Wpisy 275 404 – 275 503
20 kwietnia 2011 14:06 → 20 kwietnia 2011 16:22, 100 wpisów
torsan i co tam jeszcze zauważyłeś pod tą prześwitującą sukienką?

Najrzadziej wpadające cyferki od 1 kwietnia(max 7 razy)do godz 14 dnia dzisiejszego :5,12,15,23,24,27,28,32,34,37,38,41,43,47,55,65,67,70,76
275200. Lestek 2011-04-20 (11:40) Lotki Duże
E no bez przesady, 21 i 41 to bym zostawił i poszukał coś w pierwszej linii.
E no bez przesady, 21 i 41 to bym zostawił i poszukał coś w pierwszej linii.
jak tak dalej pójdzie to marne mamy szanse ,żeby wysadzić w kosmos TS

Ja tego nie twierdzę. Jeśli znajdziesz czas to zrób analizę na te kilka losowań jak wtedy i zobaczymy. 

lila 41 miłem na karzdym kuponie wiec zwroty parę złoty do przodu 

Lestek: Oglądnij wczorajsze wieczorne losowanie multi multi i zobacz co pisze np na liczbie 11 i 35
Lestek powiedz ile trzeba czasu aby cię przekonać do tych liczb co ci podałam
wiem artur że to były na 14,ale ja i tak wyśle ten jeden zakład na wieczór,wierze w twoje liczby

aga31 najlepsza metoda to żebyś mi je na maila posyłała bo z gg znikną i nie mogę sprawdzić.
Ostatnie na dziś ci na email wysłałam. jeśli chcesz to jeszcze raz wyslę
Faktycznie na kulach są malutkie cyferki. Już sprawdzam jakim grano zestawem w ubiegłym tygodniu.
Właśnie wróciłam i sprawdzam....
miałabym 4/6 z podwójną stawką...ale....syn mi nie wysłał kuponu

miałabym 4/6 z podwójną stawką...ale....syn mi nie wysłał kuponu

a i moze ktos mnie tutaj uswiadomi czy tez skoryguje , czy dobrze kumam z tym bonus w MM
ja rozumiem to tak:
" gram na 10 skreslen w MM trafiam ta 10-tke i wygrywam 250.000 PLN zgodnie z tabela wygranych stawka x1 i dodatkowo ten Bonus zgarniam?
Dobrze to rozumuje?"
ja rozumiem to tak:
" gram na 10 skreslen w MM trafiam ta 10-tke i wygrywam 250.000 PLN zgodnie z tabela wygranych stawka x1 i dodatkowo ten Bonus zgarniam?
Dobrze to rozumuje?"
a jeszcze jedno idac dalej tym tropem to jaka kasa generuje ten Bonus dodatkowy??
Czy TS daje tak od siebie czy z jakies puli to idzie?
Czy TS daje tak od siebie czy z jakies puli to idzie?
zobaczcie tabele wygranych....dziwnym trafem ktoś trafił "aż tyle" 9/10 i to jeszcze z plusem...no chyba ,że zagrał za stawkę x10
a ja wiem kto ...
prezes TS
prezes TS

ale ktos sobie zaszalał....
pół miliona zgarnie
minus podatek....

pół miliona zgarnie
minus podatek....Bonus Multi Multi: 530 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
Lestek masz może jakiegoś typa w jokerze?????pytam z ciekawości

9/10 faktycznie duzo

kurcze szkoda że nie trafił po drodze także tej jednej - - 25 000 000zł plus bonus x 10 to by było coś
Mógłbyś jeśli masz czas napisać na email co z tego wyszło tak jak wtedy tylko te do 5 losowań, bo te co więcej to były na 14wtedy
witajcje na 22/15 takie typuję szóstki 38,39,40,41,50,53.. 1,3,4,10,53,68/.3,5,8,13,14,15-/..39,40,41,51,52,53... 10,30,32,51,52,55./.2,14,18,51,52,53.,,siódemkę 50,53,55,58,59,60,61, i ósemkę ale jej nie polecam za bardzo 2,14,18,28,29,30,31,39
gwarancji nie ma ale ja to wysyłam x4 z plusem 160 zł pujdzie dzisjaj

