Wpisy 2 804 168 – 2 804 267
28 stycznia 2017 19:44 → 28 stycznia 2017 21:21, 100 wpisów
SUPEROFERTA - Sobota - Inter M. - Pescara
1
Pilka nozna - 1.Holandia - Heracles - PSV Eindhoven 2
Pilka nozna - 1.Portugalia - Sporting L. - Ferreira
1
Pilka reczna - MS - M. - Slowenia - Chorwacja
02
Pilka nozna - 1.Holandia - Kerkrade - Excelsior
10
Pilka nozna - 1.Francja - Angers - Metz
10
1
Pilka nozna - 1.Holandia - Heracles - PSV Eindhoven 2
Pilka nozna - 1.Portugalia - Sporting L. - Ferreira
1
Pilka reczna - MS - M. - Slowenia - Chorwacja
02
Pilka nozna - 1.Holandia - Kerkrade - Excelsior
10
Pilka nozna - 1.Francja - Angers - Metz
10
narazie spokojnie ,cichutko na stronce tak jak po burzy przeważnie jest słonce
rot mam jużdzieci dorosłe jeszcze pracuję ,duchem jestem jeszcze młoda
gosia rot faral torsan
GOSIA-w porządku,semestr zaliczony wygrane jak są to 2,4,8 zl a u Ciebie jak wygrane?
bolek miał puścić złodziei w skarpetkach, a puścił zwykłych Polaków. Shame on you bolek
a jasobie-wujkowi urwał się film-wujek zabronił pisać gdzie mieszkamy bo jakies psy go ścigają,gdzieś tam żyjemy panie
bolek to wuj po kielichu kiszczaka i michnika - jeden komunistyczny diabeł
moja babcia też kiedyś mowiła jak umierała-wnusiu zawsze myślałam że kiedyś coś się uda a udało się mi Wielkie Gówno-to ostatnie slowa jej n ałożu śmierci
root udaje się dziedzicznym elitom, nie zwykłym Polakom
nie martw się
nie martw się
silber jestem dobrej myśli,zawsze myślę pozytywnie nawet wtedy jak jest wszystko do bani
root i tak trzymaj
cieszmy się życiem, a bogacze niech zdychają w swoich biurach
cieszmy się życiem, a bogacze niech zdychają w swoich biurach
z kołobrzegu australa to moje marzenie tylko ts moze mi w tym pomóc jak wygram
nie gadaj; zawsze możesz wyjechać; uzbieraj tylko na bilet; tam czeka na ciebie praca, kobitki i nowe życie
mój kolega załatwił sobie kurs na nauczyciela surfingu z mieszkaniem na 3 miechy, a potem zamierza sobie coś załatwić
OCZYWIŚCIE angielski w mowie,piśmie,w kontekście potocznym ,chemicznym,informatycznym itp,bo 1000 słów to za mało na Wybicie się
Inny kolega pojechał do Indii i nie chce wracać, żyje przy plaży. Też z korpo uciekł
To jest czasem lepsze życie jak w Polsce, wierz mi. Mówię serio.
jeśli jako pracownik korporacji to masz 1000 euro na miesia,czy to mało u was w polsce?
w miejscowości Cullera na poł-wschodzie pewnego kraju,na playa też widziałam polaków którzy.....brak słow na opisanie ich życia,nędza i rozpacz
ja ci nie powiem ile zarabiam ze wzgl oczywistych; mogę ci tylko powiedzieć że w Warszawie nawet jak zarabiasz 8 brutto to jesteś szarym zjadaczem czerstwego chleba
możesz wtedy zaprosić pannę do kina i na popcorn, ale do restauracji to już cienko...
w madrycie 800euro to minimum i jakoś żyją,dla tego co zamiata ulice
no widzisz, czy nie lepiej wyjechać do Madrytu czy Lizbony tam taniej zaszalejesz z kobietą
na wilanowie jak byłam mała to mieszkałam w Warszaweie na ul bruzdowej,mama sprzedała dom i wyjechaliśmy
Ludzie nie kiście się w Polsce, nie warto, tutaj okradają Waszą pracą rodzimi szajsbiznesmeni
to było w latach 2007-2009,dawno temu w kraju mlekiem i miodem płynącym
jak powiada mój wujek-W każdy stadzie znajdzie się k.....rwa lub złodziej
Najczęściej Polacy to się porównują do innych Polaków, chcą mieć więcej...wszystkiego, wtedy czują się kimś lepszym od innych
root z kontekstu wywnioskowałem, że jesteś kobietą. czy mogę zapytać ile masz lat ?