Wpisy 2 757 982 – 2 758 081
25 listopada 2016 22:07 → 26 listopada 2016 00:28, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
nie nie zgadzam sie, jeszcze 10 losowan mozesz to wygrac w cuglach?
dla mnie to mozesz wygrywac co miesiac
byle mi sie kasa zgadzala i konto puchlo
byle mi sie kasa zgadzala i konto puchlo
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 170 000 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 118 396,00 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA !
Dobry wieczór, mam pytanie czy te wygrane się sumują w sensie 3+1 oraz 3 x 3+0 ? https://zapodaj.net/images/e3825457bee4b.jpg
Dziękuje, ale dostane opieprz od pana z kolektury bo wcisnal mi takie zestawienie sam i mowil abym za 10x zagrał i że bede zalowal ze stawka 5x zagram... ale trzeba sie i tak cieszyć
mistrz112 nie ma czego żałować tylko się cieszyć z tego co jest
Zastanawia mnie tylko regulamin EP, bo czytam i że do 50 zł wypłacają tylko w kolekturach spotkaliście się z czymś takim?
1. Kapitał przeznaczony do natychmiastowej wypłaty wygranych wynosi 50 (pięćdziesiąt)
złotych. Wypłata wygranych do 50 (pięćdziesięciu) złotych odbywa się w kolekturach i
oddziałach TS.
8
2. Wypłata wygranych w wysokości wyższej niż 50 (pięćdziesiąt) złotych odbywa się w
miejscach ustalonych przez TS. Informacje te podawane są do publicznej wiadomości.
złotych. Wypłata wygranych do 50 (pięćdziesięciu) złotych odbywa się w kolekturach i
oddziałach TS.
8
2. Wypłata wygranych w wysokości wyższej niż 50 (pięćdziesiąt) złotych odbywa się w
miejscach ustalonych przez TS. Informacje te podawane są do publicznej wiadomości.
camilex Dziękuję za informacje, bo miałem wrażenie że to jakieś żarty sobie TS robi
mistrz112 zapytaj pana w kolekturze o te wypłaty...no i niech ci wciśnie następny taki fajny zestaw ep
camilex, ale w Inmedio 1900 wyplacila babka, ale to bylo mini lotto i tam nie ma takiego zapisu
Mistrz 112 faktycznie nie ma takiego zapisu a jednak ajeci nie wypłacają.
25 razy w mini 1/5
Widocznie Pani z Inmedio nie wiedziała A że to duże centrum handlowe to zapas gotówki miała
zbigniew zagraj systemem na 7 liczb zamiast 25 razy to samo....przynajmniej ja bym tak zrobiła gdybym chciała na mini lotto wydać więcej
Do 2280 wyplacaja w kolekturze o ile mają tyle kasy
Zgadza się bo w sumie przy wyższych wygranych i tak warto mieć zaświadczenie od TS dla US
No to musiałbyś miec bardzo wysokie wyg.zeby zainteresowala sie us
Miałem kontrole więc wiem że czepiają się wszystkiego Nawet każdej wpłaty w wpłatomacie takie życie ...
Stwierdzam ze wszystkie gry liczbowe sa ustawiane przez ts.Biorę na siebie 100% odpowiedzialność.
