Wpisy 2 797 526 – 2 797 625
21 stycznia 2017 19:48 → 21 stycznia 2017 21:02, 100 wpisów
Krasnalek
Krasnalek pracujesz jeszcze u niego
2 797 184. haze19 2017-01-21 (13:11) TrOjkąt Bermudzki
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
teraz mam dyskusje z szefem jak idę na dymka to biegnie za mną i mówi że tam gdzie idę to nie placą na czas i ze tam jest źle ale on nie wie gdzie ja idę
powiedz mu że wygrałaś w lotto
to powiedz mu że jedziesz do USA
do konkurencji
krasnalek nigdy nie bylem w Białymstoku
krasna może w grach lepiej ,bo czytam ze na wypowiedzeniu szkoda ze tak daleko mieszkasz chyba w moich rejonach lzej z przyjeciem do pracy na moim oddziale tez odchodza 2 moje pracownice na emeryturke i bedzie przynajmniej 1 etat, kadra niedługo do wymiany tuz przed emerytura
gosia 13 gdzie mieszkasz dokladnie?
dokladnie miasto lub wies nazwa
myslalem ze odpiszesz polska hehe
CZYLI GOSIA13?
dla pieknej pani krasnalka
zawsze chcialem Białystok zwiedzic
nigdy czasu nie mam
2 prace ogarniam i tylko licze tygodnie jak leca
faral40zdroweczko
krasnalek -"w pracy nie jest źle tylko szef złodziej" jak zwykle
Brjan
Brjan
ja? nieojciec ma firme i jeszcze do innej jezdze popracowac
PaskoZa przemieszczenie,na stronie kolumn,podoba mi się:
wszystko jest po prawej stronie i tak trzymaj
wszystko jest po prawej stronie i tak trzymaj
na dzis kabaretowo 10 lotto plus z maszyny
GOSIA u nas jest tak wszystkie firmy odzieżowe mają Prawosławni i hurtownie z dodatkami jak Katolik coś otworzy to zaraz ma kontrole i po roku plajta a elita kradnie dalej
znam gościa otworzył hurtownie i nikt u niego nie kupował choć miał konkurencyjne ceny bo to mafia
krasnalek Jeżeli pracodawca ,jest złodziej i wyzyskiwacz,zakomunikuj jełopowi,że tamte czasy wyzysku,się już skończyły,za grosze nikt mu robić,nie będzie,wystarczy,że się poskarżysz i opinie mu wydasz(wydacie) i na ryku pracy już,go nie będzie
krasna zaloz sama biznes rodzinny
Brjan ale on jest uczciwy a oszukał wszystkich na 10 dn urlopu a durne baby siedzą i nic nie mówią
Kazałam mu sprawdzić znaczenie słowa UCZCIWOŚĆ w słowniku
Kazałam mu sprawdzić znaczenie słowa UCZCIWOŚĆ w słowniku
krasnalek - to jak wszędzie , ale nie ma nigdzie tak , żeby od razu sobie zrobić markę i n=mieć super sprzedaż w ciągu nawet jednego roku
zeby firme zalozyc to treba miec glowe w tym kraju i ogromny kredyt zaciagnac
krasnalek - a tak w ogóle - wygraj w Lotto i rozpindol ten system
wiem cos o tym
on szyje zlecenia i o zbyt się nie martwi a w mieście ma taką opinię że już nikt nowy do niego nie przychodzi ja się o tym dowiedziałam w Październiku jak szłam do szpitala
Niech sobie mają rodzinne firmy,nie szkodzi, że ktoś jest innej wiary,czy wyznania,żyje w Polsce i polskie prawo jest dla wszystkich jednakowe,a jak im się nie podoba,to wypie.....ć
z Polski
z Polski
tu inspektor przychodzi podaje rękę i po 15 min wychodzi i jest w firmie ok
Dosyć wykorzystywania Polskich obywateli,przez elity i masonie,najwyższy czas aby Polski obywatel,był doceniany,za pracę którą wykonuje.
krasnalek - spokojnie , dziś sobota pewnie masz weekend - wyluzuj i się nie nerwuj - zaraz wygrasz i będziesz mieć wszystko w d...e