Wpisy 2 788 827 – 2 788 926
11 stycznia 2017 14:58 → 11 stycznia 2017 16:51, 100 wpisów
...musisz także znaleźć podobne stworzenie (to samo przyrodzenie)
wychować adoptowane dziecie na swoją modłę przecie...
wychować adoptowane dziecie na swoją modłę przecie...
..w uchu musisz mieć ze trzy kolczyki żeby nie usłyszeć od metro krytyki
dusia
dusia
to jest normalna wymiana czegoś tam
teraz tylko tak wygląda ...
to jest normalna wymiana czegoś tam
teraz tylko tak wygląda ...
dusia typujesz grasz w mini nie chce mi sie lukac do ciebie w profil
ale od takiej wymiany zdań tylko krok do kłótni i wyzwisk
nie przynosi to chluby stronce
nie przynosi to chluby stronce
MNIE WTEDY NIE BYŁO NA CZACIE ,byłam na 2 godz spacerku z pieskiem
dusia typnelem sobie łoboki multi i ss na 2 losowanka 9/9 10/10 na 1 losowanko 3x5/5 1x8/8 dusia ja wczoraj mialem miedzy innymi 3/6 4/6 w lotto
dusia
tutaj na tym czacie tak naprawdę cokolwiek o typowaniu to pisze 2-3 osoby
reszta to pierdu pierdu
często lub od wielkiego dzwonu
tutaj na tym czacie tak naprawdę cokolwiek o typowaniu to pisze 2-3 osoby
reszta to pierdu pierdu
często lub od wielkiego dzwonu
jeśli juz piszesz to po raz ostatni piszę nie podoba mi się ani rząd pisowski ani peowski ...jeszcze się taki nie urodził aby wszystkim dogodził
..ostatnio hodowca szczurków dołączył do chóru >>> pierdu pierdu
Trzeba z klonowac Adolfa on zrobi porządek,nie bedzie my wy oni--tylko My!!!
typniete skreslone mozna sie isc puscic i czekac cierpliwie 5/5
ja też pójdę tak o 16 puścić się i od razu z pieskiem wyjdę męża odbierzemy z przystanku... spacerek dla zdrowia ...dobrze że już nie ma takich mrozów
No właśnie dzielenie ludzi i szastanie pieniędzmi nic nieda,ludzie muszą godnie żyć i zarabiać pieniądze ,a nie jałomużne na przetrfanie,Druga Grecja tuż tuż,żeby tylko nie było gorzej,
Dorwać Bonusa to każdy by chciał
Dusia-spacerek w smogu -to raczej nie dla zdrowia,chyba że z butlą tlenową na plecach
nie ma tak żle ....
smog -co to jest.. całe życie tak tu żyliśmy ,,miałam do okoła same kopalnie .nikt tym się nie przejmował a teraz wydziwjają z tym smogiem
smog -co to jest.. całe życie tak tu żyliśmy ,,miałam do okoła same kopalnie .nikt tym się nie przejmował a teraz wydziwjają z tym smogiem
dusia ta kolektura na przeciwko dworca PKP w spożywczym jest jeszcze ?
Dusia-to ty ze Śląska czy dawnego Zagłębia???
andreas jak wyjeżdzaliśmy na wczasy to głowa bolała niemiłosiernie i jeszcze klimatyczne musieliśmy płacić ...co było głupotą ...my za darmo powinniśmy wdychać jod i świeże powietrze
Mieszkałem kiedys koło zakładów mięsnych ,niedaleko dworca PKP,jakieś 1,5km,teraz w małopolsce niedaleko Oświecimia-niedaleko są Zakłady Chemiczne.
junak nie czuje takiej wewnetrznej juz potrzeby wklejania udawadniania jakich kolwiek wygranych czy tez koszy co mam to pisze i tyle dawalem nie raz skany nawet po tym jak pisalem ze nie bede dawal teraz pisze jak byk moze okukarki???? 4/6 juz wybrane i pozostala kasa moze skan typowanej 4/5 chcesz chce ktos pisalem ze na sucho ale jak ktos chce paparapa
Hejka poratujcie jakimis liczbami na wieczor jestem w pracy nie mam za bardzo czasu na mapki
nie nie...o 14 nie grałam...duzy plus to z forexu..z pary usd/pln