Wpisy 2 797 590 – 2 797 689
21 stycznia 2017 20:42 → 21 stycznia 2017 21:41, 100 wpisów
krasnalek -"w pracy nie jest źle tylko szef złodziej" jak zwykle
Brjan
Brjan
ja? nieojciec ma firme i jeszcze do innej jezdze popracowac
PaskoZa przemieszczenie,na stronie kolumn,podoba mi się:
wszystko jest po prawej stronie i tak trzymaj
wszystko jest po prawej stronie i tak trzymaj
na dzis kabaretowo 10 lotto plus z maszyny
GOSIA u nas jest tak wszystkie firmy odzieżowe mają Prawosławni i hurtownie z dodatkami jak Katolik coś otworzy to zaraz ma kontrole i po roku plajta a elita kradnie dalej
znam gościa otworzył hurtownie i nikt u niego nie kupował choć miał konkurencyjne ceny bo to mafia
krasnalek Jeżeli pracodawca ,jest złodziej i wyzyskiwacz,zakomunikuj jełopowi,że tamte czasy wyzysku,się już skończyły,za grosze nikt mu robić,nie będzie,wystarczy,że się poskarżysz i opinie mu wydasz(wydacie) i na ryku pracy już,go nie będzie
krasna zaloz sama biznes rodzinny
Brjan ale on jest uczciwy a oszukał wszystkich na 10 dn urlopu a durne baby siedzą i nic nie mówią
Kazałam mu sprawdzić znaczenie słowa UCZCIWOŚĆ w słowniku
Kazałam mu sprawdzić znaczenie słowa UCZCIWOŚĆ w słowniku
krasnalek - to jak wszędzie , ale nie ma nigdzie tak , żeby od razu sobie zrobić markę i n=mieć super sprzedaż w ciągu nawet jednego roku
zeby firme zalozyc to treba miec glowe w tym kraju i ogromny kredyt zaciagnac
krasnalek - a tak w ogóle - wygraj w Lotto i rozpindol ten system
wiem cos o tym
on szyje zlecenia i o zbyt się nie martwi a w mieście ma taką opinię że już nikt nowy do niego nie przychodzi ja się o tym dowiedziałam w Październiku jak szłam do szpitala
Niech sobie mają rodzinne firmy,nie szkodzi, że ktoś jest innej wiary,czy wyznania,żyje w Polsce i polskie prawo jest dla wszystkich jednakowe,a jak im się nie podoba,to wypie.....ć
z Polski
z Polski
tu inspektor przychodzi podaje rękę i po 15 min wychodzi i jest w firmie ok
Dosyć wykorzystywania Polskich obywateli,przez elity i masonie,najwyższy czas aby Polski obywatel,był doceniany,za pracę którą wykonuje.
krasnalek - spokojnie , dziś sobota pewnie masz weekend - wyluzuj i się nie nerwuj - zaraz wygrasz i będziesz mieć wszystko w d...e
Takich inspektorów kontrolujących,wystarczy przedstawić gdzie trzeba i skończy mu się państwowa posada
gdzie będzie uczciwie jak inspektor uprzedza o kontroli powinni przychodzić z buta i wszystko sprawdzać jak było za komuny
za
fajne ma ksiadz buty? zamszowe? nie za swoje
Witam
A trafić trafiłam
Zobaczymy 01,02,03,06,08,21,31,32,43,68
Zaraz kabaret zaraz cyrk
Witam milionerów....
Seven