http://www.fakt.pl/pieniadze/zakupy/kupony-lotto-w-totalizatorze-sportowym-zaplacisz-karta-bankowa/f354vmy Biedronka, Poczta Polska a teraz TS Ojjjjj banki i TS chyba zacierają ręce ze szczęścia
Jeszcze ta bezczelna wypowiedz prowadzących losowanie ze w mm możesz wygrać 25ml
Wygrane to 9/10 a reszta to marzenie ściętej głowy,ile razy pada 9/9 8/8 czy 7/7
camilex
nie ma żadnego szachrajstwa
bo gry TS
prowadzą 3 niezależne firmy
gdyby tak było jak piszesz
to komputer zablokowałby wygrane
a tu wygrywają np dwie osoby na chybił trafił
nie ma żadnego szachrajstwa
bo gry TS
prowadzą 3 niezależne firmy
gdyby tak było jak piszesz
to komputer zablokowałby wygrane
a tu wygrywają np dwie osoby na chybił trafił
...jesteś nieco nudnawy-bo twoje tezy widzeliśmy już kilka miesięcy temu
witamdla wszystkich
camilex popieram 2 758 041
ja w tym roku mialam juz dwa takie przypadki,wzielam wydruk ostatniego losowania i skreslilam liczby i wyslalam 2 zaklady,ja zawsze jak zacznie sie losowanie to zapisuje liczby losowane na biezaco ,po wylosowaniu 7 liczb zniknelo z monitoru losowanie i za chwile zaczelo sie od nowa zdziwilam sie ,ale spojrzalam na ten wydruk co dostalam przed losowaniem i te liczby wszystkie byly te same,stwierdzilam ze pomylili losowania ,powiedzialam o tym kolektorowi bo tez gra to powiedzial mi ze tez mial takie przypadki
camilex popieram 2 758 041
ja w tym roku mialam juz dwa takie przypadki,wzielam wydruk ostatniego losowania i skreslilam liczby i wyslalam 2 zaklady,ja zawsze jak zacznie sie losowanie to zapisuje liczby losowane na biezaco ,po wylosowaniu 7 liczb zniknelo z monitoru losowanie i za chwile zaczelo sie od nowa zdziwilam sie ,ale spojrzalam na ten wydruk co dostalam przed losowaniem i te liczby wszystkie byly te same,stwierdzilam ze pomylili losowania ,powiedzialam o tym kolektorowi bo tez gra to powiedzial mi ze tez mial takie przypadki
gdyby tak było
zablokowałby
te same liczby na ch-t
szóstki
mówić co chce, to inna sprawa
a PRAWDA też INNA
jeszcze raz tłumaczę, bo to nie jest mój punkt widzenia
lecz przepisy, które możesz znaleźć w internecie
3 NIEZALEŻNE FIRMY
1 firma sprzedaje zakłady, kupony, blankiety, obojętnie jak kto to nazywa, rozwozi
2 firma zajmuje się losowaniem i nie ma w tym żadnego triku, bo i tak TS ma 50 %
3 firma zajmuje się wypłatami po przekazaniu jej przez 2 firmę wyników losowania
i TYLE w tym temacie
zablokowałby
te same liczby na ch-t
szóstki
mówić co chce, to inna sprawa
a PRAWDA też INNA
jeszcze raz tłumaczę, bo to nie jest mój punkt widzenia
lecz przepisy, które możesz znaleźć w internecie
3 NIEZALEŻNE FIRMY
1 firma sprzedaje zakłady, kupony, blankiety, obojętnie jak kto to nazywa, rozwozi
2 firma zajmuje się losowaniem i nie ma w tym żadnego triku, bo i tak TS ma 50 %
3 firma zajmuje się wypłatami po przekazaniu jej przez 2 firmę wyników losowania
i TYLE w tym temacie
To Twoje zdanie nic mi do tego skoro tak uważasz to Twoja sprawa i ja to uszanuje.ok
EmerytSzkoda gadać-Zwolennicy teorii spiskowych zawsze będą wiedzieć swoje
emeryt
czy wyjasnisz mi pytanie ,dlaczego tak sie dzieje?
zaczekaj chwile
czy wyjasnisz mi pytanie ,dlaczego tak sie dzieje?
zaczekaj chwile
camilex Twoje doświadczenie nie ma tu żadnego znaczenia z PRAWDĄ
przeczytaj jeszcze raz
2 758 065. emeryt 2016-11-26 (00:07
ja nie przekonuję tylko WIEM, bo czytałem o tym
te firmy niejako są podwykonawcami
i nie mają nic wspólnego z szachrajstwem
bo nie mają żadnego interesu w tym
poza tym, że są opłacani za robotę którą wykonują na zlecenie TS
i czym się zajmują pisałem wyżej
wybacz, ale już prościej tłumaczyć nie mogę
miałem 5/6 w LOTTO na ch-t, dlaczego ???
bo miałem w tym dniu szczęście
NIC WIĘCEJ
idę
ja nikomu się nie przymilam, lecz WIEM
przeczytaj jeszcze raz
2 758 065. emeryt 2016-11-26 (00:07
ja nie przekonuję tylko WIEM, bo czytałem o tym
te firmy niejako są podwykonawcami
i nie mają nic wspólnego z szachrajstwem
bo nie mają żadnego interesu w tym
poza tym, że są opłacani za robotę którą wykonują na zlecenie TS
i czym się zajmują pisałem wyżej
wybacz, ale już prościej tłumaczyć nie mogę
miałem 5/6 w LOTTO na ch-t, dlaczego ???
bo miałem w tym dniu szczęście
NIC WIĘCEJ
idę
ja nikomu się nie przymilam, lecz WIEM