Wpisy 277 865 – 277 964
23 kwietnia 2011 22:27 → 24 kwietnia 2011 09:00, 100 wpisów
ja co
0/5 i nic

0/5 i nic

lila-dzięki i tez
za pewniaczka
a miałem dawać to 38 by było 4/6 ale jakoś nie dałem
za pewniaczka
a miałem dawać to 38 by było 4/6 ale jakoś nie dałemDzisiejsze wieczorne losowanie chcę odłożyć na półkę pomiędzy niebyłe a zapomniane...
nie jestem grzecznym 

lila-no wlaśnie jak nie do jendego to do drugiego mogłem wsadzić w drugim miałem 2/6 i bym miał 2x 3/6

lila zawsze wystawiała po jedno 38 ale to mało
ja musiałem 3/3
rzucam palenie
ja musiałem 3/3
rzucam palenie
36 lat ok
w zwiazku z tym ze liczby sie powtarzaja tak jak dzis 7 z poprzedniego losowania to biore cala 20 i do nich dostawiam swoje 30 liczb i wychodzi coś nie coś 

torsan....jutro wytypuje liczby bo dzisiaj jeszcze troszkę posiedzę nad nimi.
sPISek dziejów. W mojej metodzie w dziś w obydwu losowaniach tylko dwie powtórki gdzie z zasady mam 4.
lila można rozpisać na 10 kuponów po 5 skreśleń albo na 5 po 10 skreśleń.
smakowity dzisiaj ją obstawiłam w parkach ale nie wskoczyła,pewnie jutro o 14 wskoczy albo o 22.nie widzę innej opcji.
lila-aha,u mnie po zamykane a cpn na końcu miasta z lotto ale i tak nie wiem czy tam jest puntk to rzadko bywam w tych okolicach

Uboga wstałam i uboga idę spać.Dobranoc.
on hefajstos moze oszust 6/9 nic nie wierzę
torsan to zadzwon do nich to ci powiedza czy maja punkt lotto - po co masz jechac nadaremno
hefajstos-mam wysłane na święta całe już,chyba ze mi sie bedzie nudzić to wsiąde w rower i pojade
Dobranoc wy
,kolorowych snów.
Życzę wszystkim wesołych świąt,smacznego jajca i bardzo mokrego dyngusa.

,kolorowych snów.Życzę wszystkim wesołych świąt,smacznego jajca i bardzo mokrego dyngusa.

Mogę z całą pewnością stwierdzić że we wtorek trafię dwie z dwunastu w typowaniach w mini. Kto idzie o flaszkę?
Co za liczby. Jest tyle moich ulubionych liczb tylko nie wiadomo jak je złożyć żeby siadło a one padają 

Ech Pawcio, ja mówię o rzeczach osiągalnych
Jestem pewien że wytypuję 2 na 12 na wtorek
Tu nie chodzi o wygraną a pewną przewidywalność. Sprawdzimy to we wtorek 
Jestem pewien że wytypuję 2 na 12 na wtorek
Tu nie chodzi o wygraną a pewną przewidywalność. Sprawdzimy to we wtorek 
Lestek: Tamto też można osiągnąć jak wszystko tylko trza pracy, skupienia itp.
Pewnie ktoś zgarnie w lotto i mini główne wygrane bo znowu po losowaniu łatwe liczby.
Januszowi Pasko,oraz Wszystkim Uczestnikom stronki-- Zdrowych , Spokojnych i Radosnych Świąt i po dziesiąteczce, aby w Poniedziałek było co oblewać 

Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
Bonus Multi Multi: 600 000 złotych
Kumulacja Lotto: 8 000 000 złotych
19 lutego byłoby jeszcze nieco więcej... ale faktycznie prawie rekordowa ilość zawartych zakładów na ostatnie losowanie.
Myślę, że jeszcze w roku 2011 możemy być świadkami wygranej 300 000 w Mini Lotto
wiecie co moj ojcie miał 6totka 4krotnie prze zemnie nie wygrał,,,bo ja zajebałem były skreslone ale nie puśćiłem *** w dupe nie wygrałem ale wiode życie ok

Jest na świecie wiele pisanek,
są ładne i malowane.
Ale ja znam tą jedną przy której wszystkie inne bledną.
Życzę Wam dużo zdrowia, trochę pieniążków i kawałek nieba,
bo piękna już się w tą pisankę więcej upchnąć nie da.

są ładne i malowane.
Ale ja znam tą jedną przy której wszystkie inne bledną.
Życzę Wam dużo zdrowia, trochę pieniążków i kawałek nieba,
bo piękna już się w tą pisankę więcej upchnąć nie da.

Wszystkim Zakreconym grami kulkowymi, Wszystkiego Najlepszego
z okazji Swiat, Duzo Zdrowia i Pomyslnosci, dobrego dlugopisu,
aby skreslal tylko "te wlasciwe liczby"
Pozdrawiam
z okazji Swiat, Duzo Zdrowia i Pomyslnosci, dobrego dlugopisu,
aby skreslal tylko "te wlasciwe liczby"
Pozdrawiam
Wesołych Świąt

Rodzinnych Pogodnych Zdrowych Radosnych Świąt Wielkanocnych smacznego jajka oraz bogatego zajaca i mokrego poniedziałku Dla Wszystkich odwiedzających tę stronkę
Wszystkim gającym,typującym,sympatykom tej stronki,zdrowych wesołych świąt Wielkiej Nocy i Lanego Poniedziałku życzy sam9

Dołączam się do wszystkich życzeń które tutaj zostały składane, Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie Kaśka