Wpisy 276 817 – 276 916
22 kwietnia 2011 15:52 → 22 kwietnia 2011 16:39, 100 wpisów
ok
Masakra 
Torsan a co mam zrobić. Nie posłałem i tyle... 315zł stanęło na drodze do szczęścia...

Torsan a co mam zrobić. Nie posłałem i tyle... 315zł stanęło na drodze do szczęścia...
posle jeszcze 11 zakładów mini,pobrałem systema z 11 liczb które sa w moich typowaniach(liczby 20 nie brałem)co ma być to bedzie
Lestek-kurde szkoda bo ładna kasa by była ale teraz pewnie jak bedziesz miał cos napisane to bedziesz wysyłał już
Gała a co tu zrobić. Po prostu było minęło. To jedna z kilku metod, które testuję. Polegała na wybraniu liczb, które w ostatnich 7 losowaniach padło minimum 1 raz i wykluczeniu tych, które w ostatnich 3 padło minimum raz. Czyli de facto tych liczb, które padło w losowaniu od 4 do 7 wstecz. BYło ich 10 a w tych dziesięciu padło 5 liczb.
torsan oj szkoda... Najgorsze że nic nie muszę liczyć ani nic bo komputer sam mi proponuje liczby. Zrobił to wzorowo!
Gała przy 17/20 to na prawdę mocno trzeba się posrarać żeby nie trafić 

to wszystko przez Artura
Zachęcił mnie żeby nie ufać programom i czuć liczby i tak od ponad tygodnia... grrr hihi 
Zachęcił mnie żeby nie ufać programom i czuć liczby i tak od ponad tygodnia... grrr hihi 
torsan...zobaczymy wieczorem.Wczoraj wytypowałam 17 jako pewniaka na dzisiaj a dzisiaj dałam na 14 ,38.Pogięło mnie całkowicie.mam po prostu za dużo na głowie.Jeszcze mi się rybek od cholery namnożyło w akwarium.
Tych liczb raczej dzisiaj unikamy: 14,16,18,27,34,36,45,50,52,55,56,69,73,74,78
mala557....ja też nie poświęcę bo rano na parę godzin muszę do pracy,a miałam mieć wolne

dotam...moja ciotka już kupę lat mieszka na Grunwaldzkiej,może ją znasz?

Oglądaliście ostatnio program Trudne sprawy?Matka z synem długi czas kreśliła kupony i w końcu wygrali 700tyś,synalek wszystko zgarnął a mamunię miał głęboko w poważaniu.Jaki był wtedy ważny,skurczysyn,ale mamusia poszła do adwokata,wniosła sprawę do sądu i synalek musiał wszystko posprzedawać i oddać mamuni część kasy ,która jej się należała.
mala557>>>

dotam....z katedry ostatnio jakiś pierścień Wyszyńskiego ukradli,Jaja normalnie się tu zaczynają dziać.
kiedyś czytałem że facet wygrał ,żona była w Stanach.A on tak szalał, ze jak przyjechała to miał tylko na taksówkę
lila-to w dlaczego ja tez było ze ojciec trafił 6 w lotto i gdzies rzucił zone a ta poszła do sady ze jej sie cos nalezy z tego i jej [rzyznali jakas sume
lila>>>

mala557>>> co to za pytanie

Lila ,to w Gnieżnie ,dawno temu jacyś ludzie wygrali w dużego,to ponoć półmiasta bawiło się,ponoć motocykle kupowali
torsan...musisz mieć podobno świadków,tak jak w tym programie.To mama zapłaciła za kupon i tylko z dobrej nie przymuszonej woli chciała się podzielić z synalkiem wyrodkiem.On jednak zabrał wszystko i udawał strasznego ważniaka.Matka jednak miała świadków: męża,córkę no i oczywiście pana z kolektury u którego wysyłała kuponiki od lat.

do jutra powodzenia