w profilu podobne cos może wybierzecje ucjekam do wieczora idę na
lastek poczta i aga 31
gwarancji nie ma ale ja to wysyłam x4 z plusem 160 zł pujdzie dzisjaj

w profilu podobne cos może wybierzecje ucjekam do wieczora idę na
lastek poczta i aga 31
wielu, w szczególności bogatych ludzi (nie mówiąc już, że szczególnie w Polsce) to ćpuny, a narkotykiem są pieniądze. I dlatego przydałby im się odwyk, a najgorsze jest to, że nie zdobywają tych narkotyków uczciwie, ale okradając innych. Piszę o tym, bo od pewnego czasu niszczę takich ludzi, bo zazwyczaj nie chcą iść na odwyk, wolą jeszcze więcej ćpać.
tego lastek to ja tobie nie powiem
cos wybierz niewiem smoże zagraj x2 z plusem i swoje masz terz typy pomieszaj to a wieczorem 

cos wybierz niewiem smoże zagraj x2 z plusem i swoje masz terz typy pomieszaj to a wieczorem 

Ja mam jeden zakład. Może faktycznie spróbuję z plusem x2. W razie czego wtopa. I tak chciałem zrobić dłuższą przerwę.
szkoda czasu spędzać przed kąpem tak cjeplutko dzisjaj lepjei na przy
posiedzieć co ma być to bedzie lastek 
posiedzieć co ma być to bedzie lastek 
Artur wiesz, że kobietom w pewnym stanie nie można pić. Zapraszam na kawę

Krzysiek i właśnie przez tak myślących ludzi ciemnogród z PiSu ma takie poparcie... bo inne niedorajdy uważają że będzie im lepiej jak bogatsi od nich stracą pieniądze. Bo przecież nie da się wzbogacić legalnie
)) można tylko ukraść... takie myślenie jak mi się nie udało to niemożliwe że innym wyszło legalnie...Aż żal czytać jak takie bzdury wypisujesz i jeszcze się tym chwalisz...
)) można tylko ukraść... takie myślenie jak mi się nie udało to niemożliwe że innym wyszło legalnie...Aż żal czytać jak takie bzdury wypisujesz i jeszcze się tym chwalisz...O Pani doktor
tak szybciutko - może mi Pani wytłumaczyć
czym się różni dżuma od tyfusu ?
tak szybciutko - może mi Pani wytłumaczyć
czym się różni dżuma od tyfusu ?
Witam!
No jak tam milionerzy?
U mnie standard, z tym że zagrałem 5-cioma zestawami z 20 liczb na 7 skreśleń, jak myślicie ile wpadło?
No jak tam milionerzy?
U mnie standard, z tym że zagrałem 5-cioma zestawami z 20 liczb na 7 skreśleń, jak myślicie ile wpadło?OlaWrocław a mnie zal jak Ciebie czytam
ja też jestem za PIS --rozumiem ze jak z Wrocławia to blisko Niemieckiej strony co ??najchętniej to sprzedałabyś Polske za pomocą Platfoormy? czy Tuska...Neguje Twoją wypowiedz żal mi Cie
5/7 czyli tyle co przepuszczą i tyle co zwykle jak grałem 10/10 gdzie ta losowość?
kuźwa doradźcie jak zagospodarować 120 zakładów bo jak znam swój fart to znów wpadnie 4-5/7
no masz a tu widze wojenka polityczna się szykuje, dajcie spokój żadne argumenty i w jedną i drugą stronę nie zadziałają więc po kiego się drzeć.
drze sie papier
haha nie ja--
haha nie ja--
z tym darciem to mam na myśli kłutnię, uwierz nie ma sensu...
wiem -to była ironia to Twojego wpisu haha kminisz?

a widzisz ze by sie tu ktoś kłócił ???bo tu sie nikt nie kłoci--nie prowokój