Wpisy 2 757 960 – 2 758 059
25 listopada 2016 21:50 → 25 listopada 2016 23:59, 100 wpisów
na gorce cisza i spokoj, gramy dalej nikt nie odskoczyl z kaso i pkt
te chlopki malorolne chcialyby kase w multi trzepac
mogo sie najwyzej wytrzepac za stodolo
mogo sie najwyzej wytrzepac za stodolo
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
nie nie zgadzam sie, jeszcze 10 losowan mozesz to wygrac w cuglach?
dla mnie to mozesz wygrywac co miesiac
byle mi sie kasa zgadzala i konto puchlo
byle mi sie kasa zgadzala i konto puchlo
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 170 000 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 118 396,00 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA !
Dobry wieczór, mam pytanie czy te wygrane się sumują w sensie 3+1 oraz 3 x 3+0 ? https://zapodaj.net/images/e3825457bee4b.jpg
Dziękuje, ale dostane opieprz od pana z kolektury bo wcisnal mi takie zestawienie sam i mowil abym za 10x zagrał i że bede zalowal ze stawka 5x zagram... ale trzeba sie i tak cieszyć
mistrz112 nie ma czego żałować tylko się cieszyć z tego co jest
Zastanawia mnie tylko regulamin EP, bo czytam i że do 50 zł wypłacają tylko w kolekturach spotkaliście się z czymś takim?
1. Kapitał przeznaczony do natychmiastowej wypłaty wygranych wynosi 50 (pięćdziesiąt)
złotych. Wypłata wygranych do 50 (pięćdziesięciu) złotych odbywa się w kolekturach i
oddziałach TS.
8
2. Wypłata wygranych w wysokości wyższej niż 50 (pięćdziesiąt) złotych odbywa się w
miejscach ustalonych przez TS. Informacje te podawane są do publicznej wiadomości.
złotych. Wypłata wygranych do 50 (pięćdziesięciu) złotych odbywa się w kolekturach i
oddziałach TS.
8
2. Wypłata wygranych w wysokości wyższej niż 50 (pięćdziesiąt) złotych odbywa się w
miejscach ustalonych przez TS. Informacje te podawane są do publicznej wiadomości.
camilex Dziękuję za informacje, bo miałem wrażenie że to jakieś żarty sobie TS robi
mistrz112 zapytaj pana w kolekturze o te wypłaty...no i niech ci wciśnie następny taki fajny zestaw ep
camilex, ale w Inmedio 1900 wyplacila babka, ale to bylo mini lotto i tam nie ma takiego zapisu
Mistrz 112 faktycznie nie ma takiego zapisu a jednak ajeci nie wypłacają.
25 razy w mini 1/5
Widocznie Pani z Inmedio nie wiedziała A że to duże centrum handlowe to zapas gotówki miała
zbigniew zagraj systemem na 7 liczb zamiast 25 razy to samo....przynajmniej ja bym tak zrobiła gdybym chciała na mini lotto wydać więcej
Do 2280 wyplacaja w kolekturze o ile mają tyle kasy
Zgadza się bo w sumie przy wyższych wygranych i tak warto mieć zaświadczenie od TS dla US
No to musiałbyś miec bardzo wysokie wyg.zeby zainteresowala sie us
Miałem kontrole więc wiem że czepiają się wszystkiego Nawet każdej wpłaty w wpłatomacie takie życie ...
Stwierdzam ze wszystkie gry liczbowe sa ustawiane przez ts.Biorę na siebie 100% odpowiedzialność.
http://www.fakt.pl/pieniadze/zakupy/kupony-lotto-w-totalizatorze-sportowym-zaplacisz-karta-bankowa/f354vmy Biedronka, Poczta Polska a teraz TS Ojjjjj banki i TS chyba zacierają ręce ze szczęścia
Jeszcze ta bezczelna wypowiedz prowadzących losowanie ze w mm możesz wygrać 25ml
Wygrane to 9/10 a reszta to marzenie ściętej głowy,ile razy pada 9/9 8/8 czy 7/7
camilex
nie ma żadnego szachrajstwa
bo gry TS
prowadzą 3 niezależne firmy
gdyby tak było jak piszesz
to komputer zablokowałby wygrane
a tu wygrywają np dwie osoby na chybił trafił
nie ma żadnego szachrajstwa
bo gry TS
prowadzą 3 niezależne firmy
gdyby tak było jak piszesz
to komputer zablokowałby wygrane