Wpisy 279 522 – 279 621
26 kwietnia 2011 17:01 → 26 kwietnia 2011 18:26, 100 wpisów
moja liczba to 7 . W numerologii moje imię to 7 i data urodzenia też 7
a mówią że 7 to boża liczba. 
a mówią że 7 to boża liczba. 
Zapraszam do wpłacania pieniędzy dla mnie na Paypala na adres tojarafi@yahoo.com Dzięki z góry!! Pa (jestem Rafciu)
fajnadżaga.....Wpłacania pieniedzy dla ciebie? A na cóż to?Zwariowałaś chyba!!Frajerów szukaj gdzie indziej bo trafiłaś lala pod zły adres.
eryka to podaj mi dobre liczby dla koziorożca na dziś może być 10/10

Tam jest po 6 liczb do kazdego znaku dla koziorozca na dzis to 2,12,31,35,39,41,
hanusia76...no właśnie,strasznie mnie denerwują takie wpisy na czatach,dajcie,wpłacajcie,srajcie.Mi nikt nie chce nic dać ,sama za***.... jak osioł i jeszcze mam dawać? Do roboty cholera jasna nieroby śmierdzące,paszoł won!!!!
eryka
,tak lila to prawda,natworzyło się tego dziadostwa,że szkoda gadać
,tak lila to prawda,natworzyło się tego dziadostwa,że szkoda gadaća ja dziś podalem swoje wymysły w typkach u siebie. 9 to na wieczór mój pewniak 

65 też mi wychodzi jak patrzę w te swoje papierzyska,tak jak wczoraj stawiałam na 50 i 60 a głupia blondynka jestem i nie obstawiłam ich.

- Edziowi zepsuł się komputer. Wezwał serwis. W oczekiwaniu na serwisanta tak siedzi i siedzi. Rozgląda się po pokoju. Zauważył syna jak ten stoi i się patrzy na niego i nagle mówi do syna.
- Jaaasiuuu, ale ty wyrosłeś
- Jaaasiuuu, ale ty wyrosłeś

i takie siódemki mam ale na sucho bo do k...y w Kauflandzie jak zawsze był lottomat zrypany
65,60,56,59,2,6,9,
74,25,63,70,24,69,38
65,60,56,59,2,6,9, 74,25,63,70,24,69,38
9-23-28-58-77 5/5 mam nadzieje i 13-26-30-54-57-75 6/6 ma być o 22.15

Zapraszam do wpłacania pieniędzy dla mnie na Paypala na adres tojarafi@yahoo.com Dzięki z góry!! Papa! PS. DZIĘKI WAM BEDE MIEC WIECEJ PIENIĘDZY I 10% OD KAZDEJ WPLATY POWYŻEJ 10 ZŁ PRZEZNACZĘ NA UNICEF PAPA
Zapraszam do wpłacania pieniędzy dla mnie na Paypala na adres tojarafi@yahoo.com Dzięki z góry!! Papa! PS. DZIĘKI WAM BEDE MIEC WIECEJ PIENIĘDZY I 10% OD KAZDEJ WPLATY POWYŻEJ 10 ZŁ PRZEZNACZĘ NA UNICEF PAPA Z GORY DZIEKI 

TO JAK KTOS WPLACA? BO WPLATA JESCZE NIE PRZYSZLA PLISKA PRZYDA MI SIE TROSZKE KASKI adres paypal tojarafi@yahoo.com
Lubiecie lepiej przeznacz kase na biednych księży
. Podobno ich ktoś widział 
. Podobno ich ktoś widział 
10% OD KAZDEJ WPLATY POWYŻEJ 10 ZŁ PRZEZNACZĘ NA UNICEF PAPA Z GORY DZIEKI 

CZYLI NP. JAK JAKIS WSPANIAŁY DARTCZYNCA MI WPLACI 11 ZŁ TO 1,10ZŁ WPŁACAM NA UNICEF A DLA MNIE ZOSTAJE TYLKO 9,90ZŁ!! SUPER OKAZJA !!

CZYLI NP. JAK JAKIS WSPANIAŁY DARTCZYNCA MI WPLACI 11 ZŁ TO 1,10ZŁ WPŁACAM NA UNICEF A DLA MNIE ZOSTAJE TYLKO 9,90ZŁ!! SUPER OKAZJA !!lubiecie,my już tu zrzutke zrobiliśmy dla ciebie ale adres zły podałeś
lila dzisiaj Twoje liczby mi się podobają ja wczoraj wysyłałam 9,76 ale nie weszły
lubiecie zaloguj sie na jakiś sex cam i tam napewno ktos ci wplaci kase za wystep przed kamerka o ile masz co do pokazania 

lubiecie...przyjmij się do domu uciech,kaskę zarobisz za zrywanie starszym panią siatek szpiegowskich z wiadomych miejsc.ha ha ha
lubie cie albo lec na MIXER.pl tam ze swoim spamem bedziesz mial szerokie pole do popisu. 

