Wpisy 2 753 499 – 2 753 598
19 listopada 2016 14:52 → 19 listopada 2016 17:05, 100 wpisów
witam emerka
wasyl
majpan
grudniowa
wujek w ten piękny dzionek w południe czekam dalej
wasyl
majpan
grudniowa
dokładka krupniku ----repeta
Majpan
Nie taki jest mój cel.Mylisz się.
Nie taki jest mój cel.Mylisz się.
grudniowa ruskich tutaj mało ale ukrainców to co drugi chodnik jak polaków berlinie zachodnim swego czasu
gosia
Nogi to pół biedy , bo tylko pomarudzi , gorej jak dwie lewe ręce , pierogów nie ulepi czy coś
GOSIA13
Gorzej jak między no... Wuja brak
2 753 508. grudniowa 2016-11-19 (14:53)
Nogi to pół biedy , bo tylko pomarudzi , gorej jak dwie lewe ręce , pierogów nie ulepi czy coś
2 753 508. grudniowa 2016-11-19 (14:53)
własnie dzisiaj kupiłam sobie kwiatuszka kwitnącego w kolorze białym o nazwie grudzień i jestem bardzo ztego zadowolona
gosiu masz (całe pole dla ciebie )
Gosia - nieskromnie powiem że wszystko co ma coś wspólnego z grudniem jest pięękne
Majpan
Nie obrażaj mnie.Nie jestem intrygantką.
Nie obrażaj mnie.Nie jestem intrygantką.
saltosky
Wieczorem będzie lepiej
Wieczorem będzie lepiej
Gdy w roku 2009 Ministerstwo Finansów zakazało polskim firmom bukmacherskim dalszego przyjmowania zakładów na krajowe i zagraniczne gry losowe, to wobec atrakcyjniejszych kursów niż w TS, bardzo żywo była na forum poruszana ew. możliwość rozpoczęcia gry w Czechach i na Słowacji, w firmach takich jak np. lokalna Fortuna czy Tipsport.
W tek kwestii dużą aktywność wykazywał szczególnie kolega @tomcio1972 i badał różne jej aspekty a ostatecznie przeszkody formalne wykluczyły tę opcję kontynuowania zawierania zakładów na zagraniczne gry losowe.
Ta sprawa gry w Fortunie.cz lub Tipsporcie - pomijając jej prawne aspekty wynikające z zapisów Ustawy hazardowej - odżyła niedawno z powodu wpisów na innym forum od osób twierdzących, że gra poprzez net jest tam możliwa dla Polaków...
Wkrótce ma to się wyjaśnić, a dyskusja jest do poczytania na:
https://www.forum.bukmacherskie.com/f40/bukmacherzy-stacjonarni-poza-granicami-polski-40941-4.html#post6195027
W tek kwestii dużą aktywność wykazywał szczególnie kolega @tomcio1972 i badał różne jej aspekty a ostatecznie przeszkody formalne wykluczyły tę opcję kontynuowania zawierania zakładów na zagraniczne gry losowe.
Ta sprawa gry w Fortunie.cz lub Tipsporcie - pomijając jej prawne aspekty wynikające z zapisów Ustawy hazardowej - odżyła niedawno z powodu wpisów na innym forum od osób twierdzących, że gra poprzez net jest tam możliwa dla Polaków...
Wkrótce ma to się wyjaśnić, a dyskusja jest do poczytania na:
https://www.forum.bukmacherskie.com/f40/bukmacherzy-stacjonarni-poza-granicami-polski-40941-4.html#post6195027
saltosky
Bonus pęcznieje.Co się odwlecze,to nie uciecze.Poczekamy
Bonus pęcznieje.Co się odwlecze,to nie uciecze.Poczekamy
witam emerka
wasyl
majpan
grudniowa
wasyl
majpan
grudniowa
będąc w centrum handlowym widziałem już trzeci punkt który tam powstał przyjmujący gry TS
patrząc jak obecnie rośnie kumulacja w lotto to ludzie powoli te gry mająno wiecie
pare groszy wpadlo na wieczorek teraz trza wydumac cos nie cos 38
hej wszystkim ile wpadlo gryks masz cosik na wieczor do poskładania widze ty gryks nie jest nigdy w plecy tak trzymac
Zgrywus przez ta nieszczęsna Super szanse kumulacje zaczeły b. wolno rosnąć. Juz nie wspominając o lotto plus
super szwindel nie ma nic do tego bo każdy z nas decyduje w co chce zagrać
tak tylko ze ludzi wydając 2 zeta na dodatkowy szwindel nie puszczaja juz lotto plus tak mi sie wydaje. zawsze to 6 zeta a nie 4
No to tak sie umawiamy i niech tak zostanie 5/5 dla Ciebie a skromne 6 baniewk dla mnie
TS wszedł na równie pochyłą..mogłaby go wchłonąć jakas wieksza firma
gryks
na wlasnie gryks ty skubiesz ts podaj cosik do rozwazenia
dawaj numerki
na wlasnie gryks ty skubiesz ts podaj cosik do rozwazenia
dawaj numerki
zeby dostac trzeba dac a tu tylko by chcieli brac zatypuje sobie oboki najgorsze i spadam lulu dzis nocka ostania......... dzis kolo przedemna 300 zl wydal na multi 100 na duzego puszczal osobno dodajac z chybika w miedzy czasie
gryks nie nerwowo ciagle piszesz ze trafiasz to chcemy wskazowek jagbysmy my trafiali tez bym ci doradził tylko fan ale fajenie jak czasem coski wpadnie
trafiam co nieco ale nie zawsze i nie duzo szalu w sumie nie ma jak bylo w sierpniu wrzesniu ciesze sie i bawie zabawka zwana multi jak i mini i lotto lubie typowac i sobie puszczac radocha jest wieksza jak wpadnie pare zlotych a jak nic to bawie sie dalej
nic co zatypowane nie podam ludzie sobie typuja bawia sie malo kto podaje tutaj liczby majac zatypowane tak wiec robie tak samo liczac na trafne typy i radoche z wysokiego miejsca w lidze
ide narazie pasko napisalem meila do ciebie ostatnio o ile gdzies jestes tutaj
witam
paskudna pogoda u mnie . zaczęło padać i nie widać końca
u mnie ciepło i tak z tydzien ma być ok 10 stopni we wtorek ma być 13/14 nawet
trzeba coś na wieczór wynaleźć na multi i lotto
jeszcze nie myślę
czyżby 16 teraz weszło?
77,69,3,43,11,29,51,14 na pierwszy rzut oka dobre liczby na wieczorne losowanie
piwko wieczorem przed spaniem będzie
nie lubie wcześnie popołudniu piwa pić i nie mogę zarazem bo zaś apetyt rośnie i kończy się wiadomo jak
zaś już do upadłego tak mam
dlatego unikam wcześnie bo zaś hamulca nie ma
a z plusem grasz multi? bo ja nieraz tak
no tak