Wpisy 2 796 461 – 2 796 560
20 stycznia 2017 22:13 → 20 stycznia 2017 23:08, 100 wpisów
Bonus Multi Multi: 1 060 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
niemiecki rum
nic z tego będzie remis hehhe - i wygrana - bayern jest w dołku
Ja też ale wolę polską gorzołkę
Nie będzie Cię głowa boleć po tym rumie ?
Nie będzie Cię głowa boleć po tym rumie ?
3 minutki
2 796 452. wizard 2017-01-20 (22:10) Władca Kulweczek
moja babcia skonczyla 109
na cmentarzu obchodzila
to samo miałem napisać
moja babcia skonczyla 109
na cmentarzu obchodzila
to samo miałem napisać
zycie szybko leci pamietam pogrzeb a to juz 27 lat temu szok
bierzmy sie za wygrywanie
jak się delikatnie pije to głowa nigdy nie boli
Dopisano wygrane Super Szansa
niskopochylony to nie dla mnie, ja nie pijam delikatnie; nie umiem
dokładnie na Live
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
no nie
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 79 410,60 zł
w plecy
lewandowski
Ale ostatnio dużo pada 5/5 w mini
przegrałem
tydzien temu na glupie 14,19,21,54 moglem ustawic sie na zycie
a teraz znow niewiadomo co za nuumery na lotto uk jutro
a teraz znow niewiadomo co za nuumery na lotto uk jutro
ile przegrales bo ja 10 zl dzis ale przy wyplacie mozna zainwestowac
lewandowski - dwie bramki i wygrana Bayernu - no taki jest sport
Brjan - tak było blisko ale to sport i trzeba pochylić głowę nad przegraną
w sumie to ryzykowny zakład w plecy jestem 200 zł
tak to bywa - ale lepiej mi się gra w piłę niż w MM
Brjan - to jasne ale zawsze jest ale .....hehe
silber - spoczko u buka jestem do przodu i to dużo w stosunku do miesięcznego wkładu - ale dziękuje za radę
Faktem jest że trzeba śledzić kursy i 'troszeczkę" czytać i zbierać dla siebie informacje - ale można coś ugrać
Na bank więcej niż w MM i innych grach w Lotto
Brjan - Ty też
Nie no tak tylko myślę. Ja jakiś czas temu obstawiałem na Służewcu konie, a wcześniej, za komuny ligę angielską. Niby byłem do przodu, miałem nawet dwunastkę i triple na służewcu, ale to jednak nie jest sposób na życie. Mój wujek był za komuny bukiem nielelegalnym na Wyścigach i muszę powiedzieć, że z tego dobrze żył
a jakby zatrudnic sie na stajenneko i strzepac takiego araba
i samemu chodowle zalozyc
i samemu chodowle zalozyc
silber - to szacun że obstawiałeś.Teraz jest trochę inaczej u buka - to zabiera masę czasu żeby np.porównać kursy poszczególnych buków w live.
Rozumiem, że ty po prostu robisz taką analizę fundamentalną, czy raczej techniczną ?
Ja na wyścigach jechałem na cynkach
wizard to jest droga; tak już bogaci robią
Ja na wyścigach jechałem na cynkach
wizard to jest droga; tak już bogaci robią
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/jacek-kurski-sytuacja-tvp,3,0,2238979.html
ewa I buka można ograć,już dwóch studentów załatwili buka,na kilkaset tysięcy,zrobił im zakaz grania
U buka znam kilku ludków którzy grają już dobre latka i w miesiąc do miesiąca wygrywają po 5-6 tys . To ludzie którzy mają po 60 latek.Zaczynali od koników na Służewcu grali w derby i takie tam.Teraz grają tylko w w trzy gierki : HOKEJ/BUNDESLIGA/NHL.Uwierz chciałbym grać tak jak oni.
Mają czas analizują gry - czytają - uczą się i to daje wyniki.
