Wpisy 280 905 – 281 004
27 kwietnia 2011 17:44 → 27 kwietnia 2011 18:52, 100 wpisów
Wędrowco netowy czy mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy i powiedzieć jak z rana dokonałeś tych wyliczeń odnośnie liczby 32?

Aga poprostu 32 kobiety do niego zadzwonily z takim samym pytaniem 

ryszard
zgadzam się z Tobą ,ale moze jeszcze kiedyś dotrę do Kłodzka 
zgadzam się z Tobą ,ale moze jeszcze kiedyś dotrę do Kłodzka 
>>>lila-witam i pozdro
ano po Zieleńcu i nartach, tudzież dancingi w Parkowej; w Wielkanoc - Kutno 35- lecie pożycia u kuzynki /kazirodztwo małżeńskie/; teraz do Krakowa ze znajomymi; chcą zobaczyć Oświęcim, Wadowice, Tyniec, Łagiewniki, Wieliczka, cmentarz Rakowiecki /rodzice papieża/, w Nowej Hucie Arka Pana /kościół/ i w Mistrzejowicach kościół, no i Kraków, Kazimierz /żydowska dzielnica/ i resztę Krakowa; nie wiem czy to wszystko do 3 maja zdążę
ano po Zieleńcu i nartach, tudzież dancingi w Parkowej; w Wielkanoc - Kutno 35- lecie pożycia u kuzynki /kazirodztwo małżeńskie/; teraz do Krakowa ze znajomymi; chcą zobaczyć Oświęcim, Wadowice, Tyniec, Łagiewniki, Wieliczka, cmentarz Rakowiecki /rodzice papieża/, w Nowej Hucie Arka Pana /kościół/ i w Mistrzejowicach kościół, no i Kraków, Kazimierz /żydowska dzielnica/ i resztę Krakowa; nie wiem czy to wszystko do 3 maja zdążę
Jocia,wszedłem na Twój profil jesteś ze Śląska,blisko,myśle że warto lepiej poznać Kłodzko

emeryt,ale Ty zwiedzasz,nawet w Zieleńcu byłeś

Hefajtos a Ty byłeś?
hefaistos-przepraszam
Mars to moja ojczyzna. Latam tam kiedy chce . Hanebu mnie niesie jak cholera.
Lila,jesteś?
Lila bo przez chwilę myślałem,że Ciebie nie ma

ryszardz12...zmieniłam dzisiaj gg bo pewna upojona nie koniecznie normalna osoba też go spisała,podam później maila ok?
kasika

Lila,czekam

ha ha ha RYSIU...urojona miało być a nie upojona,upojona to chyba ja już jestem jak takie cóś wypisuję
AGA31,przepraszam nie widziałem Ciebie

Lila, ja mogę soki wypić multi,nic mi nie jest

Nie gniewam się. Czasem nie mam ochoty się udzielać i obserwuję, a zwłaszcza dziś

Lila zaraz wejdę ale z góry dziękuję

Ryszardzie , Panie na Kłodzku ,
, własnie sprawdziłam do Klodzka mam 195 km = 3h11min jazdy autkiem 
, własnie sprawdziłam do Klodzka mam 195 km = 3h11min jazdy autkiem 
Nie podpisał umowy mimo, że wszystko było zapewnione i umowę dziś czytałam.
Ulexxa 

Tak. To drugi miesiąc już. Powiedział, że w 3 nie bedę mogła na nocki pracować
Ulexxa też Ciebie nie widzialem

aga31...kurde no,trzeba było go przeciągnąć jeszcze miesiąc.Z drugiej strony nocki w ciąży to nie jest dobre ani dla Ciebie ani dla dzidziusia.
lila..witalam Cie wczesniej..a teraz musze ..
z sunia na..spacerek..ale zaraz..jestem..
Rysiu...
...za ok. 30 min..z checia wracam..
..do..Was..

z sunia na..spacerek..ale zaraz..jestem..

Rysiu...
...za ok. 30 min..z checia wracam....do..Was..

Nie było idealnego wyjścia z tego. Teraz będę skupiać się na typowaniu bo na razie tylko to mi zostało
aga31....a może jakaś praca chałupnicza,przyjemnie bo w domu i pożytecznie.
Lila,dzięki też do Ciebie poczta

kasika a mnie nie

FM, AVON i ORIFLAME dużo tu tego. Byłam konsultanką AVON i powiem szczerze że teraz coraz gorzej z tym idzie. Jak wchodziła firma na rynek to było o wiele lepiej
Lila,szybciej działasz

Lila,te soki?podaj firmę zaraz kupię

Lila,wypiłem 2 kartony i umysł mi się nie rozjaśnił,chyba pójdę po żubra białego

kasika widocznie że za mało,widzisz ile w kolejce

kasika a skąd wiesz?dzisiaj na moim terenie dostałem super

kasika,korn mi polecił export Łomże,dzisiaj dostałem na naszym terenie,jest super,jutro wyjezdzam na wesele na jego okolice to dopiero będzie

lila dlatego u mnie wodka moze stac nawet rok i nie rusze , a piwo to tak 

Co? Ratownik pobity,babcia nie żyje? O co tutaj chodzi? Karetka zdewastowana.
>>>lila ja nie zwiedzam, ja powtarzam to wszystko, dla nich to robię; nie ma turystycznej miejscowości czy osobliwości turystycznej w Polsce, gdzie nie byłem
kiedy dawno byłem jeden razy 1998 r w Gnieznie ul: poznanska koło jezioro
kasika...ja nawet tych smakowych nie lubię,kiedyś próbowałam Finlandię i wypuściłam ptaszysko na wolność 

ostatnio sobie kupiłam na spróbowanie wiśniową i żurawinową jeszcze muszę spróbować cytrynową i porzeczkową
wiśniowa była pyszna
wiśniowa była pyszna
O czym dyskutujecie?miałem tel.z Dani,przepraszam

witam ponownie