Wpisy 276 862 – 276 961
22 kwietnia 2011 16:23 → 22 kwietnia 2011 17:32, 100 wpisów
mala557....ja też nie poświęcę bo rano na parę godzin muszę do pracy,a miałam mieć wolne

dotam...moja ciotka już kupę lat mieszka na Grunwaldzkiej,może ją znasz?

Oglądaliście ostatnio program Trudne sprawy?Matka z synem długi czas kreśliła kupony i w końcu wygrali 700tyś,synalek wszystko zgarnął a mamunię miał głęboko w poważaniu.Jaki był wtedy ważny,skurczysyn,ale mamusia poszła do adwokata,wniosła sprawę do sądu i synalek musiał wszystko posprzedawać i oddać mamuni część kasy ,która jej się należała.
mala557>>>

dotam....z katedry ostatnio jakiś pierścień Wyszyńskiego ukradli,Jaja normalnie się tu zaczynają dziać.
kiedyś czytałem że facet wygrał ,żona była w Stanach.A on tak szalał, ze jak przyjechała to miał tylko na taksówkę
lila-to w dlaczego ja tez było ze ojciec trafił 6 w lotto i gdzies rzucił zone a ta poszła do sady ze jej sie cos nalezy z tego i jej [rzyznali jakas sume
lila>>>

mala557>>> co to za pytanie

Lila ,to w Gnieżnie ,dawno temu jacyś ludzie wygrali w dużego,to ponoć półmiasta bawiło się,ponoć motocykle kupowali
torsan...musisz mieć podobno świadków,tak jak w tym programie.To mama zapłaciła za kupon i tylko z dobrej nie przymuszonej woli chciała się podzielić z synalkiem wyrodkiem.On jednak zabrał wszystko i udawał strasznego ważniaka.Matka jednak miała świadków: męża,córkę no i oczywiście pana z kolektury u którego wysyłała kuponiki od lat.
a dziadek mi opowiadał ,ze stolarze kupon na drzwi,przykleili i z drzwiami zasuwali do kolektury
mala557>>> tylko na 14

raz na dzien mi wystarcza wrazen
dotam...nic mi nie wiadomo na ten temat,może mnie nie było w kraju wtedy,ale kiedyś wygrał jakiś kierowca autobusu,starszy pan,to mu nogi i ręce połamali.Nie potrzebnie się chwalił wygraną .Morał z tego taki,że nigdy nie trzeba mówić więcej jak się powinno.
mala557>> a ty grasz na wieczor

torsan...jeżeli byli małżeństwem i kasa wspólna,to wygrane wszelkiego rodzaju też wspólne.
a pamiętać tych ludzi co w bardzo krótkim czasie dwa razy trafili szóstkę
co tam 6 w lotto lepsza 10+x10 w multi

mala557>> no wlasnie 

taka 10+ i 25 mln i bonus do tego i by byl rekord tem z opola nie wiele brakowalo
mala557>> w czym to wygralas?

cos pewnie wpadnie ale moze byc malo
a ile wysylasz?

Lestek>>
W jakich jednostkach liczy się rozsądek i powiedz, kiedy chciałbyś przeprowadzać pomiary ? Przed trafieniem, czy po ? Bo "rozsądkowość" to się potrafi mocno zmieniać

W jakich jednostkach liczy się rozsądek i powiedz, kiedy chciałbyś przeprowadzać pomiary ? Przed trafieniem, czy po ? Bo "rozsądkowość" to się potrafi mocno zmieniać

Ciekawe czy ktoś pierwszy dzień świąt będzie miał zarąbisty jak trafi w lotto 6/6 albo nawet 5/5 w mini czy w multi albo dziś w jokera. A w tej kaskadzie to tylko na chybił będzie można grać 

Robal_36 w w jarosławomacierewiczach (jMW). Im większy wskaźnik tym ciaśniejszy kaftan.
Otwieram fabrykę kaftanów
chętnych do spółki proszę o kontakt
Już dziś to mówię - kaskada to będzie następna porażka

chętnych do spółki proszę o kontakt
Już dziś to mówię - kaskada to będzie następna porażka

Pewnych informacji - nie ma, robią taki szeptany marketing
24 liczby będą dzielone na dwa zestawy,po dwanaście...
I masz mieć - wcelowane, albo - nie wcelowane - osiem...
co najmniej osiem...
zakład ma kosztować dwa zety
wygrane - ma się okazać "w praniu", w zależności od zainteresowania, ple ple ple
tyle wyczytałem w sieci
24 liczby będą dzielone na dwa zestawy,po dwanaście...
I masz mieć - wcelowane, albo - nie wcelowane - osiem...
co najmniej osiem...
zakład ma kosztować dwa zety
wygrane - ma się okazać "w praniu", w zależności od zainteresowania, ple ple ple
tyle wyczytałem w sieci

do jutra powodzenia