Wpisy 2 756 558 – 2 756 657
23 listopada 2016 21:48 → 23 listopada 2016 23:59, 100 wpisów
Ja mam4 zł...
Medusia tak to jest na gg
Krasia
Ojej zaraz obadamy senne w dzień było 5...
Serw daj ciBoziu ale ale
no cóz kochani gra się żeby wygrać... dlaczego tak mało okaże się wszystkim
i dobrej nocy
i dobrej nocy
Kiedy mialem 14 lat mialem nadzieje, ze kiedys bede mial dziewczyne.
Kiedy mialem 16, mialem dziewczyne, ale byla beznamietna. Wiec zdecydowalem, ze potrzebuje dziewczyny z uczuciami.
Jak mialem 18 lat spotykalem sie z dziewczyna, ktora byla bardzo namietna. Jednak byla zbyt uczuciowa, o wszystko plakala, latwo sie denerwowala. Ciagle grozila samobojstwem. Postanowilem, ze musze znalezc
jakas stabilna dziewczyne.
Jak doszlo do 25 znalazlem dziewczyne stateczna, ale bylo to strasznie nudne, wszystko mozna bylo przewidziec, nie cieszyla sie z zycia. I zycie stalo sie przygnebiajace. Trzeba bylo znalezc dziewczyne z
ktora mozna byloby przezyc cos podniecajacego.
W wieku 28 lat znalazlem ekscytujaca dziewczyne, ale nie moglem za nia nadazyc. Wciaz sie spieszyla, nigdzie nie zagrzala miejsca. Ciagle z kims flirtowala. Z poczatku bylo zabawnie i ciekawie. Ale byl to zwiazek bez przyszlosci. Wiec postanowilem znalezc dziewczyne z ambicjami.
Kiedy juz mialem odp ilosc lat spotkalem madra, ambitna dziewczyne stojaca twardo na ziemi i sie z nia ozenilem. Ale niestety byla tak ambitna, ze sie ze mna rozwiodla i zabrala wszystko co mialem.
Teraz mam ( $ ) lat i szukam dziewczyny z duzymi cyckami
Kiedy mialem 16, mialem dziewczyne, ale byla beznamietna. Wiec zdecydowalem, ze potrzebuje dziewczyny z uczuciami.
Jak mialem 18 lat spotykalem sie z dziewczyna, ktora byla bardzo namietna. Jednak byla zbyt uczuciowa, o wszystko plakala, latwo sie denerwowala. Ciagle grozila samobojstwem. Postanowilem, ze musze znalezc
jakas stabilna dziewczyne.
Jak doszlo do 25 znalazlem dziewczyne stateczna, ale bylo to strasznie nudne, wszystko mozna bylo przewidziec, nie cieszyla sie z zycia. I zycie stalo sie przygnebiajace. Trzeba bylo znalezc dziewczyne z
ktora mozna byloby przezyc cos podniecajacego.
W wieku 28 lat znalazlem ekscytujaca dziewczyne, ale nie moglem za nia nadazyc. Wciaz sie spieszyla, nigdzie nie zagrzala miejsca. Ciagle z kims flirtowala. Z poczatku bylo zabawnie i ciekawie. Ale byl to zwiazek bez przyszlosci. Wiec postanowilem znalezc dziewczyne z ambicjami.
Kiedy juz mialem odp ilosc lat spotkalem madra, ambitna dziewczyne stojaca twardo na ziemi i sie z nia ozenilem. Ale niestety byla tak ambitna, ze sie ze mna rozwiodla i zabrala wszystko co mialem.
Teraz mam ( $ ) lat i szukam dziewczyny z duzymi cyckami
Serw to podrzuc jutro co nieco
Mój fon ***ca dostaje...
Medusia miało być jak nie ma gg...
Serw ja tak szybko nie umieją.jutro podumaju...
Brjanku
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Odnotowano 1 wygrane 9/9
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 111 131,00 zł
01,06,08,11,14,23,18,21,27,38,39,43,48,57,51,54,58,59,60,70,74,75,77,79
Siedziałem w anclu pod zegarami
w Kolbbergu
ale pewnie nie zajarzysz o co biega
w Kolbbergu
ale pewnie nie zajarzysz o co biega
No i lipaaaaaaaaaa !!! Przegralem 100 z.
zl
A tata wygral jakos okolo 206 zl za 15 zl, mial sporo podporek. Ale mowil, ze jak jutro bedzie to da mi za 10-15 zl.
1 I 2 kolejka to jak zagralem po 12 meczow !!! Za 100 zl bylem w 1 kolejce 562.11 do przodu a 2 kolejce 190 okolo do przodu za 30 zl. A ogolnie z 1050 zl wygralem. Czyli jestem na minusie 791 okolo na minusie. Karne zolte kartki co to ma byc w tej pilce noznej ?
Majpan >> czy w Sieradzu na górce kiblowałeś też co ? tam jeden powinien kiblować mądrala
może kiblował nie wiem
może kiblował nie wiem
Szczególnie ten od Legii i Dobrej Zmiany
czyli piernik i wiatrak to - to samo
czyli piernik i wiatrak to - to samo
W mini 0/5 lece pa wpadne za godzine z browarem
był taki filozof kiedyś w Niemczech który mnie brał pod kit a sam miał naskrobane
Krzysztof taki znawca i nie wiedziales ze w kopanej sa karne i kartki zanim napiszesz kim bys chcial byc gdzie pracowac ze szukasz to po co ci praca jak na buka masz gry itp twoja sprawa zresztą
Gram na 14h multi wieczorem lotto i mini nie ma to jak 2 zmiana
Majpan
wiele osób zostało sterroryzowanych w tamtym czasie , i z wielu miast
wiele osób zostało sterroryzowanych w tamtym czasie , i z wielu miast