Wpisy 279 681 – 279 780
26 kwietnia 2011 18:47 → 26 kwietnia 2011 19:20, 100 wpisów
nigdy nie spamuje na stronce!!! brzydze sie takich wpisow jak lubiecie co pisze
kużwa co tu się dzieje same klony
,już nie wiadomo z kim tu można normalnie popisać
,już nie wiadomo z kim tu można normalnie popisaćA teraz SMIGOL - Bo ja tanczyc chce -
http://www.youtube.com/watch?v=kTrrSPw4Hso&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=kTrrSPw4Hso&feature=related
kasika...chłopiec w klatce,małpa w zoo,puste pole za stodołą,chłop zaprawia ale jazz.
mag..,przedstaw się, nie chowaj się za plecami godnych zufania
nie całuję osób fałszywych

nie całuję osób fałszywych

no chyba że tak lila,albo stała w kolejce za wzrostem bo rozumu tu nie widać
andromeda...większość z nas bywających tutaj ma studia,żaden to wyczyn.Studia normalna sprawa tak jak podstawówka.
no to co się czepiasz mnie z tymi kamieniami?a Ty jaką masz szkołe--bo na policjanta to biorą po podstawóce
Zapraszam do wpłacania pieniędzy dla mnie na Paypala na adres tojarafi@yahoo.com Dzięki z góry!! Papa! PS. DZIĘKI WAM BEDE MIEC WIECEJ PIENIĘDZY I 10% OD KAZDEJ WPLATY POWYŻEJ 10 ZŁ PRZEZNACZĘ NA CELE CHARYTATYWNE PAPA Z GORY DZIEKI 

andromeda....policjantkę jak już wysoką stopniem,w życiu byś nie zaszła tak daleko jak ja,a jeśli o moje studia chodzi to skończyłam studia medyczne.
Z tego Co mi wiadomo w dawnych czasach tak przyjmowali , ale to wątpliwa sprawa. Wymogi do policji:
SŁUŻBĘ W POLICJI MOŻE PEŁNIĆ:
* obywatel polski o nieposzlakowanej opinii
* nie karany i korzystający z pełni praw publicznych
* posiadający co najmniej średnie wykształcenie *
* posiadający zdolność fizyczną i psychiczną do służby w formacjach uzbrojonych, podległych szczególnej dyscyplinie służbowej, której gotów jest się podporządkować.
SŁUŻBĘ W POLICJI MOŻE PEŁNIĆ:
* obywatel polski o nieposzlakowanej opinii
* nie karany i korzystający z pełni praw publicznych
* posiadający co najmniej średnie wykształcenie *
* posiadający zdolność fizyczną i psychiczną do służby w formacjach uzbrojonych, podległych szczególnej dyscyplinie służbowej, której gotów jest się podporządkować.
Lila jaka ambicja nie wiesz co ja kończyłam a sie unosisz tak uważaj bo Ci ta woda sodowa uszami Tryśnie--zaszłam wyżej jestem lepszym człowiekiem niż Ty!
Andromeda a ta gwiazdka przy wykształceniu oznacza:
* Komendant wojewódzki (Stołeczny) Policji może wyrazić zgodę na przyjęcie do służby w oddziałach prewencji Policji kandydata, który nie ma wykształcenia średniego, jeżeli w toku postępowania kwalifikacyjnego stwierdzono, że kandydat wykazuje szczególne predyspozycje do służby w Policji.
* Komendant wojewódzki (Stołeczny) Policji może wyrazić zgodę na przyjęcie do służby w oddziałach prewencji Policji kandydata, który nie ma wykształcenia średniego, jeżeli w toku postępowania kwalifikacyjnego stwierdzono, że kandydat wykazuje szczególne predyspozycje do służby w Policji.
namieszałem i w gg i na chat.. niech ta bez skazy wsza mag.. ma też za swoje to

Lila napisz książkę samouwielbienia--sorki kobietko ale nie lubie chwalipiętek
andromeda...skąd ty możesz wiedzieć jakim jestem człowiekiem? Podobno zajebistym i w każdej sytuacji można na mnie liczyć a na ciebie można?
nie ja Ty mi zarzuciłaś ze kamieniami na szkołę rzucam a nie wiesz kim jestem w zyciu prywatnym
mag...czyli jesteś ON i pewnie jeszcze wesoly,ale to wszystko debile,jak Boga kocham
Samo o sobie dobrze piszesz to nie jest ani ładne ani pożądane--dobry człowiek sam o sobie nie mówi dobrze-cec***e go skromność
andromeda ... ja nie wiem,że ty nie wiesz że Pani lila to bardzo wykształcona i kulturalna osoba jak bardzo to dowiesz się po przeczytaniu archiwum MP.
hanusia76..teraz się znowu zauroczona pojawiła.Kurcze ile jedna osoba może mieć ników,że się nie pomyli nie?Teatr.

dobre pytanie?