
ok lestek..ja tez biegam czasem do innej kolektury.. jak mam nosaliczbowego... profilaktycznie

Jocia.
Nie jesteś przypadkiem zodiakalnym Skorpionem???
Nie jesteś przypadkiem zodiakalnym Skorpionem???
a liczba 33 jest liczbą mocy i nie należy jej sumowac ! mocna dziewczyna = Skarb
jocia ostatnio jednak z lenistwa gram w kolekturze, która znajduje się drzwi w drzwi z sklepem szczęśliwca, który w 1998 zgarnął 6/6 w Dużego
Liczę że to przyniesie mi farta hehe
Liczę że to przyniesie mi farta hehenie skorpionem była moja mama..osoba ze wszech miar łagodna,dobra, wyrozumiala.. itd.
Sam9.
Niech te liczby, które podałem Tobie przyniosą Ci szczęście. Pozdrawiam.. .
Niech te liczby, które podałem Tobie przyniosą Ci szczęście. Pozdrawiam.. .
Posiedzę, jeszcze trochę, bo w Pierwszym Programie Polskiego Radia nadają starsze piosenki. Teraz śpiewa Karin Stanek.
jocia,teliczby w kółeczkach,które umieściłaś w profilu to czwórki trafione totolotka z banderolą

, to zarty 

bujac to my..ale nie nas !