WOLE ZEBY MI KTOS WPLACIL, Z GORY DZIEKI ZARAZ IDE PAPA A TERAZ 10% OD KAZDEJ WPLATY POWYŻEJ 10 ZŁ PRZEZNACZĘ NA UNICEF PAPA Z GORY DZIEKI 

CZYLI NP. JAK JAKIS WSPANIAŁY DARTCZYNCA MI WPLACI 11 ZŁ TO 1,10ZŁ WPŁACAM NA UNICEF A DLA MNIE ZOSTAJE TYLKO 9,90ZŁ!! SUPER OKAZJA !! adres paypal tojarafi@yahoo.com Z GORY DZEIKI PAPA

CZYLI NP. JAK JAKIS WSPANIAŁY DARTCZYNCA MI WPLACI 11 ZŁ TO 1,10ZŁ WPŁACAM NA UNICEF A DLA MNIE ZOSTAJE TYLKO 9,90ZŁ!! SUPER OKAZJA !! adres paypal tojarafi@yahoo.com Z GORY DZEIKI PAPATO może ktoś podzieli się pewniakami i będę powoli zbierać bo czekają mnie wydatki
lubiecie... podaj numer konta bedzie łatwiej i jeśli mozna prosic PIN do Twojej karty bo bez tego nie dam rady prrzelać Ci pieniedzy

lubie cie to
cos w twoim stylu
Witam Nazywam się Józefina Johnson widziałem dzisiaj swój profil w tym miejscu (mixer.plt), i będzie również wiedzieć, jak wam więcej, i chcę Ci wysłać mail na mój adres, więc może dać Ci moje zdjęcia, do kogo i am.Here jest mój adres e-mail (josephine_johnson2010@yahoo.com) Wierzę, że możemy przenieść tutaj! czekam na twój mail na mój adres e-mail above.Josephine (Pamiętaj, na odległość lub kolor nie ma znaczenia miłości, ale wiele spraw w życiu) proszę o kontakt tutaj
cos w twoim stylu
Witam Nazywam się Józefina Johnson widziałem dzisiaj swój profil w tym miejscu (mixer.plt), i będzie również wiedzieć, jak wam więcej, i chcę Ci wysłać mail na mój adres, więc może dać Ci moje zdjęcia, do kogo i am.Here jest mój adres e-mail (josephine_johnson2010@yahoo.com) Wierzę, że możemy przenieść tutaj! czekam na twój mail na mój adres e-mail above.Josephine (Pamiętaj, na odległość lub kolor nie ma znaczenia miłości, ale wiele spraw w życiu) proszę o kontakt tutajLila czytałam to. Zastanawiam się co zrobić bo odrobinę widać. Jakoś będę musiała to na początku ukryć by nic widać nie było
dobre Marcinie ale się uśmiałam
dzieciaki mnie pytają z czego się śmieję
dzieciaki mnie pytają z czego się śmiejęaguś do nich daj daj liczby z 21-04-2011 godz:14.00 zobacz największy przedział liczbowy

Zapraszam do wpłacania pieniędzy dla mnie na Paypala na adres tojarafi@yahoo.com Dzięki z góry!! Papa! PS. DZIĘKI WAM BEDE MIEC WIECEJ PIENIĘDZY I 10% OD KAZDEJ WPLATY POWYŻEJ 10 ZŁ PRZEZNACZĘ NA UNICEF PAPA Z GORY DZIEKI 

LUBIĘCIE Najdroższa miłości Nazywam się FLOXY i mój adres e-mail: floxyolds@yahoo.com, jestem kochający pani, która dąży do mojej prawdziwej miłości, chcę zakończyć moją samotność i mój instynkt podpowiada mi, że jesteś człowiekiem chcę w moje życie. Jestem bardzo romantyczny, opiekuńczy, szczery i wierny. Prawdziwa miłość jest ukryte w sercu każdego i obligacje na całe życie. Aby uzyskać więcej informacji o mnie, prosimy o odpowiedź do mnie na: (floxyolds@yahoo.com). Czekam pilnie na odpowiedź. Kocham Cię FLOXY (floxyolds@yahoo.com)
aga31...tam jest więcej takich artykułów ,poczytaj i podejmij decyzję najlepszą dla ciebie,kochana.

jak to klonik to bany nic nie dadzą. Bedzie właził na innym IP.
hefajstos...klony atakują ha ha ha,koszmar.fajnadzaga i lubiecie to ta sama osoba,po***olona osoba.
pieniadze za las . lila tego posłuchajcie- Neste - stacja benzynowa Targówek http://www.youtube.com/watch?v=Pi7Q2Qv150Y 

Rozumiem. Teraz nie tylko o siebie będę się troszczyć. Pieniądze jednak się przydadzą bo będą później większe wydatki. A mało kiedy wygrywam. Jak nie gram to więcej trafiam, a jak gram to na odwrót. Trudna decyzja do podjęcia.

Agata jak jesteś też ubezpieczona to pieniązki ci sie beda nalezec z tytulu urodzenia dziecka albo z ZUS-u dostaniesz. Ale o nie trzeba sie upomniec i pamietaj ze jeszcze jest ulga na dzieci do odpisania co roku i do gminy o "rodzinne" papiery złozyc bedziesz musiala.
Oj dużo tego będzie. A jak w sytuacji, że moje miejsce zameldowania jest inne niż męża
A to NETIA i klient z internetem telepatycznym myslowym 
http://www.youtube.com/watch?v=sz0dWjY_VuA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=sz0dWjY_VuA&feature=related