Wpisy 280 115 – 280 214
26 kwietnia 2011 22:18 → 26 kwietnia 2011 22:48, 100 wpisów
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
04,07,10,22,23,25,31,33,34,47,48,51,52,53,59,61,62,68,72,76
Plusem jest liczba: 47
04,07,10,22,23,25,31,33,34,47,48,51,52,53,59,61,62,68,72,76
Plusem jest liczba: 47
Użytkownik Pasko dopisał wyniki mini lotto - 02,10,23,30,37
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto - 04,09,21,32,37,41

Jeden banan i dwa kiwi.
Blądyneczku z niebieskimi oczkami
--Tak Ty który z ukrycia patrzasz na świat dla Ciebie tak tak tak
To dla Ciebie
Sumptuastic - - Napisz prosze chociaż krótki list
Ref: Napisz proszę chociaz krótki list,uuuuuh choc tak krotki jak noc uuuuhhh nie! nie odmówisz chyba tego mi? uuuu i obiecasz mi to?
Chce Ci napisać co u mnie słychać, ze tak mi ciężko bez ciebie oddychać. samotne noce i dni takie szare(ta). Co bym nie robiła o Tobie myślę stale. Nie mogę spać, nie mogę jeść (tez)w krainie wspomnień zamykam sie (zamykasz sie)i wciąż Cię widzę jak byś tu był choć Ty tak daleko w sercu wciaz ta siła .. byłoby fajnie jakbyś tu był ...
Ref: Napisz proszę chociaż krótki list,uuuuh choć tak krotki jak noc uuuuhhh nie, nie odmówisz chyba tego mi? uuuu i obiecasz mi to?
Tyle nas dzieli, tyle nas łaczy, niech ta rozłąka wreszcie sie zakończy! (o tak) Pisze ten list to ja twója Julia bo me uczucie hmm nie przeminęło! Serce wciąż tęskni, wulkan miłości,(nie złości) wysyłam list pełen szczerości, byś był pewny tego co czuje,Tak bardzo Ciebie mi, Ciebie mi brakuje...
(yee yee heyeeheye)
Ref: napisz proszę...
Pisze ten list .. bo tęsknie szalenie w tych paru słowach me ukojenie wśród nocnej ciszy słyszę twój szept którego snu znów utula mnie
Ref: napisz proszę(...)
napisz proszę chociaż kilka słow bede tesknic juz od dzis uuuh nie nie przyzekaj ze przyjedziesz znów prosze tylko o list!

--Tak Ty który z ukrycia patrzasz na świat dla Ciebie tak tak takTo dla Ciebie
Sumptuastic - - Napisz prosze chociaż krótki list
Ref: Napisz proszę chociaz krótki list,uuuuuh choc tak krotki jak noc uuuuhhh nie! nie odmówisz chyba tego mi? uuuu i obiecasz mi to?
Chce Ci napisać co u mnie słychać, ze tak mi ciężko bez ciebie oddychać. samotne noce i dni takie szare(ta). Co bym nie robiła o Tobie myślę stale. Nie mogę spać, nie mogę jeść (tez)w krainie wspomnień zamykam sie (zamykasz sie)i wciąż Cię widzę jak byś tu był choć Ty tak daleko w sercu wciaz ta siła .. byłoby fajnie jakbyś tu był ...
Ref: Napisz proszę chociaż krótki list,uuuuh choć tak krotki jak noc uuuuhhh nie, nie odmówisz chyba tego mi? uuuu i obiecasz mi to?
Tyle nas dzieli, tyle nas łaczy, niech ta rozłąka wreszcie sie zakończy! (o tak) Pisze ten list to ja twója Julia bo me uczucie hmm nie przeminęło! Serce wciąż tęskni, wulkan miłości,(nie złości) wysyłam list pełen szczerości, byś był pewny tego co czuje,Tak bardzo Ciebie mi, Ciebie mi brakuje...
(yee yee heyeeheye)
Ref: napisz proszę...
Pisze ten list .. bo tęsknie szalenie w tych paru słowach me ukojenie wśród nocnej ciszy słyszę twój szept którego snu znów utula mnie
Ref: napisz proszę(...)
napisz proszę chociaż kilka słow bede tesknic juz od dzis uuuh nie nie przyzekaj ze przyjedziesz znów prosze tylko o list!

w mini 3/5...w typowaniach 4/12
sam9 oj szkoda to 1300 zł ale dobre i to zobacz jak ja miałem w profilu 

jocia..dzięki...
sam9
sam9

witam. gratulacje dla trafionych.
bella, jezeli to Cie pocieszy, to nie jestes sama.
bella, jezeli to Cie pocieszy, to nie jestes sama.
sam9 parę sztuk jedną x10 i parę 6/z7 kilka piatek no było trochę tego

277923. Lestek 2011-04-23 (23:00) Lotki Duże
Mogę z całą pewnością stwierdzić że we wtorek trafię dwie z dwunastu w typowaniach w mini. Kto idzie o flaszkę?
Mogę z całą pewnością stwierdzić że we wtorek trafię dwie z dwunastu w typowaniach w mini. Kto idzie o flaszkę?
lila parka 53-59 trafiona u tczewa
a na kuponikach 3z10 i 2z5,1z3
a na kuponikach 3z10 i 2z5,1z3

lila ale ja nie liczyłem na więcej. Powiedziałem 2 z 12 i mam 
Swoją szansę miałem 16-go kwietnia, nie skorzystałem i poszło się...

Swoją szansę miałem 16-go kwietnia, nie skorzystałem i poszło się...
Joanna

jocia>>
kiedy miałaś ostatnią z tych swoich 5/6 w lotto ?

jocia>>
kiedy miałaś ostatnią z tych swoich 5/6 w lotto ?
doman liderem coooooo?
jutro punkt 8 rano widzę minimum 3 piękne piątaki na 14 w mordę jeża

jutro punkt 8 rano widzę minimum 3 piękne piątaki na 14 w mordę jeża
Robal.. oj dawno to jeszcze był duży lotek.. musze poszukać w dokumentacji..
Lestek idą jakjeś ,że tak powiem te liczby łabate coś popatrzę na jutro ale prędzej lastek na 22/15 

skopiuj i wklej w przeglądarke ten cały link wejdz na tą piosenkę
http://www.youtube.com/watch?v=R_w-zFNsTLQ&feature=related
tam gdzie sie wpisuje www. to wklej to
tam gdzie sie wpisuje www. to wklej to
artur123 ja miałem jakąś blokadę a gotówki potrzebuję. Liczby padają jak szalone. Niewiele w nich widzę.
artur123 jestem dostępny pod mailem. Ja też coś poczaruję w nocy. Kupiłem 4-pak. Po piwku lepiej mi się myśli 

chcesz
damy radę
ja lubie