Wpisy 276 865 – 276 964
22 kwietnia 2011 16:24 → 22 kwietnia 2011 17:42, 100 wpisów
dotam...moja ciotka już kupę lat mieszka na Grunwaldzkiej,może ją znasz?

Oglądaliście ostatnio program Trudne sprawy?Matka z synem długi czas kreśliła kupony i w końcu wygrali 700tyś,synalek wszystko zgarnął a mamunię miał głęboko w poważaniu.Jaki był wtedy ważny,skurczysyn,ale mamusia poszła do adwokata,wniosła sprawę do sądu i synalek musiał wszystko posprzedawać i oddać mamuni część kasy ,która jej się należała.
mala557>>>

dotam....z katedry ostatnio jakiś pierścień Wyszyńskiego ukradli,Jaja normalnie się tu zaczynają dziać.
kiedyś czytałem że facet wygrał ,żona była w Stanach.A on tak szalał, ze jak przyjechała to miał tylko na taksówkę
lila-to w dlaczego ja tez było ze ojciec trafił 6 w lotto i gdzies rzucił zone a ta poszła do sady ze jej sie cos nalezy z tego i jej [rzyznali jakas sume
lila>>>

mala557>>> co to za pytanie

Lila ,to w Gnieżnie ,dawno temu jacyś ludzie wygrali w dużego,to ponoć półmiasta bawiło się,ponoć motocykle kupowali
torsan...musisz mieć podobno świadków,tak jak w tym programie.To mama zapłaciła za kupon i tylko z dobrej nie przymuszonej woli chciała się podzielić z synalkiem wyrodkiem.On jednak zabrał wszystko i udawał strasznego ważniaka.Matka jednak miała świadków: męża,córkę no i oczywiście pana z kolektury u którego wysyłała kuponiki od lat.
a dziadek mi opowiadał ,ze stolarze kupon na drzwi,przykleili i z drzwiami zasuwali do kolektury
mala557>>> tylko na 14

raz na dzien mi wystarcza wrazen
dotam...nic mi nie wiadomo na ten temat,może mnie nie było w kraju wtedy,ale kiedyś wygrał jakiś kierowca autobusu,starszy pan,to mu nogi i ręce połamali.Nie potrzebnie się chwalił wygraną .Morał z tego taki,że nigdy nie trzeba mówić więcej jak się powinno.
mala557>> a ty grasz na wieczor

torsan...jeżeli byli małżeństwem i kasa wspólna,to wygrane wszelkiego rodzaju też wspólne.
a pamiętać tych ludzi co w bardzo krótkim czasie dwa razy trafili szóstkę
co tam 6 w lotto lepsza 10+x10 w multi

mala557>> no wlasnie 

taka 10+ i 25 mln i bonus do tego i by byl rekord tem z opola nie wiele brakowalo
mala557>> w czym to wygralas?

cos pewnie wpadnie ale moze byc malo
a ile wysylasz?

Lestek>>
W jakich jednostkach liczy się rozsądek i powiedz, kiedy chciałbyś przeprowadzać pomiary ? Przed trafieniem, czy po ? Bo "rozsądkowość" to się potrafi mocno zmieniać

W jakich jednostkach liczy się rozsądek i powiedz, kiedy chciałbyś przeprowadzać pomiary ? Przed trafieniem, czy po ? Bo "rozsądkowość" to się potrafi mocno zmieniać

Ciekawe czy ktoś pierwszy dzień świąt będzie miał zarąbisty jak trafi w lotto 6/6 albo nawet 5/5 w mini czy w multi albo dziś w jokera. A w tej kaskadzie to tylko na chybił będzie można grać 

Robal_36 w w jarosławomacierewiczach (jMW). Im większy wskaźnik tym ciaśniejszy kaftan.
Otwieram fabrykę kaftanów
chętnych do spółki proszę o kontakt
Już dziś to mówię - kaskada to będzie następna porażka

chętnych do spółki proszę o kontakt
Już dziś to mówię - kaskada to będzie następna porażka

Pewnych informacji - nie ma, robią taki szeptany marketing
24 liczby będą dzielone na dwa zestawy,po dwanaście...
I masz mieć - wcelowane, albo - nie wcelowane - osiem...
co najmniej osiem...
zakład ma kosztować dwa zety
wygrane - ma się okazać "w praniu", w zależności od zainteresowania, ple ple ple
tyle wyczytałem w sieci
24 liczby będą dzielone na dwa zestawy,po dwanaście...
I masz mieć - wcelowane, albo - nie wcelowane - osiem...
co najmniej osiem...
zakład ma kosztować dwa zety
wygrane - ma się okazać "w praniu", w zależności od zainteresowania, ple ple ple
tyle wyczytałem w sieci
Tyle to sam wyczytałeś, tak ?
Pamięta ktoś pierwszego Jokera - jak losowali /o ile mnie pamięć nie myli/ osiem cyfr - wtedy, nie było kryzysu, ludzie grali chętniej we "wszystkie" gry i szybko padło...
Teraz widać dwie rzeczy - odpływ grających z drogiego lotto
i drastyczny spadek ilości wygranych w mm - dlaczego ?

Pamięta ktoś pierwszego Jokera - jak losowali /o ile mnie pamięć nie myli/ osiem cyfr - wtedy, nie było kryzysu, ludzie grali chętniej we "wszystkie" gry i szybko padło...
Teraz widać dwie rzeczy - odpływ grających z drogiego lotto
i drastyczny spadek ilości wygranych w mm - dlaczego ?

Kaskada po irlandzku 
http://www.lotto.ie/Prizes-and-Results/All-Or-Nothing/
Zakład kosztuje 2 euro.
Różnica polega na tym,ze tam (w Irlandii) typuje się samemu tylko 12 liczb.
I wygrane zależą czy trafiło się:
0/12
12/12
11/12
10/12
9/12
8/12
Też te wygrane nie są imponujące.
Dopiero od 11/12 czy 12/12 czy 0/12

http://www.lotto.ie/Prizes-and-Results/All-Or-Nothing/
Zakład kosztuje 2 euro.
Różnica polega na tym,ze tam (w Irlandii) typuje się samemu tylko 12 liczb.
I wygrane zależą czy trafiło się:
0/12
12/12
11/12
10/12
9/12
8/12
Też te wygrane nie są imponujące.
Dopiero od 11/12 czy 12/12 czy 0/12

do jutra powodzenia