@fliper pracował ze mną chłopak (w korpo), który w czasie pracy obstawiał on line tenisa i jak twierdził co miesiąc średnio był 1500 PLN do przodu. Tylko tenis, bo jak twierdził jedna osoba do przewidzenia, nie zespół
Nie chodzi o to że im zazdroszczę wygranych - chodzi o to że widzę to - żeby wygrać 5-6 tys w miesiącu ciężko na to pracują / mimo ich wieku / i to mnie nakręca.heheh
silber - tak mogło być
I on tylko tak lajtowo grał, bo nie mógł za bardzo w czasie pracy. Co ty sądzisz o tenisie ?
nawet nie zdajecie sobie sprawy jakimi są "encyklopediami" wiedzy - nie dorosnę do nich nigdy
silber - nie grałem i nie znam tej dyscypliny.Uważam żeby grać u buka musisz znać dyscyplinę.Co to znaczy dla mnie ? - znać dyscyplinę? - np. w tenisa to minimum 3 lata do tyłu na kązdym kontynencie w rozegranych grach.
ewa - 40 to skończyłem 11 lat temu heheh - i dalej głupi jestem.
jak zaczynałam spekulacje wiedziałam niewiele,dzis mało dla mnie tajemnic
fliper ten kolo tak się znał na tej dyscyplinie, że obstawiał on line jakieś dziwne zdarzenia, kto zdobędzie pierwszego, gema, seta, kto zrezygnuje z gry, kto będzie miał kontuzję uniemożliwiającą grę itp. dziwactwa
w tenisie są ustawkiaby zarobić wystarczy grać naszą sierotę Radwańską każdy mecz jej po 0:2
ewa - posłuchaj - tutaj każdy z nas jest troszeczkę 'zryty' - gramy wierząc że każdy z nas coś tam wygra i w końcu będzie to ta najwyższa wygrana.Mam już swoje latka i życie mnie nauczyło że lepiej grać o mniejsze stawki - ale warunek jeden - systematycznie.Oczywistym jest że nie wygrywać będziesz cały czas.To losowość i systemy nic tutaj nie zrobią.
Natomiast wiedza i doświadczenie ediego - potrafią zminimalizować kwestię przegranej do wkładu.Dlatego od początku śledzę jego wpisy i wyciągam z tego wnioski.To bardzo mądry gość i chylę czoła przed nim że tą wiedzą dzieli się na forum u Pasco.
a mnie zycie nauczyło by celować zawsze w 10...a jak trafisz 8 to jest dobrze
Klikam o grze u buka oczywiście.Pomijam jego rekordy w systemach - to mądry i uczynny gość
Pasko
znowu muszę za każdym razem
wpisywać przy logowaniu
login i hasło
zawsze otwieram tak samo
pozdro
znowu muszę za każdym razem
wpisywać przy logowaniu
login i hasło
zawsze otwieram tak samo
pozdro
Ja to już tylko gram w takie gry, które ewentualnie odmieniłyby moje życie czyli lotto+ i EP. W MM nie gram, bo jakoś nie lubię. Nie interesuje mnie wygrana typu 250 tys. pln, bo to mam. Tylko wygrana zmieniająca życie.
ewa - tego Tobie życzę - ale wiesz jak jest w życiu
do wszelkich gier ...osobiście czerpie ze swojego "środowiska kwantowego"
silber - gra nie odmieni Twojego życia.Oszukujesz siebie sam i grasz dalej wydając Swoją kasę.W sumie to Twoja sprawa ale powiem tak - może lepiej zacząć uczyć się pewnych dyscyplin w sporcie i zagrać mniejszymi stawkami u buka.Inaczej - zrób sobie zestawienie w skali miesiąca ile wkładasz ile wygrywasz.Tylko u buka byłem i jestem do przodu - ale gram z rozwagą i za małe stawki dzisiaj przegrałem 200 zł.Wygrałem w zeszłym tygodniu 415 zł to pozwoliłem sobie na chwilę szaleństwa - no cóż przegrałem.Czy było warto ? - nie.